Sziasztok!
Anna! Réka a Mártonffy utcai oviba megy majd (Kerekerdő). Anno Balázs is oda járt, és mindannyian nagyon szerettük, a mai napig nosztalgikus érzésekkel sétálunk el arrafelé. Persze az, hogy egy ovi jó-e vagy nem, főleg óvónőfüggő, nekünk szerencsénk volt, de állítólag akikhez Réka kerül majd, szintén nagyon jók. Egyébként Réka várja már az ovit, most olvassuk neki nyolcadszor végig Janikovszky Éva Már óvodás vagyok-ját, ami persze jó, csak a szülők unják már egy cseppet.
Kérdezted, hogy főzök-e minden nap. Hát, tulajdonképpen igen, bár igyekszem bőven számolni az adagokat, hátha marad másnapra is. De akkor hazajön apa...Balázs sajnos elég válogatós. Elsős korában még ő is a suliban ebédelt, de gyakran azzal jött haza, hogy "ti mit ebédeltetek? Van maradék?" Szerencsére szeretek főzni, így ez nem nagy nyűg, bár néha nem igazán tudom, hol áll a fejem.
EzVicc / Judit! Örülök, hogy itt is találkoztunk. Nálunk sajnos továbbra sincsenek hírek, de azért nem adjuk fel! Ti jól vagytok? Lehet már tudni, hogy kisfiút vagy kislányt vártok? Vannak már neveitek?
Andi! Lassan mi is magkapjuk a 3 éves oltást, kíváncsi vagyok, Réka hogy viseli majd. Balázst annak idején szabályosan megvesztegettük: "Ha nm sírsz, kapsz egy Kinder tojást". Lehet, hogy nem ezt írják a gyereknevelési szakkönyvek, de nála bevált.(Jó, előtte elmagyaráztuk, hogy miért van minderre szükség). Majd megírom, Réka is vevő lesz-e rá.
Nálatok nem tombolnak a vírusok? Nekem most gyógyult meg mindkét gyerekem, de a suli is kihalt az elmúlt héten:állítólag volt olyan osztály, ahol nem volt gyerek!!! Nálunk a 27-ből 10-en voltak, pénteken már tankönyvet sem kellett vinniük!
Na ennyi, megjött a férjem (hozott tejszínt a drága a reggeli 3 pohárka kávémhoz), és szeretné folytatni a munkáját...
Tünde