Sziasztok!
Ma tudtam meg, hogy a vizsga amivel meg januarban, akkor 6 hetes terhesen probalkoztam nem sikerult
Annyira le vagyok torve, mindent szepen elterveztem, most meg annyi... Nem reszletezem most nagyon mirol is volt szo, de hat tobbek kozott a gyereket is azert probaltuk igy idoziteni, hogy ha sikerul a vizsga, akkor majd itt maradnank kulfoldon kicsit, en is kapnek allast, stb....
Most ugy erzem, jobb lenne ha hazamennenk, igy viszont szegeny gyerek egyaltalan nem jott jokor, se GYED-et nem fogok kapni, hogy fogom bolcsibe adni, stb stb......
Jokora lelkiismeretfurdalasom is van, hogy igy gondolkodom szegenyrol meg a szuletese elott, remelem senkitol nem fogja majd kesobb megtudni, hogy ilyen kegyetlen anyja van
es buta is es szerencsetlen is.....
Ennek oromere ma reggel megint hanytam... (13het+6 naposan...)
Bocsanat a sok panaszkodasert, de olyan jo hogy hozzatok tudok fordulni vigaszert.
Aranyosak a kepek, de sajnos Mea albumat nem sikerult megnyitnom, azt irja ki, hogy nem publikus. Majd teszek fel en is magamrol.
Kicsit vidamabb dolgokrol: Nalunk otthon (Gyor) tocsni=beré
de nem igazan kivanom most en sem az olajos dolgokat, Jucchoz hasonloan a Mekitol es mas gyorsettermi kajaktol pedig kimondottan hanyingerem van, pedig itt aztan joforman mas sincs
Legyen szep az estetek, ha ma mar nem is, holnap azert kivancsian fogom lesni, hatha ir vki vmi vigasztalot
Puszi,
Pocika