@krijan: hasszurka állandóan, puffadás estére, és nem alvás. Gyakorlatilag ugyanaz mint most, talán a puffadás 2-3 nappal később kezdődött, a nem alvás meg lehet hogy az öröm miatt nem volt az elején, de lényeg, hogy nem sokat változott. Viszont én Elevitet szedek, pedig még nem is terveztük a babát amikor megfogadtam, hogy azt biztos nem fogok. Sokat hallani a nagy babákról, és ezt elkerülném, de eddig akármelyik nőgyógyásszal beszéltem erről, kinevetett, hogy nincs összefüggés. Ennek ellenére csak az első trimeszterben tervezem ezt szedni, utána váltok. Ja és nem híztam még egyelőre semmit, étvágyam is kb a szokásos. Amikor elkezdtem, akkor pár hétig azért tudtam volna enni bármikor, de ez lehetett a babától is, mert akkor fogant. Odafigyeltem, és azóta elmúlt ez az érzés.
Ági: én végig szájban mértem, sosem próbáltam hüvelyben, így is teljesen jól látszott az ovu. Szerintem mindkét helyen jó a mérés, max ha valaki tudja hogy nyitott szájjal alvó, akkor inkább mérjen hüvelyben.
Gkata: igazad lehet, az elején nekem is nehezen ment a kismamák elfogadása, aztán valahogy úgy voltam vele, hogy ők nem tehetnek róla, és mindenkinek megvan a maga története, lehet sokkal régebb óta vágyik babára mint én.
Rea: A zene a mindenem, és az ének, nagyon szeretem, kikapcsol, feltölt, azt hiszem el se tudnám képzelni az életem nélküle. De nem aggódok, minden csak tervezés kérdése, meg fogom oldani babóval is, pocakosan is (amíg bírom persze és nem úgy nézek ki mint egy tank) meg utána is. Mindent ésszel, és szívvel, mert a babának az a jó, ami nekem jó, én ebben hiszek