Új privát üzeneted érkezett!

Ancsi!

Ha bemész a főbejáraton akkor a folyósó végén jobbra fordulsz ismét végig akkor 1 emeletet felsétálsz és ott megtalálod a szocreál várótermet. Középen lesz a labor ahol elkérik a papírjaid és adnak számot a vérvételre.

Helye: Bártfai utcai rendelő II. emelet
manó27

Ancsi!

Gratulálok a 16.héthez!!!! Milyen gyorsan tellik az idő! Alig pár hete volt hogy kétcsíkos lett a teszted!
Én azóta is várakozó állásponton vagyok, ez volt a 4. próbálkozós hónapunk, de egyenlőre semmi... :-(((((

Ma bejelentkeztem nőgyógyászodhoz is, már úgyis egy éve voltam utoljára szűrésen. Kíváncsi vagyok tényleg olyan jó-e, mint amit itt hallani róla. Esetleg megpróbálom rávenni egy hormonvizsgálatra is. Igaz még kicsit korán van hozzá, de lehet hogy érdemes túlesni rajta.

Dorka

Kép
szdorka

Jaj, a Medimom-ot hol találom a MOM parkban?

Kép
szdorka

Végre megint működik!

Lányok!
A 6 hetes kontrollra ugye nem muszáj pont a 6. héten menni?

Manó!
Nekem is nagyon sokat vérzett az orrom és az ínyem is a terhesség alatt! De nem nagyon foglalkoztam vele! Gondoltam majd elmúlik szülés után! És úgy is lett!
ildi76

Meli!

rozsacska@hotmail.com az e-mailem, arra írhatsz. Kép

Nekem nem volt fogínyvérzés, de olyan igen egy-két hete, hogy fájt az egész ínyem, mintha begyulladt volna az egész felső fogsorom, elég kellemetlen volt, próbáltam sok gyümit enni, hátha a vitamin segít és néhány nap alatt el is múlt, úgyhogy kitartás lányok!

ruz
ruzicsky

Sziasztok !

Szdorka !
www.mompark.hu oldalon rá lehet keresni . Még nem voltam , majd csüt. megyek , remélem sikerül beszereznem a híres olajat Kép

Nekem is vérzik néha fogmosás közben , valahol olvastam , hogy természetes .
Orrom nem vérzik , de amikor kifújjom , néha picit véres.

Kép
Kép
greenolive

Mano,
lehet kapni, nem tudom, hogy recept nelkul-e
de akkor a haziorvos felirja

Kép
babarozsa

Sziasztok!

Ancsi szivacsot velünk szemben lehet venni.Kép
VIII. Népszínház u. 25. 2 saroknyira a Blahától. Kimondottan szivacs bolt méretre is vágják ha kéred.
zanza

Szdorka! Ha bemész a MOM Parkba, a földszinten van, a mozgólépcső oldalán egy kis "mellékutcában", ott ahol a bambola(?) gyerekruha meg a Passage kávézó. A kávézóval szemben. Sok sikert!
zozi

Hali Ancsi!
Örülök a jóhíreknek, no meg a 16.hétnek...tényleg repül az idő Kép Lehet hogy olvastad már, nekünk sajnos ki kell kicsit tolni a próbálkozást mert bedurrantak a fogaim Kép De már kezelik! Kép
puszi, zozi
zozi

Most volt szó a kórházról , Fókuszban ...
Kép Láttátok ?

Kép
Kép
greenolive

nem láttam, kár Kép, miről volt szó? pozitív vagy negatív ?
zozi

Én is csak a végét láttam , bár azt se láttam volna !
Vmi olyasmi volt , hogy az elmúlt időszakban több baba is meghalt , szülés közben oxigénhiány lépett fel , vakumoztam . Nem értik miért nem döntöttek a császár mellett ....

Kép
Kép
greenolive

Greenolive
És biztos hogy a szent imre volt?
meli28

Igen . Ha jól láttam Barna doki nyilatkozott , de ez nem bizti . Sajnálatos eseteknek minősítette.
Persze a Fókusz a szokásos szenzációhajhász stílusban adta elő, de a tragédiák akkor is tragikusak.

Kép
Kép
greenolive

ha valaki fent tud maradni, éjjel megismétlik...
Kép
zozi

jelen!

kösz az emlegetéstKép

először is, Jucusnak gratulálunk és soxor pusziljuk, az aranyhajú hercegnőt is! na és persze Somát is! S2

Moose, köszi a babakocsis infókat! még sajna nem jutottam el a boltig Kép pedig már nagyon szeretnék
ma olyan szépen sütött a nap, de nem volt erőm a kendőben cipelni

Neet, remélem már sokkal jobban vagy! el is ájulok, hogy Esztibébi miket tud már csinálni!
a bájgödrös meg veszettül hangutánoz, hamarabb fog beszélni mint ülni
kis papagáj
ha aszondom neki 100x hogy ház, egyszer csak rávágja, hááááu

Monesz, szia, kellemes meglepetés újra itt Kép
miért depizel? fel a fejjel
nincs fotód a bébidről?

