Sziasztok,
Szervezetem megvárta a szünetet és vasárnapra lebetegedtem... enyhe hasmenés és izületi fájdalmak, meg hőemelkedés. Féltem, hogy lázam lesz estére, mert az én speciális hátfájásom ezzel összefügg. Aztán mondtuk Apával a mazsolának, hogy most nagyon erős kell legyen odabent, és ne hagyja hogy felmenjen a lázunk! Tegnap még gyengélkedtem, de szerencsére lázam nem volt és ma már jól vagyok, úgyhogy holnapmehetek dolgozni.
De legalább így tényleg pihentem a hétvégén.
Igazából nem tudom mi volt ez az egész? Van egy tippem, de nem tudom az lehet-e?
Megkérdeznélek titeket.
Doktornő javasolta szorulásra az indiai korpafű keveréket (béltisztító,hashajtó, de természetes rost, és terhesek is szedhetik, rá is van írva) napi 1 teáskanállal este, bő folyadékkal. Nos kb 2 napig így szedtem, de nagy változás nem volt csak annyi, hogy így nem 2-3 naponta voltak "bogyók" hanem naponta. de én ezt nem értékeltem eredményként, hisz valljuk be a normális szélet ugye nem ilyen!
Aztán harmadik nap is mikor ugyanez volt az eredmény úgy voltam vele, hogy napközben kb du 3 kor ittam egy csapott kávéskanálnyit, hátha normalizálódik a dolog. Egyébként a korpafűre rá van írva, hogy felnőtteknek napi 1-3 x 1 teáskanál, így úgy voltam vele, hogy nem teszek rosszat! És másnap volt az ominózus rosszullét. Nem tudom összefügg e a kettő, és most nem tudom merjem e szedni? Vagy valami influenzás dolog volt ami leterített minket?
Ti ittattok/isztok ilyet?