Sziasztok!
Csak pár napja nem jártam itt és már ennyien vagyunk?
Liolga, jó, hogy írtál, már vártam.
Tényleg altatásos császsárral kell szülnöd? Miért? Van ennek valami különösebb oka? A gyerkőc nem úgy fekszik?
Mi jól vagyunk, hát...a rosszullétekről inkább nem mondok semmit, mert mindig amikor azt mondom, hogy jól vagyok, akkor jönnek a hányások, és az ájulások. Fáj a hátam is mostanában elég sűrűn, pihennek kell sokat. Még mindig fáradékony vagyok. Lehet, hogy majd elmúlik. Eddig 4gyerekről ábrándoztunk, de még meglátjuk az első megszületése után nyilatkozom bővebben.
Jól bevállaltátok a felújítást! Mi lehet, hogy költözködünk. ha eltudjuk adni a házat 6hónapnál előbb... Reméljük, hogy igen, mert a babával nem szeretnék költözködni.
Te hogy vagy, Liolga? Fáj még a hátad?
Szia Éva! Üdvözlünk körünkben! Gratulálok a babához! Ti is költözködtök? Érdekes, hogy mindenki, akivel eddig leveleztem, vagy költözködik, vagy felújítja a lakást... Nektek ő lesz az első kisbabátok?
Tündi, Te hol laksz? Egyetértek Veled ebben az uh-s kérdésben. Meg is mondtam az orvosomnak, hogy nagyon kiborultam, ahogy a nő megvizsgált. Megértett és örült, hogy elmentem 4d-re. Bár az ő akarata ellenére tettem, de mégis örült neki, hogy nem hagytam magam.
Jó fej doki nagyon.
Köszi, hogy szorítasz, aranyos vagy! Mi is reméljük, hogy nem lesz semmi komoly baj, sőt teljesen egészséges lesz.
Most mennyi idős a kislányod? De minden rendben, igaz? Ennek nem lett hosszabb távú kimenetele, ugye?
Üdvözlök mindenkit, írjatok! Jó vasárnapot mindenkinek!