Sziasztok!
Ráhel!
Várom a levelet!
Piros!
Az a gyanúm, hogy az összes bébiételgyártó ezzel a technológiával zárta az üvegeit, csak rövid ideje van az új technológia.
Amúgy sejtettem, hogy van valami bibi a béviételek körül is, hiszen mi van ma a világban amiben teljesen meg lehet bízni? A halál
Azért nem gondolom, hogy bárki is olyan mennyiségben adott volna bébiételt a gyerekének, hogy az belebetegedett.
A TV-ben nyilatkozó kismama is azt mondta, hogy a sok tartósítószer, amit megettek, stb.
De most megsütök egy süteményt, itthon saját kis kezemmel, teszek bele sütőport, szódabikarbónát, mindenféle vegyi anyagot, pudingot, az sem egészséges.
Sőt jobbat mondok.
Egy belgyógyász orvos barátunkhoz jártam akupunktúrára, mikor lebénult az arcom. A kórházba hívott be, mikor ügyelt. Egyszer nagy sürgés-forgás, várni kellett.
Aztán elmondta, hogy most hoztak be egy testvérpárt, mindegyiket eszméletlen, életveszélyes állapotban. Azt tudták kideríteni, hogy valami mérgezés.
Aztán később elmesélte, hogy az egyik nővér ment a másikhoz látogatóba valahonnan messziről, és főztek mirelit vajbabból babfőzeléket. Csak éppen amit a boltba vettek bab, tele volt permetszerrel, méreggel, és egy-egy tányér babfőzelék elég volt nekik.
És érdekes módon erről egy szó sem esett akkoriban. Ez két éve volt.
Topstar!
Én is nézegettem ezt az Aquanatalt. MEnnyibe kerül? Nekem sajnos most elég fontos ez a kérdés
Lilit még csak tudnám tenni valahová.
Puszi: Bogi