Sziasztok!
Bocsi, hogy megint eltűntem, de annyi minden történtik, hogy nem is nagyon neteztem az utóbbi időben.
Először is a nőgyógyásznál minden rendben volt, nagyon kedves volt, láttam a kis pocaklakóm, annyira jó érzés volt! Bár akinél már van baba, az tudja ezt, de hát én csak néztem könnybe lábadt szemekkel, valami fantasztikus érzés volt!
Nagyon kedves, szimpatikus a nőgyógyász (sajnos azért kellett váltanom egyébként, mert akihez eddig jártam, tavaly jelentette be, hogy már nem vállal terhesgondozást, mert hamarosan leteszi a praxist..) szóval most volt az első találkozásunk, de azt hiszem jól döntöttem Mellette.
Több helyről is kaptam Vele kapcsolatban pozitív visszajelzést, és hát egyelőre nem csalódtam!
Aztán elküldött genetikai ultrahangra. Mondta, hogy választhatok Győr és Pest között. Nekünk közelebb van Győr, úgyhogy oda mentünk, a Kyncs-be. Ott is nagyon kedvesek voltak, de előre szóltak, hogy ez még nem a genetikai uh lesz, hanem csak egy előzetes vizsgálat, ahol megnézik az ülőmagasságot és ez alapján fogják meghatározni a genetikai uh napját. Így is lett, egyébként itt is nagyon kedvesek voltak
Szerdán megyünk erre a bizonyos uh-ra Győrbe, már alig várom, nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen a picikével! 03.31-én voltam egyébként ezen a vizsgálaton és aludt a kis drága
Össze volt kuporodva és sziesztázott. Az egyik kis lába kiállt felfele, annyira aranyos volt
(Bocsánat, de ez akkora élmény, nem hiszem el!!
)
Ezért aztán amikor megmérték és azt mondták 3,5 centi a kis lakó, heccből megmérte a kis talpát is, és fél centit mért!
Azt mondták, jó nagy lábon él!
Viszont amiért nagyon aggódom a szerdai vizsgálat miatt, hogy Győrből hazafelé sikeresen fejre álltam az autóval. Szó szerint.. :/ 10 éve vezetek napi szinten, soha nem volt még balesetem.. Nyilván csak most tud lenni, amikor már lakik bennem valaki, akire mindennél jobban próbálok vigyázni! Települések között egy élesebb kanyarban történt a dolog. Én nagy ívben balra kanyarodtam (volna..), a szembejövő pedig megjelent teljesen az én sávomban, velem szemben! Elég gyorsan jött, és nem tudta bevenni kis ívben jobbra a kanyart.. Én persze elhúztam a kormányt, ott pedig végig szép nagy árkok vannak. És paff, mire észbe kaptam, már a feje tetején állt az autó. Ki tudtam mászni, és egyébként azon kívül, hogy mindenem meghúzódott és tele vagyok még mindig kék-zöld foltokkal, nagyobba bajom nem lett. Rögtön hívtam a nőgyógyászt, azt mondta hogy amíg nem görcsölök vagy nincs vérzés, addig biztosan nincs baj a picivel odabent.. Aztán olyan rendes volt, 2 nap múlva felhívott még egyszer, hogy jól vagyok-e, minden rendben?
Na mindegy, szóval nagyon várom a szerdát, azt hiszem majd ott is elmondom, hogy fejre álltam, hátha jobban megvizsgálnak valamit... Vagy nem tudom.. Már rémálmaim is voltak persze, inkább le se írom ma éjjel is mit álmodtam a vizsgálatról.. Ahh.. Na szóval ennyi minden történt, azért tűntem el egy picit
Egyébként szerencsére semmi ilyen baljós tünetem nem volt és nincs is, és a hányinger pedig azóta is megvan, ez is gondolom jó jel, akkor csak mocorog odabent valaki
A Védőnőnek is elmondtam, hogy történt egy ilyen, Vele 1 héttel a baleset után találkoztam, Ő is azt mondta, hogy áhh, már eltelt 1 hét, ott már látszana valami, ha történt volna. Szóval meg vagyok nyugtatva, csak megnyugodva nem vagyok!
De már csak eljön az a fránya szerda, alíg bírom kivárni!
Bocsánat, hogy ilyen hosszasan meséltem, de annyi minden történt
Most Ti jöttök, ki hogy van, kinél mi újság?
Lora, jó kérdés, regisztráltál már?
Az oltásról egyébként én már elgondolkoztam, mert azt hallani, hogy a 2. trimeszterben oltják a kismamákat pfizerrel. És azt egyébként is kaphatnám, még az autoimmun betegségemmel is, szóval egész biztató. Illetve azt olvastam, hogy ha a kismama beoltatja magát, akkor a pici már úgy jön világra, hogy rendelkezik antitestekkel covid ellen. Szóval én már nagyon gondolkozom rajta. Kb ma léptem át a második trimeszterbe, szóval még van időm átgondolni
Pukkaware, én is üdvözöllek a csoportban, így kicsit lemaradva a Többiektől
Mi újság Veled? Mennyire lettél beteg? Mikor mész dokihoz? Mesélj