@deiss:
Juj de szuper hírek a dédiről! Nagyon drukkoktam!
Hát én egyáltalán nem hiszek ebben a napi x meg xx számú fertőzöttek számában.. Képzeljétek. Nővérem egyik ismerősét felhívták 1 hete, hogy jelenjen meg a gyerekkel mert korona vírusos. A csaj kiakadt, hogy miről beszél a nő a gyerek 2 éves és nem teszteltek senkit a családból! Erre közölte a nő, hogy akkor téves..
Ma mondja férjem, hogy a a héten az alvállalkozó brigádját kérték teszeljék le. Nem lettek letesztelve, ennek ellenére mindenki megkapta a pozitiv értesítést.. Na ilyenkor mi van?!
Férjem munkatársának a feleségének a munkahelyén van covidos. Kérték a háziorvost teszteltesse. Ennek 1, 5 hete. Azóta is hívják tesztelésre.. Ugye ez ingyenes lenne..
Mi kedden vettük meg a kiságyat,de majd csak akkor lesz össze szerelve ha bent vagyok a kórházban.
A babavárót megkaptuk, most a falusi csokra adtuk be a papirokat. Elég durva, hogy 2.hónap az elbírálás, de természetesen ma a 70 e ft szépen leemelték rá..
Nekem még 1 új alakformáló bugyi kell a csomagba meg még csomag betét aztán megvagyok azthiszem.
Tegnap voltam fogorvosnál,leszedte a fogkövet majd oda tojtam
sajnos hosszú évek piercing mániája jó odatett a fogzomámcomnak..
Én még mindig csak 5 kg tartok,és nem igazán szándékozom az utolsó pár hétben hajrázni a kilókkal