Szia rebi90!
Így van teljesen egyetértek. a legjobb barátnőmnek is 3 gyereke van, és 2-vel cigizett végig mégis gyönyörű,egészséges, tökéletes kisgyerekek.
8éve cigizek kb abból volt egy leszokási kísérletem tavalyelőtt akkor nem cigiztem 4hónapig
nem is hiányzott már, csak gondoltam miért is ne szívhatnék el egyet (bulizni voltunk) aztán az 1 után lett 2-3-4, majd visszaszoktam. Most amúgy képzeld nem cigizek 1 hete, az első 3 nap nehéz volt, azóta egyre könnyebb, néha eszek nikotinos rágót. Egy biztos, ahogy megszülök az első dolgom lesz elszívni 2doboz cigit
Nem merem biztosra írni, hogy az egész terhességem alatt nem fogok rágyújtani. de egyelőre nem cigizek. Hogy pontosan mi adta az erőt, azt nem tudom,. Az ágyam melletti falra ragasztottam egy papírt mindenféle negatívummal a cigizésről, nem segített semmit, leszedtem, kidobtam. Több doboz cigit összetörtem, mindegyikből 2-3szál hiányzott, hogy áá elég. aztán rá pár órára mentem venni a következőt
Kissé hányingerem van, független ettől bármikor el tudnék szívni egy cigit, de talán ez az ami segít egy kcisit. Illetve a családom beszélt nagyon a lelkemre.Anya is cigizik pl, de ő a terhességei alatt le tudta rakni
Emlékszem volt egy osztálytársam, aki egyszer szünetbe tőlem kért tüzet, pedig már jóó nagy hasa volt, és mondtam is neki, hogy nem szívesen adok. Bár a lány alapból is kcisit bolond volt, ma már nem biztos, hogy így reagálnék Ameddig valaki nincs ebbe a helyzetbe könnyen beszél
(Bár nem is vonnám be a munkatársaim, vagy bárkit azért, hogy légysziadjtüzet
)
Amúgy tartom az előző álláspontom, miszerint ha cigizel ha nem, születhet ugyanúgy beteg és egészséges babád is. Fél százalékkal se jobb egy nemdohányzó anya egy dohányzónál az én szememben