Ildi, koszmó nekünk 2-3 nap alatt tűnik el, 1 hónapja eltűnt, ma megint visszajött Kép sebaj megint nekilátunk. a lényeg hogy paraffin tartalmú babaolajjal jól oldd fel, aztán törülközővel dörzsöld át fürdés után, persze csak finoman

Manó, nekem is vérzett néha fogam is, orrom is, szülés után azonnal elmúlt Kép

nem síelni voltunk, csak majd belepistultam, annyit dolgoztam, aztán szabadidőmben virtuálisan lakberendezek, mert a héten mindent ki kell választanom
ma parkettát, ajtót és szanitereket válogattam
holnap csempét meg konyhát kell
szerdán meg falfestéket

ja és 3 napja Istinek van tejtestvére
végül vállaltam, és nem bántam meg
jó érzés adni
nem is fejek többet, csak a felesleget adom oda
gyuszinak esélye sincs, mindig le van ürítve a cicim Kép

most is nekiállok a fejésnek
pá mindenkinek, ne legyetek betegek!

votiv 8)
votiv

Nagyon pang most valahogy ez a topic! Vagy csak már megint a karbantartás?
ildi76

Szia Votiv!

Jó, hogy meglettél.Kép

A tejtestvért úgy kell érteni, hogy szoptatod is, vagy csak a tejcsit adod?
Mindenesetre tök jó.
Ahoz képest ahogy indult az elején.Kép

Neet!
Gyógyulgatsz?

Kép
Kép
pipocska

ha jól tudom a tejtestvér azt jelenti hogy tejet kap, de azért cicit azt nem Kép érdekes lenne mikor viszik időre a babát...Kép na jó abbahagyom
zozi

Sziasztok!

Greenolive, Meli
En is lattam a Fokuszt es eleg rossz hatassal volt ramKép Mindig mondom, hogy nem kellene Tv-t neznem...
Ha jol remlik, mindket esetben alacsony, vekony volt az Anyuka, a babak pedig nagyok voltak,ezert nem tudtak egyszeruen megszulni Oket es oxigenhianyos allapotba kerultekKépKép
Igen, a Barna doki nyilatkozott.

Nem tudomkiverni a fejembol.

Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Droka! Kitartás!!!!!!! Biztos a baba őszre akar jönni Kép
A dokinak feltétlen mondd, hogy már több mint fél éve próbálkoztok!!! Akkor majd megteszi a szükséges lépéseket! Medimom: ismered a bababoltot a sarkon? Ott az info pultnál. Na, ott tovább mégy a mozgólépcsők felé, és asszem az első kanyar balra. Ennek a folyosónak a legvégén van, egy gyerekruha bolt van mellette, meg szemben vele egy bár.

Zanza, köszi az infot!

Zozi, az utóbbi termések egy részét nem tudtam elolvasni, úgyhogy sajnálom, hogy ilyen bajod lett a fogaiddal. Gondolom, hogy nem is emiatt, de inkább a fogászati kezelésekkor alkalmazott gyógyszerek miatt kell kitolni, nem? Mert én decemberben (kb. 7 hetes terhesen) mentem el egy tömés után begyulladt foggal, amit érzéstelenítő nélkül szépen kiidegeltek, stb. frankó volt Kép

Greenolive! Te jó ég! A Szt. Imréről volt szó? Én biztos a császár mellett döntök, ha indokolt. Vagy a dokik nem döntöttek amellett?

Még jó, hogy nem vagyok alacsony meg vékony se Kép, a gyerek méretét meg időben meg tudják mondani, és úgyis kierőszakolok 4 kg felett egy császárt. (habár ellene vagyok ;-)

ancsipancsi

Jucusnak
Andi vagyok, és érdeklődni szeretnék a fogadott orvosodról és az ügyeletes orvosról. Tudnál nekem írni róluk a kandicika@hotmail.com emailcímre? Köszi!

