Lyányok!
Mi ez a depis évkezdés? Ne vacakoljatok má! Lehet, hogy mindenkinek jó hangulatot kellett volna kívánnom, hátha bejött volna, mint Ildinek a modem!
Amúgy csuda aranyosan reagáltatok a kívánságaimra, köszi szépen! És nagyon köszönöm én is a jókívánságokat, e-maileket.
Évi! Te szegény, meg Csongi! Figyelj, ahogy azt írtam neked a múltkor, ha továbbra sem szopizik Csongi akkor muszáj tápszert adni neki, mert a tej ill. tápszer létfontosságú az elsõ évben! Esetleg próbáljatok ki egy másikat, ha ez a mostani nem izlik neki. De lehet, hogy ez megint csak átmeneti sztrájk, fõ, hogy te nyugodj meg, ne idegeskedj. Próbáld megtalálni azt az idõszakot, amikor õ is a legnyugodtabb, esetleg közvetlenül ébredés után, hátha akkor elfogadja akár a cicit, akár a tápszert. És a félálomban szopit is kipróbálhatjátok.
Naaa, fel a fejjel!
Próbáltál már a pelusba eldobható betétet tenni? Hátha... Nálunk, ha ilyen nagyon sírós éjszakák voltak, pár nappal késõbb mindig elõtört egy fogacska. Én felváltva adtam Gergõnek egyik éjjelre Panadolt, másik éjjelre Antipiretikus kúpot, ebben enyhe nyugtató is van. Nem mindennap, nehogy hozzászokjon. Kérdezd meg a doki néniteket!
És utólag kívánok jó pár átaludt éjszakát nektek!
Ildi! Nahát, hogy én ezt honnan tudtam?!
De jó!
Bigacsiga Kata!
Köszi! Milyen sms?
Ancsa! De jókat mond Tomi!
Erika! Köszönöm a jókívánságokat!
Ez a fõzelékdolog engem is mindig felbosszantott, fõleg amikor azt kérdezték, miért nem adok már valami "rendes" (!) kaját is ennek a gyereknek!
Snoopy! Gyere közénk (talizni is) és ígérem legközelebb te gyõzedelmeskedsz a depi fölött! Ha rosszkedvû vagy nézd meg Mazsavári tappancsát! Nekem ez mindig bejön!
Pele! Jaj, de jó, hogy ott vagytok már! Legyetek nagyon boldogok az elsõ saját otthonotokban!
Ötlet a dobozok elviseléséhez: Amikor mi költöztünk a férjem a megüresedett (vagy még üres) dobozokból labirintust épített a gyerekeknek. Klasszul egymásba lehet dugni õket, felfelé is egyet-kettõt, vagy vágni rá ablakot. Az összes szomszéd gyerek nálunk mászott a járatokban. Addig te nyugodtan pakolhatsz...
Tényleg, mi van pénztárca, iratok ügyében?
Pocaklakó hogy viselte a költözést?
Anikó! No, igen. (rák nõk)
és szerények!
Katica! Boldog új évet nektek is!
Pankamama! Igazán nem állt szándékomban rossz színben feltüntetni egy olyan háziasszonyt, aki ilyen szuper kajákat fõzött! Szóval most jöhet a rántotta. Vagy azt nem tudsz???
Vizsgát még nem tudom, mikor lesz, de már zabszem van a hátsómban.
Móni! Jó, hogy bekukkantottál! Ne szomorkodj, majd csak vége lesz ennek a sziszifuszi pakolgatásnak is!
Juca! A hó az hó, akárhová kellett is menni érte! Na.
Evey! Ti aztán úgy töltöttétek a szilvesztert, ahogy azt kell! Tényleg, megírhatnád, hol voltatok!
Ági! Én legalábbis mindig a fogukra fogtam, ha megmagyarázhatatlan volt a nyügi. Nem tudsz a kisujjaddal benyúlni a szájába a szája sarkánál, és kitapogatni?
Zsuzsa! Esetleg kérdezd meg a dokit, hogy kaphat-e Maja estére Sinecod cseppeket, az köhögés csillapító, nekünk általában bevált.
Jó még, ha megemeled az ágy lábát (mire valók a lexikonok) a fejrésznél, akkor talán kevesebbet is köhög, ha magasabban fekszik. Vagy tehetsz az ágy alá forró kakukkfû teát gõzölögni. Jobbulást a csöppségnek!
Kati! Tyúkok
Annyira jó, hogy így bejött nektek az alvás és nem is kellett kínozni érte Kittit!
Verus! Neked nem mennek át az emilek! Az új címedre küldtem. Kérek pumuklis képet!
Imádnivalók némely rokonok!
Bajban vagyok! Andris kijelentette, hogy nem akar iskolába menni, mert ott csupa idegen között lenne és eltévedne abban a nagy iskolában. Inkább itthon tanulna velünk. Még sírt is hozzá. (Közben már tud olvasni, nyomtatott betûvel írni, ezres számkörben számol, akár ötszázasával is.) Tanító nénik! SEGÍTSÉG!
Iboly