Nagyon köszönöm a drukkokat, igazán jól esett!
Örülök, hogy jó híreket írhattam! Rám mindig nagyon rosszul hat, ha valakinél probléma van, gondolom, ezzel ti is így vagytok.
Zsuzska!
Nagyon sokat gondoltam rád!
Ha van kedved, majd írj az esküvői előkészületekről!
Penna, a táblázatba egyelőre még nem iratkoznék fel, majd a köv. vizsgálat után. (tudom, a múltkor is ezt mondtam
). Még nem tudom a születés várható idejét. A kalkulátor szerint október 26, de az orvos nem mondott még semmit. Ha fiatalabb a baba, akkor lehet, hogy csak valamikor nov. eleje.
Kzsu, gratulálok!
Mi vagyunk itt a legfiatalabbak
(Mármint a babailag, amúgy nem tudom).Végre, van velem egykorú!
Mikor kell újra menned orvoshoz? Milyen vizsgálataid voltak?
Nekem még semmi, csak UH, meg kézi tapintás. Nem küldtek se vérvételre, se sehova.
Írt fel a doki folsavat, azt mondta, szedjem az Elevit mellett is, 5 mg-os a tabletta. Pár hete vettem 3 mg-osat, az 800 Ft volt, így receptre meg 200 FT az 5 mg-os...
Bocsánat, hogy nem reagálok mindenkinek név szerint a levelekre, nagyon szétszórt vagyok, meg egy kicsit még izgatott is ...
Csak ötletek, amik eszembe jutottak: régebben nekem problémám volt a székrekedéssel, azóta szűnt meg, mióta minden reggel Danone Activiát eszünk müzlivel. (Cukormentessel).A férjem szokta a "mindennapi müzlit" elkészíteni, tesz bele egy kiskanál korpát is.
De hallottam, hogy erre a célra javasolják a kamillatea fogyasztását is.
Kati!
A múltkor én is megkívántam a kólát, pedig nem is nagyon vagyok érte oda! Én is akarok ilyet enni! nyami!
Megyek is kajálok valamit.Rettegj, hűtő!!!
Üvd, Uxi