Amúgy orvosválasztás előtt tartok, de egyetlen Szent Imrés dokiról sincs infóm... Tud bárki bármilyen Szent Imrés dokiról bármilyen infót? Ha valaki tud segíteni, kérlek írjatok nekem priviben a kandicika@hotmail.com emailcímre vagy ide.
Köszi és kitartást mindenkinek!
Andi
kandicika

Kandi!
Írtam mélt, hátha segít dönteni. Kép

Többiek:
Köszi, javulgatok, bár tegnap volt 39 fokom is. Kép De aztán hideg vizes pelussal a homlokomon aludtam el + előtte langyos tusi) és most tűrhető. Tejecske nem viselődött meg hálég, viszont még mindig no kaki. Du Esztit dokihoz visszük. Pedig volt már minden, kamilla, hőmérőzés, glicerinkúp, hasmaszi. Szerintem semmi baja, de férjem és védőnénim aggódnak, hát visszük.

Én egyszer adtam TEJET a kutyusnak (megitta!) meg a múltkor, amit otthagytam, azt megkapta a sógornőci kisfia. (Eszter unokabátyja) Akkor ők most mind tejtesvérek, nem? Kép
neet
neet

Ja, a kókusz-fókusz-tunkolóst én is láttam, teljesen rá lehetett ismerni a H-ra, (színes ajtó, stb), meg az id. Barna dokira is. Kép De az volt kiírva (asszem), h illusztráció.
Kár, hogy a jó oldalát nem reklámozzák, bár így is folyton teltház van, szóval lehet, h nem is olyan nagy baj...?
neet
neet

Sziasztok!

Szerintem ezek a történetek egy kicsit hasonlítanak arra amit Jucusnak is át kellett élnie, de szerencsére neki a dokija megcsinálta a császárt ami mellesleg tervezve is volt. De azért hagyták szenvedni egy csomó ideigKép Kép

Ritkán írok, de azért olvasgatlak titeket, és jókat mosolygokKép Alig várom, hogy mehessek a 12 heti UH-ra, addig nehéz elhinni, hogy minden rendben vanKép Még mindig barnázgatok, és ez idegesítKép Mondjuk pisitünet, meg álmosság az van, de azért jó lesz látni! Még két hét kb.Kép Igaz, most vagyok 10+6, de csak hétfőn kapok beutalótKép Szurkolok a szülés előtt állóknak, meg a pocakosodás előtt állóknakKép
Egyébként van egy új családtagunk: Fanni

Kép

Őt kapta anyukám az 50. szülinapjáraKép Ír szetter.

Dia

Pussz: Pocak
pocakpacni

Ja, lehet, h Eszter a Guinness-be akar bekerülni? X nap kakamentesen??? Kép
neet
neet

Pocak!
Ez a Fanni!!! Istenem!!! Micsoda egy tündér!!És hogy tartja a kis lábait! A kis modell!! Gyönyörű! Köszi, h megosztottad velünk! Jajdeédes!!! Kép Kép Kép
neet
neet

Helyes kutyus, így bébin nagyon szépek tudnak lenni. Én hiába akarok kutyát nem kaphatok sajna, pedig szeretnék egy Bichon bolognese-t, de ebbe a kis lakásba... Kép na meg kőc mellé, egyelőre nem.

Neet, legjobb tényleg, ha elviszitek, inkább ne döntsön rekordot! Egyúttal téged is meg kéne gyógyítani.

ancsipancsi

Ancsi!
Én már a gyógyulás útjára léptem. Kép Remélem...
De most már leállok, mert tele lesz velem a fórum, meg esetleg pár kiscipő...
(Egyébként gyerek+kutya abszolút összeegyeztethető, csak oda kell figyelni, és elvileg kevesebb eséllyel lesz allergiás az, aki kutya mellett nő fel. Bár lakásba én se vennék kutyát, de csak a kutya miatt)
Oké, befejeztem.
neet
neet

be ne fejezd!!! Kép

ancsipancsi

VOTIV, én Soosoo álnéven írogattam itt, amíg bírtam, most csak néha olvasok, s láttam,. hogy keresel babakocsit. Küldtem neked egy hirdetést a profilodban található mailedre, nézd meg!
Kata
kitekat

Szép Napot Mindenkinek!

Képzeljétek ma megyek az első várandósok tornájára!
Mit kell vinni?
Tudja valaki???
manó27

Húúú Manó, hogy irigyellek! Alig várom, hogy én is ezt írhassamKép Egyébként kényelmes ruha, zokni, valami a földre (pléd, türcsi, polifom) meg valamennyi apró, nem tudom most mennyi, tavaly 200 ft voltKép Jó tornázást!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Manó !
Akkor találkozunk ! Kép
200 Ft-ot szoktunk adni .

Kép
Kép
greenolive

Nagyon köszönöm!
Alig várom már!

Lányok!

