Ezt még tegnap írtam, de nem sikerült elküldeni.
Kittinek Boldog Első Szülinapot!
Matyiknak Boldog Névnapot!
Sziasztok!
Apa elment gyereket fürdetni, hogy ne éjszaka feküdjek a Babanet miatt. Ez olyan izgi, húúúúúú
Noresz, mi saját kanállal eszünk, néha 3-al is!
Olyankor (is) úszik minden a kajától. De én már hozzászoktam, hogy kaja után takaríccs!!! van, mert Zoltán kezdettől önállóskodni akart.
Púp
, vendégvarázslás
Fodrász: forgolódott kicsit és összeszedte az összes fésűt.
A végére meg elfogyott a türelme, mikor már az arcát szúrta a sok hajszál. De összességében én azt mondanám rá, hogy hősiesen tűrte a macerát.
Nekem van HJ is és Kaláka is. Listát kérsz? - természetesen bárkinek szívesen, ezt ugye mondanom sem kell!
Szilvi, ezt a rajzfejlődést klasszul leírtad!
Ice, csatlakozom a többiek véleményéhez. Szívesen megismernélek kicsit itt, hogy aztán jobban majd ott ... Szóval írj magadról, aprónépről, mióta és miért épp mi ...
Ines, látod, mivel kevesebbet írsz azt sem tudtam, hogy nővéredék itt vannak. Pedig még emlékszem rá, mikor írogattad, hogy mész hozzájuk, majd meg ők jönnek ide, úgy képzeltem, hogy Ti folyton úton vagytok.
Ami az anyósokat illeti, szerintem anyáink inkább nyeltek, ha rossz anyóst fogtak ki. Kénytelenek voltak, mert ugyebár több generáció lakott egy fedél alatt...
Elterülés (finoman, hogy nehogy megüsse magát)
, sőt "hanyattvágommagam" is megy. Én se tudok mást, mint ráhagyni, nem figyelni oda.
Móki, szívesen. Örülök, hogy valakinek segíthettem!
Szerintem 18 évesen már talán inkább más ...
(közben pirulok ...)
Irigy irigy a du-i alvás miatt. Én akkor fogok hozzá a "gyerekmentesen is csináljak valamit" c. műsorhoz! Mire végzek, s ledőlök, van 2 percem, mert épp ébred a Fiú!
Kincsvadászat
Orsko, remek képek!
Hiányozni fogsz!
Holnapra bejelentkeztem kozmetikába.
Pussz: Boró