Sziasztok Csajok!
Még mindig nem válaszoltatok, hogyan tudok a profilomba képet tenni?!Lehet, hogy másik topikban kérdeztem?
Szerencsére semmi komoly gond nincsen velünk, az kívűl, hogy Alex is beg van fázva.Hála a 16 éves öcsémnek aki másfél hete szombaton megfászva jött fel. Kezdünk helyre jönni. Az első 2 éjszaka elég nehéz volt, mert szegény gyerek nem igazán tudott levegőt venni az orrán.
Örülök, hogy bővül a társaság, tényleg lehetne már tavasz, hogy a gyerekek is megismejék egymást, mert biztosan nekik is unalmas állandóan a felnöttekkel.Mi is az infulenza miatt nem megyünk a Makmarciba, pedig biztosan élvezné a gyerekem a társaságot!
Andi: elég sokat változott a kisfiad kb másfél hónap alatt.
Zita: Matyi neked is keveset eszik, vagy alkazilag ilyen? A képen Ő sem látszik pufókának. A mi familiánk apái ágon ilyen alacsony mint én, és vékony csontozatúak vagyunk.
Hétvégén készülünk Üllőre (Pest mellett 25 km), ott laknak a nővéremék. Van kettő fia neki is hátha kicsit ki tudnánk mozdulni?!
Már én is jártam nem is egyszer úgy, hogy elég hosszú szöveget bepötyögtem a masinába, és nem sikerült elküldeni, mert "frissítés alatt volt az oldal" Aztán tele lett ami ilyenkor szokott, és úgy gondoltam akkor le van sz....! Azt hiszem pár napig nem is próbálkoztam ,mert csak fel idesítem magamat ezzel a masinával.
Addig is kitartás mindenkinek, nem sokára jön: Sándor, József, Benedek
Nagy csokor jó kedv mindenkinek!
Sokszor rám is rámférne!! Szóljatok ha valamiről megfeledkeztem válaszolni?!
Üdv: Alex-Helga