Hali!
De jó, mindenki jelentkezik
Hugi
Kívánom, hogy hamar megoldódjanak a gondjaitok. Nálunk is szoktak surlódások lenni (szerintem majdnem mindenhol), de szerencsére le tudunk ülni és megbeszélni. Inkább velem van baj, túl türelmetlen vagyok, de most, hogy apa alszik a csajjal egy szobában én a köhögésem miatt a másikban, így ki tudom aludni magamat és no hiszti
Mondjuk tegnap meg ma már csak hajnali 4h-kor költöztem át, mert akkor jött rám a köhögőroham
Andi
Hát a felnőtthami sokkal izgibb. A Réka is bírná, de mivel még fogatlankák vagyunk így nem kap, csak babahamit
Szuri:ez még nem az agyhártyagyuszi volt, hanem a betegségére, mert az antibiotikum nem használt, így kapott 5-öt injekcióban. Az agyhártyagyuszi elleni uccsója jövő héten esedékes, de lehet, hogy halasztatom egy hetet, ne legyen annyira frászban szegénykém és el tudjanak múlni rendesen a szúráshelyek a lábikójáról
Bea
De jó, hogy vagy! Azért mostmár reméljük nagyjából elfogynak a látogatók és tudsz jönni rendesen
Házátalakítás: látod-látod, ha szóltál volna most előrébb lennének, tudod, Andiék után szabadon...
Ildi
Egyetértek az előttem szólókkal. Szerintem nem szabad többfélével megkínálni, mert hozzászokik és tényleg nagyon válogatós lesz, és anyagilag sem kifizetődő. Ha éhes egy gyerkőc, akkor megeszik bármit, biztos nem azzal van gond, hogy nem ízlik. Szerencsére nálunk ilyen még nem volt. A barátnőm mesélte, hogy a kisfiának egy-két hami nem ízlik, de egészen másképp utasítja el azokat, mint amikor már nem éhes. Ha nem ízlett neki valami, akkor szegénykém összerázkódott, míg a nem kell már dolognál, tolta kifelé a nyelvével, vagy kimotorozta
5 alkalommal esztek egy nap? Lehet, hogy neki elég lenne a kevesebb is. Ha jól emléxem, talán Náli mondta, hogy ők 4-szer esznek, de lehet, hogy rosszul tudom. (akkor bocsi Náli
)
Lujzi
Hát mi van ott, állandóan csak rendezvény és rendezvény???
Szegény apa már eléggé kilehet, meg hát ti is az apahiánytól. Eszterke, hogy bíjra, hogy keveset van apa vele? Gondolom madarat lehetne fogatni vele, amikor hazaért
Etetőszék: hát igen, a hordozó az már nem megoldás
Várjuk a képeket
Kika
Hiszti: hát akkor hozzánk is jöhet a GYIVI, mert a hisztit azt én sem tűröm. Meg lehet különböztetni a hisztit a tényleges sírástól. Szerencsére nem próbálkozik sűrűn, ha előfordul el van neki szépen mondva, hogy mit miért és érdekes módon abbahagyja.
Mondjuk van pajkosság is benne, mert a virágaim nekem is veszélyben vannak, de most azon vagyok, hogy megtanítom, azt nem szabad. (lehet, hogy sikerül). Este is láttam, hogy kúszásba lendült a virág felé, majd amikor már majdnem ott volt (direkt nem szóltam rá), hátranézett és elkezdett vigyorogni a kis hucut
Persze aztán rástartolt, és elhoztam onnan.
Orsi
Ügyesek vagytok
Párod hogy van??? És Ti?
Nali
Hogy van a Tüncsi?
Fél fieztés otthagyása a gyógyszertárban: hát ez sajnos ismerős. Szőrnyű, hogy milyen árak vannak. Azon lepődtem meg, hogy az injekció, csak 250Ft/db volt. Értek azért kellemes meglepetések. Ehhez jött még az én nyavalyám, a doki amit felírt bogyót 5db van benne, volt vagy 3e Ft. Azt hittem rosszul hallok, és akkor még hol volt a többi
Ma jó dolgom van, tegnap annyit főztünk, hogy maradt mára is. Sétát tervezünk ebéd után, de fúj a szél, hát remélem egy kicsit méltóztatik abbahagyni, mert már négyfalundorom van
Késő délután meg megyünk köszönteni az anyósomat, sógornőmet és a kislányát.
Ott lesz anyósom anyja is, szegény Réka megint sírással fogja kezdeni, most megint nagyon fél az idegenektől, rajtunk kívül mindenki idegen. Ráadásul múltkor az öreglány majdnem kikapta a gyereket az ülésből úgy, hogy közben még be volt szíjjazva, felvilágosítottam, hogy könnyebb lenne, ha kikapcsolná a biztonsági övet, akkor talán a gyerekem is egyben maradna
Amikor meg elkezdett sírni, jött a szöveg, hogy milyen gyerek vagy te, nem szabad sírni, egy jó gyerek nem sír. Ja, akkor az enyém rossz gyerek, mert hát ő még ilyen kis tudatlan, hogy nem mondja meg mi a baj, hanem üvölt....
no comment.
Puszi:
Meli