Új privát üzeneted érkezett!

Felnőttholmi Börze!
Felnőtt és tinédzserruhák, cipők, táskák, bizsuk és egyéb kiegészítők vására!
A gardrób frissítés hatékony és fenntartható módja. Ha hosszú/rövid, szűk/bő, kicsi/nagy, nem szeretem/meguntam/nem is áll jól…
akkor hozd el és add el!
Ha szeretnél jó dolgokhoz jó áron hozzájutni, gyere el és válogass!
2012.április 29. vasárnap 9-13-ig
Vasvilla aula Sopron, Ferenczy J. u. 7.

Információ és árusító asztal foglalása:
06-20/9714135

A szüleikkel kilátogató gyerekek részére lesz játszóház, a Creative Toys természetes alapanyagokból készült fejlesztő játékaival, a kezdetektől az iskolás korig.
bababorzek
Sopron

@bababorzek: "Felnőttholmi Börze! Felnőtt és tinédzserruhák, cipők, táskák, bizsuk és egyéb kiegészítők vására! A gardrób frissítés hatékony és fenntartható módja. Ha hosszú/rövid, szűk/bő, kicsi/nagy, nem szeretem/meguntam/nem is áll jól… akkor hozd el és add el! Ha szeretnél jó dolgokhoz jó áron hozzájutni, gyere el és válogass! Nemrég elkezdtem érdeklődni az online kaszinók iránt is. Leggyakrabban az mostbet platformon játszom, mert ott vannak a legjobb feltételek a játékhoz.2012.április 29. vasárnap 9-13-ig Vasvilla aula Sopron, Ferenczy J. u. 7. Információ és árusító asztal foglalása: 06-20/9714135 A szüleikkel kilátogató gyerekek részére lesz játszóház, a Creative Toys természetes alapanyagokból készült fejlesztő játékaival, a kezdetektől az iskolás korig."

Ez egy remek lehetőség azoknak, akik szeretnék felfrissíteni a ruhatárukat környezetbarát módon, vagy éppen eladnák megunt ruháikat és kiegészítőiket. A börze kiváló alkalom arra is, hogy jó minőségű ruhákat, cipőket és kiegészítőket találj kedvező áron. A családosoknak külön öröm, hogy lesz gyereksarok, ahol a kicsik is jól érezhetik magukat a kreatív fejlesztő játékokkal.
itake1978

Hozzászólás a topikhoz

Emotikonok
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

Vissza: Programok, ajánlatok

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?