Sziasztok!
2018.12.22-én volt az utolsó mensim első napja. Elméletileg a peteérésem január 5-8 között lehetett, párommal töbször voltunk együtt nem tudnám pontosan megmondani a fogantatás idejét. Január 21-én kellett volna hogy megjöjjön, de nem jött igy január 23-án csináltam egy tesztet ami pozítiv lett. Vérvételen voltam január 31-én ahol 1239-es hcg szintet mutattak ki. Még aznap elmentem dokihoz aki még nem tudott sokat megállapítani, csak hogy az endometriumom vastagsága 9 mm, benne 3 X 3mm kerekded képlet látható. Abban maradtunk hogy 2 hét mulva jöjjek vissza hátha már többet látunk. 2019. február 14-én el is telt a 2 hét, visszamentem amikor is azt közölte hogy az endometriumom vastagsága 8 mm, benne 9 X 7 mm szabályos petezsák van, embrió nincs. A héten 20-én megyek a korházba, és ha akkor sem lát semmit meg akar műteni. Tanácstalan vagyok, mert ha a peteérésem utolsó napján foganhatott meg a baba, akkor a mult héten még csak 5 hetes és 2 napos voltam. Elképzelhető hogy korán mentem és még van remény a babára? Segítsetek.