Dana
Volt két 9 mm tüszüszőm is. Szerintem a doki reméli, hátha a szuri hatására azok is beérnek és megrepednek, így nagyobb lesz az esély.
Egyébként múltkor, amikor kaptam tüszőrepesztő szurit (csütörtök) és (szombat éjszaka) volt tüszőrepedésem. Nagyon megéreztem.
Tündi
Hát igen az biztos, hogy öregíteni engem nem fognak. Egyébként családi örökség, anyumat is mindig sokkal fiatalabbnak nézték. Néha egy ici-picit zavar, de azt hiszem inkább örülnöm kellene ennenk a genetikának.
Az a plussz 13 kg egyébként jobban zavar, de most tudom nem szabad ezzel foglalkoznom. A doki is megmondta, hogy le fog menni csak hát rossz ez a női hiúságomnak. Egyébként a párom fantasztikus.
Egyátalán nem zavarja és már annyira szeretne ő is kisbabát.
Örülök, hogy szimpatikus neked is a doki. Nekem is az volt már elsőre és az a megnyugtató, hogy tudom jó kezekben vagyok.
Goofy
Ne félj a HSG-től. Mindenki máshogy éli meg. Nekem például egyátalán nem fájt. Az egész kb 5 perc és tudod mindent a célért.
Én is hallottam már, hogy a HSG után sokan teherbe esnek, mert ha esetleg egy kis elzáródás van azt a kontrasztanyag is "kimoshatja".
Tina
Beleolvasgattam egy másik topikba. Szóval nálad is pajzsmirigy gondok vannak, ha jól láttam.
Arnold doki egy kicsit konzervatív, de érti a dolgát. Szerintem legalábbis.
Egyébként onnan tudtam, hogy te is hozzá jársz, hogy a schömpfis topikban írogatott Falina. Ő mondta.
Brigi
Antibiotikumot? Az nem jó.
Gyógyulj meg. Influenza?
Berni
Szurkolok neked, majd írd meg mi lett az eredmény. Tudod a pozitív hozzáállás már fél siker.
Lányok
Az ásványvizet és joghurtot komolyan mondtam. Tényleg segít a méhnyálka "vastagításban".
A "ma megint megjött" topikban Évi clostytól lett terhes. 3 hónap.
Amúgy most jön a tavasz és igazán itt az ideje, hogy jöjjenek a gólyák vissza.
Kicsit hosszú lettem
Bocsi.
Írjatok, hogy ki hol tart a vizsgálatokban? Inszem, lombik?
Mióta próbálkoztok és mióta jártok orvoshoz?
Ági