Szijasztok lányok!
Nehari, hogy ilyen sokáig nem irtam, de ki kellett heverni az ünnepeket, és közben kicsit lusta lettem, de mostantól ismét bevetem magam
Boldog Új Évet mindenkinek!
Enikö! (Ezt még dec.21.-énirtam
Januárban jó lesz vásárolnod, mert feltöltik újra az üzleteket. Mi pl. dec.végén voltunk gyerekülést nézni és minden helyen azt mondták, hogy új árut idén már nem hoznak, csak jövöre. Meg januárban legalább már nem lesz olyan nagy tömeg a boltokban. A Baby Bell az egy kicsi bolt egyébként!
A legolcsóbb a Ficánka bababolt, az a kedvencem, bár ez is egy kis bolt.
Bútorat szerintem a Faktumban érdemes megnézni, babaágyból a Brendonban a legnagyobb a választék, mi is itt vettünk. Babakocsi pedig majdnem minden üzletben van.
Nem igazán értem én az ilyen fiúkat, hogy hogy tudnak nem tudomást venni a születendö gyerekükröl...azt azért megértem, hogy nem akartad elvetetni, pláne ha elötte ilyen sokáig próbálkoztatok az elözö barátoddal. Mindenesetre az nagyon jó, hogy a családod ennyire várja a babát, ez azért majd kárpótol egy picit az apahiányért és talán majd a babát is.
Most folytatom januárban
Nagyon irigyellek, tényleg szuper babát várni, én is nagyon várom már a következöt, persze azért késöbb lesz az még. Élvezd ki minden percét! Szerintem a vége felé is ilyen jól fogod érezni magad mint most, én a szülés elötti napon még sétálgattam a Tisza parton és kettessével vettem a lépcsöket a klinikán. A vége felé már inkább a türelmetlenség lesz a meghatározó szerintem, hogy mikor fox már szülni végre és ehhez jön egy pici izgalom amit a szülés soha nem tapasztalt érzése jelent.
Timi! Az indexröl leveleztem egy kis ideig egy Timi nevü anyukával, nem te vagy az? Aztán abbamaradt a levelezés, mert volt egy másik yahoo-s cimem, és a password-ot elfelejtettem hozzá, és azóta sem tudom megnézni az ottani leveleimet
Most hogy tovább olvastam a topicot, a cimed megismertem, akkor mégiscsak te vagy
Jázminmama! A szülésznö aki velem volt, nekem nagyon szimpi, nagyon örülök, hogy pont öt fogtam ki, nagyon ajánlanám neked, kb.25 éve körüli lehet. Annyit tudok, hogy Saci a neve...A családi nevét ott akkor nem tudtam megjegyezni:-)
Ágci! Mitöl gyulladt be a melled? Én nem tudok segiteni ebben, én még kimaradtam ebböl, pedig Hanga két hetes korától átalussza az éjszakát, igy néha 10-12 óra hosszat nem szopizik, ilyekor szoktam is gondolkodni, hogy nehogy begyulladjon, de eddig megúsztam.
Csecsemömérleget mi a Pelikán gyógyszertárban kölcsönöztünk a Diófánál kell leszállni a troliról és ott a patika, asszem Ág ucca, de a trolimegállóból már láccik. 2 hónapra 4800Ft. Ja és digitális.
Edelweiss! Én nagyon szoritok nektek!
Szijasztok, Lara