@wendy90:
Szia. Sajnos nem jót akartak ezzel, legalábbis nem nekünk és az orvosoknak, hanem a kormány magának. Az a cél, hogy leépüljenek a kórházak, és magánosítsák..de nem szeretnék politizálni. Pénzt max úgy próbálj majd adni, ha 1000%ra tudod, hogy senki sem hall, és senki sem lát, mert te 1 év, a doki 5 év börtönt kaphattok. Én ezt már elengedtem, megmarad az a pénz a gyerkőcökre, valaki így akarta, aki vigyáz ránk, és ennyi. Így jobb helye lesz
Egyszer énis éreztem már fent, de biztos az csak a lába volt. A mai uh-on biztos nem tudok meg semmit, mert ez a doki egy t*rpák, de a keddet már nagyon várom
Én az evéssel úgy vagyok, hogy eszek, amit kívánok, előző terhességnél 27 kilót hiztam (tiszta ödéma voltam), az is lement, akkor majd most is le fog. A bőrömet cseszhetem amúgy is, nagyon meglógott a hasam, azzal majd kezdek valamit, ha más nem kés alá fekszek, de ez most nem fog meggátolni abba, hogy ne egyek azt, amit kívánok. Egy csokit évek óta eszek minden nap, ez most is megvan, hétvégente ha ráérek sütök sütit is, én ilyen vagyok
gyümölcsöket is kívánom állandóan, azt is képes vagyok kiló számra enni. Majd lefogyok
gyerkőc legyen ellátva
amire figyelek, de arra előtte is figyeltem, hogy olajban sült dolgot max évente 2x eszek/csinálok, meg pékárukat hanyagolom, vagy valami magvasat eszek. Meg nem sózok annyira, mint terhesség előtt, hogy ne kösse meg a vízet. Inni csak a csapvizet, meg az almalevet kívánom, szénsavasat előtte sem ittam, most se, kivéve uh előtt szoktam kólát, mert a majom doki hazaküld ha alszik a kicsi. Eddig 12 kilónál tartok, előző terhességnél ilyenkor már 16 volt. Hízékony vagyok, ilyen vagyok, sajnálom, de ez van
baba legyen jól, ez számít.