Sziasztok Lányok!
Jó régen jártam erre, nem ígérem hogy mindent visszaolvasok. Fényképeken törpik csúcsszuperek.
Plussz
Nálunk a pihenés, leállás volt a siker titka, persze ez attól függ, hogy miért is gyógyszereznek.
Humi
ez aztán a nagy hír!!!!!!!! Gratulálok
Én leválasztottam egyik napról a másikra Esztert a szopiról. Mintha magamat olvasnám. Ő is akkoriban csak reggel és este szopizott. Ő 1 éves volt akkor, de reméljük az a 2 hónap meg sem kottyan. Tápszert adtam neki. Szerintem már alig lehetett tejem, mert a leállás után meg sem dagadt a cicim, nem ömlött a tejem.
Szóval a lányomnak meg sem kottyant, én zokogtam. Elkészítettem neki egy adagot, és csodálkozva nézett rám, hogy anya csak ennyi??? Azóta sem kér cicit. Viszont a tejét annál jobban. Egyébként a tejet nem a doboz oldalán feltüntetett adagolással adtam, hanem annál hígabb változatban, mivel Eszternek akkor már nem étkezést jelentett, hanem inkább folyadékot és főleg anyuhoz bújást. Fordíts úgy a cicid felé, mintha szopiztatnád. A mutató és középső ujjad közé tedd a cumisüveg száját, neki az olyan érzést kelthet, mintha a cici bőre simulna a kis ajkához. Meg simízd (Vagy ahogy ő megszokta). Én így tettem, remélem nálatok sem lesz gond.
Én úgy éreztem, hogy ez mindkét gyermekemnek a legjobb megoldás.
Lányok
Túl vagyunk az AFP-n is. Magas lett az érték és persze csak az értéket nézve a hormonlaborban megkérdezték megint, hogy nem ikreket várok-e. Majd az érték láttán az uh-s doki is rákérdezett.
De bizton állíthatom most már, hogy egy van.
Eltérést az uh-n nem tapasztaltak, jövő héten kontroll uh-ra megyek megint. Viszont ma azért elmentünk magunk megnyugtatására 4D-re is. Ott is minden rendben volt. Megszámoltunk a kezein, lábacskáin az ujjacskáit is
a mi 2. KISLÁNYUNK-nak
Szóval újból megúsztam a fütyihúzogatást
Vanda
Nektek gratula a kis fütyishez.
RékACS
Nem semmi a mensid. Persze, ha kis korkülönbséget szeretnétek még jól jöhet
Karmen
Gratula Orsi lépseihez. Gondolom azóta már szalad, mire én válaszolok
Alena
Ti is jól vagytok?
Többiekről mit tudni, Edi, Zsuzsu, Marcsi???
pusza
bogár
aki már 18+3