2019.04.02 13:36
2019.04.07 19:27
2019.04.15 20:06
2019.04.16 22:45
2019.04.17 17:57
2019.04.18 18:00
2019.04.19 12:35
@bazsalikom88: Na most vagyok nagyon ideges, telegepeltem az oldalt erre meg amikor ranyomtam a kuldesre, eltunt az egesz
Akkor most mar rovidebbre fogom: Svajcban, Bernben elunk a ferjemmel, itt is fogok szulni. Egyik ismerosom 3 eve szult itt, talalt egy magyar dokit. Azt mondta nem is donthetett volna jobban, szuper volt vegig a terhesgondozas, szulesnel a korhaz tiszta luxus, emberileg es szakmailag toppon levo szemelyzet akik szo szerint korbe ugralnak, brutal kenyelmes ketszobas agyak, kedves es nagyon figyelmes noverkek, isteni kaja...Ja es ez nem privat korhaz. Kepzelem ott mi lehet Szoval igy nekem se kerdes mar. Eredetileg volt szo rola hogy hazamegyek, de inkabb ugy dontottem, foleg miutan talaltam itt magyar szulesz orvost, hogy maradok. Vegulis nem akarok a ferjem nelkul lenni abban az idoszakban, es o se akar lemaradni semmirol. Annyi a hatranya hogy igy nem nagyon lesz eleinte segitsegem (pl anyukam, mert a munkaja miatt valoszinuleg nem tud majd kijonni), de majd megoldom valahogy. A legfontosabb hogy mi harman egyutt legyunk.
Ami a gyomorproblemaimat illeti, tegnap SOS-ben felhivtam az orvosomat, azonnal fogadott. Felirt normalis savlekoto tablettakat veszhelyzet esetere, illetve egy masik fajta szopogato tablettat, mivel a Rennie sajnos semmit sem ert. Eddig egyikbol se kellett bevennem mert tegnap egy picit enyhultek a tuneteim. De jo tudni hogy vannak, ha nagyon szuksegem lenne rajuk.
Doki egy tunder volt, mondta, ha mar ugyis ott vagyok, ram teszi az ultrahangot, meglesi minden oke-e odabent. Nem tudom Neked volt-e mar szerencsed meghallgatni a Picike szivhangjat, de ha meg nem, akkor javaslom ne sminkelj, es vigyel magaddal zsebkendot, mert szet fogod aztatni egy pillanat alatt a vizsgalo asztalt. Lattam es hallottam ahogy pulzalt a pici gombostunyi szive, ami, hat, csodas erzes volt. Azota is rengeteget gondolok ra, es idonkent ujra csipi a konny a szememet, mert ram akar torni a siras...
Koszi a tanacsot a jegkockaval, meg nem probaltam mert nem igazan szeretem a jegkocka fagyaszto izet, de a hideg jo otletnek tunik. Amugy se esik kulonosebben jol semmi meleg, kiveve a reggeli kavem.
Na megis csak jo hosszura sikerult
2019.04.23 06:06
2019.04.23 10:09
@bazsalikom88: Szia
Hat sajnos azota rosszabbodott a helyzet nalam, ott tartok hogy mar semmi se segit. Probaltam hideget, jol esik de kulonosebben nem hasznalt. Tegnapelott mar elkezdtem szedni a doki altal felirt tablettakat is, amibol egyik semmit se er, masiknak pedig tobb nap, pontosabban akar 2-4 het is kellhet hogy kifejtse a hatasat. Szoval egyelore varok, es kinlodok. Ha nem tortenik legalabb valami minimalis valtozas mire legkozelebb megyek vissza, beutaltatom magamat gasztroenterologiara, hogy nezzek meg mi van velem, normalis-e ez ennyire durva tunetekkel. Raadasul az a baj, hogy ami pl segitett tegnapelott (friss citromot csepegtettem a nyelvemre), az mar masnap nem hasznalt. Tehat meg csak ki se tudom kiserletezni hogy mi az amitol jobban leszek, mert naponta valtozik. Egesz allo nap eszegetek, csipegetek, kulonben meg rosszabbul vagyok, az ajulas szelen tancolok. Igy viszont ugy fogok kinezni hamarosan, mint egy malac aki vagasra var... Olvastam rola hogy masok is jartak igy, tobbsegnek elmult az elso trimeszter vegere, de visszajott az utolso nehany hetre. De olyan is akadt sajnos akinek terhesseg vegeig megmaradt, sot meg utana is. Szoval nem tudom miben remenykedhetek, de talan a 12. het ebben is valtozast hozhat.
Bocsanat a sok panaszert, de nagyon kikeszit Oszinten remelem, Titeteket ez nem fog utolerni, mert kegyetlen.
2019.04.23 11:02
2019.04.23 16:27
2019.04.27 13:02
2019.05.15 13:36
2019.09.01 13:00
2019.10.31 06:02
2019.10.31 06:08
2020.01.04 22:36
X EZT MÁR OLVASTAD? |
|