Mi ütött Krizsába? Néha olyan, mint a felturbózott Forma-1, néha meg nyugira int. Nagy ördög ez a pasas. Csakhogy én nagyon sokakkal beszélek, akik hozzá járnak, és kezdek rájönni a logikájára. Szóval olyan érzésem van, hogy azokkal, akik már voltak terhesek, és Adimeteznek, és vagyogat ciklusuk, és egyéb baj nincs, és a leleteik sem katasztrofálisak, azokkal sokkal óvatosabb. Mert úgy ítéli meg, hogy nem kell beavatkozni, mert az csak inkább árt. És ezt nagyon becsülöm benne. Egér, erre nem gondoltál?
Bízz egy kicsit magadban, hidd el hogy a hormonképed elég jó, rendeződsz, nem kell neked ide gyógyszer. Szabolcsban hajlamosak tömni az embert, a kolléganőmnek Puregonokat nyomattak, holott neki alapból is rendesen van peteérése. Nem azt mondom, ne fuss el egyszer-kétszer uh-ra, de neked anélkül is lesz peteérésed. És amúgy meg, te magad mondtad, hogy régen több hónapig nem volt ciklusod. Akkor miért állítod, hogy a 40 napos ciklus nem ciklus? Biztos, szerintem is, hogy az azért volt, mert peteérés volt. A múltkor is bizonygattad, hogy nem lehetett az, közben minden jeled erre utalt. Nem kötekedni akarok, csak kicsit több bizalmat verni beléd a saját szervezeted iránt
Nekem most sajnos semmi nem készülődik (úgy érzem), talán 1-2 hét kellene még neki, de most úgyis megyek én is pénteken a Kaáliba, és elindítom ezt a lombikra készülést, remélem drága dokikánk nem mond ellent.