Sziasztok!
Nekem sem ment de. a Társalgó. Mérgelődtem is miatta, mert ki akartam próbálni a túrógombócot és nem írtam le tegnap a receptet. Végül csak meglett. Meg is csináltam és szupi jól sikerült. Annyira, hogy mostanra el is fogyott.
Zsu,
A bevásárló központokban lévő butikok 90%-ban ki van írva, hogy eladót felvesznek. Ha nem jön össze könyvelői vagy más adminisztratív állás, miért nem ilyesmivel próbálkozol? Még mindig könnyebb és biztosabb munka, mint a takarítás.
A vállalkozásról meg annyit, hogy az mindaddig csak viszi a pénzt amíg nem találsz fix megrendelőket, akármilyen területen vállalkozol is. Amíg be nem indul addig abból nem lehet megélni. Én a helyedben egy minél jobban fizető állásra, anyagi biztonságra törekednék és nem a GYED alap megteremtésére.
Szorítok, hogy találj valami megfelelő állást.
Gyerek projektről meg annyit, hogy ha valamikor hát most nincs itt az ideje, hogy mégegy babát vállalj. Miért ilyen sűrgős neked a 2. bébi? Olyan fiatal vagy, bőven beleférne hogy később, jobb érzelmi és anyagi háttérrel vállald a babát. Mindannyiotoknak jobb lenne. Bocsi, hogy leírtam. Semmi közöm hozzá, de ez kikívánkozott belőlem.
Edina,
Krizsóról nekem már a 12. héten megmondták, hogy fiú, már akkor is látszik ha úgy fordul a baba (ő premier plánban mutogatta nekünk, hogy milye van
). Drukkolok egy kislányért. Mi is azt szeretnénk inkább, de elég kicsi rá az esély, mert Apa családja nagyon fiús és hát ugye ez tőle függ.
Andi,
Elég ijesztő amit írsz. Nekem ugyan semmi tapasztalatom kislány téren, de szerintem mindenképpen kérdezz meg egy gyerek szakorvost!
Autóvezetés:
Nos nekem ez a mániám, mondhatni lét-elemem. 18 évesen eladtam mindenem, hogy autót vegyek.
Mikor Lacussal GYES-en voltam megszereztem a hivatásos jogsit is és rendszeresen vezetek (pl. szülni viszem magam
). Teljesen egyetértek Magdival és Szilvussal. Minden tiszteletem a tanuló vezetőké és a lehető legjobban vigyázok rájuk, türelmes vagyok, feltéve, hogy tudom, hogy tanuló, azaz nem szégyenli kirakni a "T" betűt. Ha anélkül bénázik valaki akkor azért be tudok gurulni. Amúgy szerintem egy nő vagy jó vagy rossz vezető. Nem nagyon van középút. Igazából az a baj, hogy nagyon sokan félnek a forgalomban, mégis volán mögé ülnek. Ennél rosszabb pedig nincs. A férfiak egy része pedig épp ezért viselkedik olyan pofátlanul az általa nyuszinak itélt női vezetővel. De sokat megszívattam már....
Sokszor rámnéztek..."hosszú a haja, akkor nem engedem be, leszorítom, stb...", csak a több, mint 20 év gyakorlat nincs rám írva. Ti nem szoktatok így járni?
Magdi,
Gratula Márk súlyához. Nem semmi 10 hónaposan.
Nagyon stramm kissrác; nem csoda, hogy ilyen hamar elindult.
Moncsi,
Hogy sikerült a palacsinta?
Léna,
Nem lesz semmi gond sem a sulival sem otthon.
Csak nyugi, sima ügy lesz és így Sára is szokja egy kicsit az "anyátlanságot". Korábban írtad, hogy mindig megy utánad. Javult valamit a helyzet?
*** TALI ***
Nálunk talizhatnánk.
Adjatok még nekem másfél hetet, mert szeretném a 12. hetet betölteni addigra, de ha most elkezdjük összehozni, ez pont jó lehet. Szóval gyertek egy talira hozzánk! Mit szólnátok a 15.-i héthez?
Puszi,
Humi