Ma lesz előadás is 18-kor arra megy valaki?
manó27

KAKI VOLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
neet
neet

Pocak, hu de edes ez a kolok! Enisenisenisenis! De apa nem engedi. Mondjuk lehet hogy nem nagyon birna ket irfarkas a panelt... plane nyaron.

Ildi, csak ovatosan azzal a koszmos buksival. nekunk meg mindig van egy keves, pedig mar hethos a lanykam. A kutacs vedelme erdekeben zsirosabb a fejbor, szoval meg jo sokaig "elvezhetitek" a tarsasagat.

Ancsi, a matracon egy gumis szelu frottir lepedo van, a gyereken meg egy pled. Na ennyi. Szerintem az agynemuhuzat hulyeseg, ahogy forgolodik, csak osszevissza csuszkal a takaro a huzatban, majd ha iskolas lesz talan veszek olyat. A pelus max. harom honapig kellett a feje ala, mostmar az is csak zavarja, es ugysem bukik. Szoval szerintem vegyel negy lepedot meg negy pledet es kesz. Egyebkent miert szivacsot akarsz, miert nem kokuszmatracot? Az szellozik. Ja, gumilepedo szinten baromsag, esetleg nem kap a gyerek levegot ha hason fekszik, nalunk meg soha nem lett kakas a kisagy (csak a mienk, mert azon probalom pelenkazni, de azonnal elindul, ahogy nekilatok), pedig naponta legalabb ketszer erkezik a pelusba. Eljen a pampers. Ja, most megint megleptek, mert az 56 db-os es a 80 db-os csomagba nem ugyanazt a termeket rakjak!

Votiv, ott felujitotok fel, ahol most laktok, vagy mashol es aztan oda koltoztok? Csak azert kerdezem, mert nekunk most itthon kene, es nem tudom, hogy lehetne ekkora felfordulast csinalni, ugy hogy kozben nem koltozunk ki a lanykaval...

Hu, jo hogy nem nezek tevet. Ezek a "sajnalatos esetek" mostanaban tortentek? Azt nem mondtak, hogy melyik dokiknal, ugye?
moosejaw

Neet,
ÉÉÉÉÉÉÉÉLJEN!!!!! Teljesen új jelentést nyerhet az "egy nagy kalappal," ebben az esetben "egy tele pelenkával!" jókivánságKép Lehet, hogy csak egy kis fenyegetésre (doki) volt szükség Kép Örülök, hogy jobban vagy, pihenj és gyógyulgass, és nehogy kevesebb legyen itt belőled Kép

Votiv,
jó, hogy csak dolgoztál. Elismerésem, szerintem csodálatos dolog, hogy egy másik baba is kaphat anyatejet a jóvoltodból! Kép egy picit irigy is vagyok, hogy ennyisok tejed van Kép

Ancsi,
kutya/macska/tengerimalac/kanári (de pl. tigris és királykobra NEM Kép) és gyerek teljesen jó együtt, csak oda kell figyelni!

vera
kisün

NEET!

GRATULA!!!
manó27

Kisun, hat en a papagajunkra nagyon pipa vagyok, mert ugy rikoltozik mikor alszik a gyerek, hogy legszivesebben kitekernem a nyakat. Meg minden csupa por es maghej. Persze mikor neki voltak fiokai en osszevissza tortem magam, hogy segithessek, allandoan gyartottam a lagyeleseget, meg mikor mar alig fertek az oduban, kipakoltam oket a szobaba, hadd tanuljanak repulni a szuloktol, meg mikor a benak beestek a konyvespolc moge es meg sem nyikkantak, rogton kitalaltam hogy hol vannak es munka utan este faradtan nekialltunk lepakolni a konyveket, elhuzni a polcot, aztan vissza az egesz... hulye dog, utalom. Csak a macskat szeretem, az egesz nap szepen alszik a kanapen, este meg hozzambujik, hogy mostmar simogassam meg.
moosejaw

HURRÁ, NEET!!! megijedtetek a dokitól Kép). más volt a kaki, mint máskor???

ismeri valaki közűletek a Mr. Baby cuccokat? tesóm - mint leendő keresztanya - egy csomó ajándékot ad nekem, már ott nézegeti őket a melóhelyén, alig várja, hogy odaadja Kép)
(Melltartóbetét, Vákumos mellszívó, Vízhőmérő, Köldöktapasz, Cumisüvegek (újszülöttnek, 6 hónapostól, 18 hónapostól, ergonomikus, stb.)
Cumik (-"-), Cuclik, Cumitartó doboz, Cumicsíptető). klafa mi?? kíváncsi lennék a vákuumos mellszívójukra. valaki használt már ilyet?

ancsipancsi

Moose,
nem akarod esetleg felbérelni a macskát... KépKépKép ez természetesen csak vicc, nagy madárbarát vagyok Kép Szerintem az a kár, hogy a háziállatokon (és néhány emberen) nincs "mute" gomb, mert akkor sokkal könyebb lenne az élet Kép
kisün

Ancsi!

