Sziasztok! Azért nyitottam ezt a topikot, mert úgy gondolom nem csak mi vagyunk így egyedül férjemmel és hátha tud valaki segíteni ez ügyben...
2 hét múlva kaptunk inőpontot IVF kapcsán az egyik Magyarországi intézményben (nevét direkt nem írom ki), kíváncsi leszek vállalni fogják e a beültetést ilyen formában...-továbbiak lejjebb-...
Tavaly terhes lettem, ám elvileg nem volt egészséges a baba, így el kellett vetetni, amit fél évig nagyon nehezen viseltem, illetve beszélni sem beszéltem róla. Mostanra úgy érzem, hogy itt az idő bele vágni a baba projektbe, viszont nem szeretnénk már a véletlenre bízni, így lombikra esett a választásunk a férjemmel.
2 kislányom már van (5 és 7 évesek), elég fiatal anyukának számítok, így még egyátalán nem csúsztam ki a korból a gyermekvállaláshoz (28 vagyok). Szerintetek van olyan intézmény vagy doki Mo-n aki a genetikai vizsgálatok mellett elárulja a beültetendő "leendő" kisbaba nemét is? Volt már valakinek ilyesmi tapasztalata? (Privát üziben is várom a válaszokat!) Mindenképpen fiút szeretnénk most ha már adódott a lombik lehetősége, körbejártuk már a témát és legroszabb esetben ha itt nem megoldható, Cyprusra megyünk, ahol elvégzik (igaz, borsosabb áron min. 6.000.000 euró - de nekünk ez is megéri)...
Szóval szeretném a segítségeteket kérni ha esetleg bármely ilyen dokival volt tapasztalatotok aki ezt elvállalná.
Nagyon köszönöm