Sziasztok csajok!
A véleményetekre vagyok kíváncsi, 5 helyen 10 különböző dolgot lehet olvasni, és már eléggé összezavarodtam.
Decemberben abbahagytam a fogamzásgátló szedését, egy augusztusi majdnem 3 hetes vérzés után, aminek máig nem tudjuk az okát -talán hormonális dolog volt ezt mondta az orvos. Úgy éreztem ez a fajta gyógyszer (Altforelle)nem jó nekem. Korábban másik tablettával nem volt problémám.
Aztán mivel iszonyat fájdalommal jár a mensi minden hónapban (epét hányós stb.) szörnyű első nap, elkezdtem az orvosom tanácsára a Premens bogyót szedni ami elvileg ezekre és a mensi előtti tünetekre is tök szuper. Na meg a benne lévő barátcserje miatt segítheti a gyermekáldást is, bár ehhez idő kell. Az utolsó havimat a szokásosnál könnyebben át is vészeltem. Aztán 30-31 én éjszaka többször együtt voltunk a párommal, Pharmatex kúpot használtunk a második együttlétnél. az elsőnél pedig megszkítással "védekeztünk". 1-én peteérésem volt, ezt is mindig megérzem. Nem vagyunk tinik, nem tervezünk még babát, de jöjjön aminek jönnie kell. Viszont bennem most nagyon elindult valami érzés
, ezért szombaton csináltam egy tesztet, ami negatív lett
, de talán korai is volt még, és nincs is semmi, amire mostmár tudom hogy nagyon vágynék. Két napja késik. Gyógyszer után is napra pontosan érkezett a számomra azt hisztem mostmár egyáltalán nem várt. Tudom, hogy két nap még semmi. A hasam fájdogál, betéttel merek dolgozni mert úgy érzem lassan egy hete hogy bármelyik percben megjöhet. A cicim mára érzékeny lett, fehéres folyásom van és szorulásom is második napja, a hasam puffadt, és van pár óóóóriási pattim- még a hátamon is 1. Gondoljátok esetleg, hogy babám van? Talán már csak bebeszélem. Mikor próbálkoznátok újra a teszttel?
Hosszú voltam, bocsi!
Köszönöm, ha elolvastad!