Nagyon szépen köszönöm hogy ilyen gyorsan valaszoltatok.
Szájban mérem minden reggel ugyanabban az időpontban.
@kacsukk, na igen, “lazán nekivágni” aztán az elso mensi után jött egy kicsi elbizonytalanodás -Hmm, lehet h keszulni kene rá kicsit utána olvasgatni, , a második után meg a para, hogy valami tuti nem úgy működik mint kéne.
Minél több cikket olvas az ember, annál több tünetet diagnosztizál magán.
Kész önironia az egész, az összes “bezzeg én nem fogok...”-ot kiporbálom lassan, gyogyteák, femibion, hőmérő, kedvező diéta, gyertyállás, jakab naptár.
Hónapról hónapra rosszabb a helyzet.
Gondolom te is szereted hallani, h “ne görcsölj rá” akkor jönni fog.
Hogy mi?! Valaki mondja meg, h ne jusson eszébe napi 100szor egy nőnek aki minden honapban 28 napot vár, reménykedik, terhességi jeleket fedez fel
magán majd újra vérzik.
Nálam vizsgálatok még nem voltak, mert külföldön vagyunk tavasztól őszig, de november végén megyünk haza.
@nilnarin: igazad van, és én is nagyon nagyon tisztelem a döntésed, hogy az összes bürokratikus -ez döbbenetes hogy ennyi minden kell hozzá- tortúrával együtt is vállalod.
14 évig voltam a férjemmel (házasok csak 4 évig de előtte 10évet jártunk). Gyakorlatilag együtt nőttünk fel es mikor pár éve szétmentünk , azonkívül h teljes megsemmisülés volt, az járt a fejemben hogy 30felett vagyok, párban vagy egyedül, de szeretnék gyereket ez az egy fix maradt.