@doryca007:
Köszi az érdeklődést! Ami alapján választottam végül: a Kaális kérésnek megfelelően anonim donor, megfelelő motilitással (MOT20). Az én kritériumaim: 170-180 cm közötti magasság, 65-75 kg közötti testsúly, rassz (európai), diplomás (ezt csak azért, mert valami alapján tényleg szűrni kellett, egyébként szerintem nem befolyásol semmit: egyik szülőm sem az, viszont a testvéreim és én is egyetemet végeztünk). illetve, hogy volt-e jelentett terhesség a donortól (ez anyum ötlete volt, lehet rá szűrni, de nekem soha nem jutott volna eszembe). Ezen kritériumok mentén három lehetséges donor maradt, az egyikre ráböktem, hogy akkor legyen ő, de mindhárman megfelelnek, tehát ha mondjuk elfogyna a választott donor anyaga, még a másik kettő is szóba jöhet.
Elvileg január első hetére várom a mensit (január 6-ra, de szerintem az ovuláció alapján hamarabb érkezik majd), akkor kell telefonálnom a Kaáliba és kérni időpontot hüvelyi uh-ra és inszemre, illetve el kell kezdenem szedni a clostit. Számításaim szerint nagyjából január közepén lesz az inszem.
Te mikorra vagy kiírva? Mit lehet tudni a pici lánykáról?
B.Ú.É.K. 2020!!!!!!!
Nilnarin