Az Árkádban lévő Baby Bell bababoltban én vettem ágyneműt, akciósat, ami 2-3 ezer forint közötti áron volt, azért nem tudom pontosan, mert én olyat vettem, hogy párna, paplan, rácsvédő, így volt 2900 ft, de van olyan is ami csak párna paplan. Na ez olyan, hogy nem kell rá huzat, úgy mosható ahogy van és nekem azért is tetszik, mert nem össze-vissza idétlen csicsás színű, hanem világoskék, de volt sárgában is, és a felső részén mintaként egy kis vonat halad el. Kép És finom puha anyagból van, nekem jobban bejön, mint a pléd, bár talán nyáron már meleg lesz, viszont akkora, hogy pont a 60X120-as kiságyba való.

r
ruzicsky

Ja, és a macskák esetében jó lenne, ha az éjszakai üzemmód nem azt jelentené, hogy simogass!simogass!na ne aludj már el!simogass! Kép bocs az offért
kisün

Neet!

Szar helyzet ha nincs kaki ,mi?!

S.O.S.!

Gyermekem TAJ kártyája jön magától postán vagy valahova menni kell érte?Somáé jött postán de hogy ki küldte azt már nemtom.

tudatlan Jucus
20170114224602

Moose!
Elképzellek, ahogy kómásan pakolod a könyveket madárfiókákra vadászva... Kép

PÁRNAügyben abszolút amellé állok (sajna már nem emlékszem, ki volt), aki azt modnta, h nem kell venni. Valami miatt nem is jó pici babáknak, talán ferdül a nyakuk vagy mi, én el sem tudnám képzelni hogy maradna meg a feje rajta, szóval nem is szabad használni!!!

Kiün!
Mute? Ez jó!!! Kép Rokonokon is alkalmazható? Akkor szabadalmaztasd!

Most már akkor 5 naponta glicerinezzem a csöppem, vagy hogy legyen? Vagy itassak vele valami löttyöt, ami nem anyutej??? Mert rosszabbodik a tendencia, a kezdeti napi sok kaka után lement pár naponkéntira, majd 1 hét, majd egyre több és most már a 12 nap... de a glicerint nem lehet folyton adni!!

Kisün!
Cicát tessék napközben simizni, hogy a szeretet-tankja feltöltődjék. Kép
Tegnap láttam életemben először macskákat mórickázni!!! Kép Kép Eddig csak hallottam őket, de most élőben ment a (18) show! Kép
neet
neet

Jucus!
Taj jön a Tevéből. Ha gyorsabban akarod, bemehet érte papa. Szül. anyakönyvi kell hozzá+a te papírjaid (személyi?)+papa személyije, meg talán a házassági any.kiv.is.

Ja, Ancsi!
Állaga, színe olyan, mint máskor. Szaga? Nem tom, még be van dugulva az orrom. Íze? na, pfúj! Kép
neet
neet

Sziasztok!

Én nem láttam a Fókuszt! Ezek az esetek mikor történtek? (Kolléganőm elvileg a múlt hét táján szült a Szt. Imrében!)

Moosejaw!
A macska biztos segítene megoldani a papagáj problémát!Kép

Neet!
Gratula! Akkor a délutáni doki kilőve!

Jucus!
Taj kárty magától jön postán, ha a H-ban felvették az adatokat hozzá! Nekünk Timi 4 hetes korában jött meg! Majdnem kivágtam a postást, mert pont szoptattam, amikor csengetett, de aztán megbocsátottam neki, mivel a kártyát hozta!

Már megint van valami bajom a változatosság kedvéért! A fejem helyett most a derekam fáj! Becsípődött egy ideg!Kép Panaszkodás ennyi!
Ma megkísérelek elmenni a 6 hetes kontrollra!

Ildi
ildi76

Ruzy, ez baráti ár!! szinte el se hiszem!

Neet, nem hinném, hogy valaki tömött párnát tesz a gyerkőce alá, hanem egy huzatszerűséget, azt kész.

Ildi! kitartás! nekem is tegnap talált a párom egy csomót a derekamtól egy kicsit lejjebb. talán ettől fáj úgy a csípőm. ma veszek fekete nadálytő kenőcsöt. ezt ajánlotta Pipocska.

ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?