Sziasztok,
Tegnap voltam en is a vedononel. Cca 1 ora
es amitol a vilagbol kifutok. Ruhaban, cipoben, meg szerintem ha fel tonna olom lenne a zsebemben azzal is merne, megmert....hat termeszetesen +3 kilo hatrannyal kapasbol bestartoltunk, hiaba magyarazom meg mutogatom a fotot (mar kinomban lefotoztam a merleget ahogy rajta allok) hogy bugyogoban a "natur valosagomban", azert megsem vagyok szerencsere ennyi
Nem izgatta. Hat bmeg.
Jovo heten megyek kardiologushoz, konzultalunk az urologussal, aztan lassan genetikai vizsgalat (csak lennenk mar tul rajta), lassan becsekkolunk magzati szivuh-ra is, hogy idoben kerjunk idopontot ne huzzuk ki a gyufat mint az elsonel (hat nem tehettem rola hogy nem mondtak idoben na
)meg anyaaaam, eszbe sem birom tartani hogy mikor hova. Ezt az egyet nem nagyon dijaztam az elozo terhesseg alatt sem, hogy annyi helyre kellett jarkalni, hogy mar a munkahelyen ferde szemmel neztek ram, hogy ilyen nincs, pedig de. Mar rendesen faraszto volt. Na de ha kell, hat akkor kell.
Agi, biztos ideert a csiii, koszi
valamincsoda folytan kezd ez a takonykor normalizalodni vegre. Mar kibirhatatlan szinten volt.
Nekem eddig mindenki azt mondta (orvos, nogyogyasz) hogy nem ajanlja hogy beadassam. Nyomassam a magzatvedo vitamint, c vitamint, d vitamint, folsavat es kesz. Egyebkent en sem adatnam be. Terhesen foleg. Nem mernem. Megiscsak mas, ha elkapod neadj' es az immunrendszerrn folyamataban megy keresztul az egesz, mintha direktben befecskendeznek a "virust" megha legyengitett is meg akarmi kutyafule. Lattam egyik.evben a csaladban beoltattak magukat (elotte soha), soha addig olyan betegek nem voltak mint akkor. Azota sem adatta be senki.
De ez csak az en velemenyem. Eszem agaban sjncs befolyasolni senkit.