@chixy:
Nagyon Köszönöm neked is és a megnyugtató sorokat.
Azt tudtam, meg hát olvastam is rengeteg helyen, hogy természetes, főleg azoknál akik az elmső gyermeket várják, mert nyúlnak a szalagok, izmok, járhat görccsel, alhasi fájdalommal, de igen.. ahogy te is írtad, estére már tényleg megvoltam rémülve. Nekem egyébként is nagyon rossz volt minden hónapban az első nap, olyankor kikelni se tudtam az ágyból, borzalmas fájdalmaim voltak, tegnap este hasonlóakat éreztem, de nyugtatgattam magam, hogy ez rendben van, de nyilván az ember akkor is aggódik.
Mára viszont nyoma sincs semminek, nem fáj, nem feszül.. reggel csináltam újabb tesztet, megerősítve a tegnapit, de ugyan úgy két csíkos, igaz ez nem olyan erős, nem a reggeli első vizeletből lett és 25ös érzékenységű, szóval érhető hogy nem olyan, mint a tegnapi első Mindegy, örülök nagyon
Az én orvosom nem szereti fogadni az újdonsült anyukákat a 11.-ik hétig mint kiderült, mert mondván mit kezdjen, a szívhangon kívül mást nagyon nem tud nézni... Hát nem tudom, nyugodtabb lennék, ha megnézné. Én azért a 6.-ik hét után elmegyek hozzá és ráerőszakolom magam, hallani szeretném, megnyugtatna. Ha még vizsgálatokra nem is küld el csak a 12.-ik hét magasságában az sem érdekel, csak történjen addig valami...
Egyébként én Vas megyei vagyok, nem tudom van-e valaki a közelben, akár aki már szült is...