Új privát üzeneted érkezett!

Végre el tudtam küldeni! Ezt még 3/4 2 magasságában írtam és azóta erőlködtem vele...
kata1977
Hatvan

Hééé! Azóta nem volt itt senki?! Kép
Vagy nálatok is karbantart az üzemmód?! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Hol vagytok csajok?! Az nem ér, h nincs itt este senki sem! ... Kép
Vagy a délutános műszak szabin van?! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Ezt nem hiszem el! Hol van mindenki?! Kép
Hajniiii, Te sem jössz?! Beuka, Nicola, Zafír, Gigi, Csanita, és a többiek?! [color=#ff0000]

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!!
Itt vagyok!!
Kata, én akarom elhinni hogy egy sportmeneger ne kapja emg a fizuját söt annak elég jónal kéne lenni!!!!Kép
De lehet hoyg igy van ha te mondod!!
Ma ment el a párom és csak pénteken fogom ujra látnI!!!Kép
nicola79

Én is vagyok már, csak nehézkes volt kimászni az ágyikóbol. Valaki beleépített valami szívókát KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Csajok ez nagyon nem jön össze!!!
Hol vagytok???!!!
Uncsizom igy egyedül!!

Proone!!Milyen volt Hévizen???
Vagy mennyi időre mentetek????
nicola79

Engem már észre sem veszel Kép

Proone szerintem egy hétre ment, úgyhogy még korai kérdezgetned.

Ja, a táblát majdnem elfelejtettem. Nemsokára küldöm, csak előbb megmosom a hajam, meg megnézem mi a helyzet kajaügyileg Kép

Kép

Kép
vkhajni

Nicola,
Elvileg persze lehetne sok pénze. Csak az a baj, h Ő egy vállalkozónál van, minimálbérrel bejelentve... Merthogy a pasi fizette annak idején a vizsgáját. Mivel a pasi kicsit gengszter (a múlt 7en is megfenyegették, h kinyírják Kép), most éppen nemigen van pénze (egy ideje), így persze fizetés sem... Ha vmelyik üzletből jön be pénz, az sem lehet persze a drágámé, mert ugye számlákat, ilyesmiket fizetni kell... És mivel még egy éve sincs, h csinálja, így még nem is kötnek akkora üzleteket, h milliók legyenek belőle, amiből esetleg Neki is maradna vmicske... Így persze nem egy olyan hónap volt, amikor a fizuját sem kapta meg... Az a szerencse, h a benzinpénzt kifizetik (hiszen azt ők is el tudják számolni...).
De remélem(reméljük), h előbb-utóbb pénzünk is lesz ezekből. Mert ott szeretné hagyni ezt a faszit, csak vmilyen szinten hozzá van kötve... Ezért is lenne jó, ha vki kinyírná. KépKépKép

Hajni,
Miylen szívóka van a Ti ágyatokban?! Kép A férjed is örül ennek?! KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Nicola,
Proone-ék egész héten Hévízen áztatják magukat... KépKép
Óóóó, Te is szalma vagy most?! Kép
Mi meg pont pénteken fogunk elválni... Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Elég sötét lett az előző hozzászólásom... Pedig inkább ezeket szeretem: Kép
De jó is lesz a 7végében, mert megyek haza az anyukámékhoz. Kép És szülinapozni fogunk! KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Na megjöttem.

Kata, milyen fantáziád van neked. Kép A szívóka csak engem szív, hogy ne tudjak reggel felkelni belőle Kép.

Na, mostmár tényleg csinálom a táblát, mert nem fogtok kapni.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!!!!!!!!

Itt vagyok én is.Csak vásizni voltam,postán na meg tüdőszűrőn.Most értem haza.Hát nem irigyellek benneteket.Nicola,Kata nem lennék a helyetekbe!Ha az én párom elmegy 1-2 napra már attól rosszul vagyok.De gondolom meg lehet szokni.
Képzeljétek,ugye megjött múlt héten kedden,szombaton bevettem a clostit,hétfőn pedig megint véreztem.Én nem tudom mi van velem.Teljessen forditva működöm.Szerintem nem is fog használni a closti így.De sebaj,csütörtökön megyek dokohoz,meg mondom neki csináljon velem valamit,mert ez nem állapot.
Na de Ti meséljetek.

Hajni
Milyen a meló???Mi jót főzől ma??
csanita

Mamámnak is szülinapja lesz mind a kettőnek...Kép
Mi is megyünk ünnepelni..
Nem gondoltam volna hogy a párocskádnak ilyen helye van...Kép
Akkor nektek is nehéz a dolgotok, és még jo pár évig anyósékná kell laknotok...Kép
Ez a sorsunk....KépKép
nicola79

Ma sem főzök semmit, még mindig van maradék. Szerintem nem esznek itthon délután. Vagy lehet hogy elmennek titokban és mindenféle vendéglőt kipróbálnak, amíg én melóba szenvedek KépKép.

Na a tábla:

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hihi, én vagyok a tábla tetején!!!KépKép
De ez nem jelent semmit, rám még várhattok egy csomót!!
Nem jön meg mostanában tuti!!!KépKép
nicola79

Hajni,
Nem szép dolog ám kisajátítani azt a szívókát! Kép

Anita,
Nem lehet megszokni, h nincs itthon a párom. Maximum el tudom fogadni, de már az elsó naptól azt számolom, h mennyit kell még nélküle aludnom... Kép

Nicola,
Mikor lesz a mamá(i)d szülinapja?
Hááát, igen.... sajnos ez van. Nem véletlenül fészkeltük be magunkat anyósékhoz! Kép
Nem könnyű, az biztos, de legalább boldogok vagyunk együtt! Kép És szerintem ez a legfontosabb! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Nicola,
Én meg legalul! Kép

Hajni,
Majd átjavítasz márciusra? Kép Köszi!

Kata
kata1977
Hatvan

Anita!Mikor a párom nincs itthon én midig a helyén alszom és ilyenkor nem tudok jol aludni és enni sem...Kép
Március 5-én lesz tehát pont a napján ünnepelünk.
Szerintem is az a legfontosabb hogy boldogok legyetek..Én otthon nem tudnék felhötlenül élni!!
nicola79

Hajni,
De tudod, mit?! Elég, ha jövő 7en átírsz márciusra és akkor már átírhatsz 28-ra is... Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata, ezt jól eldöntötted Kép. Szólj jövőhéten is mert tuti elfelejtem Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Most telefonált a párocskám és elmondta a napi progiját: Elindult 9-kor ahol lakunk ment Pestre, budaörsre, aztán vissza Győrbe aztán este 10 után lesz program a Kaisernél, aztán éjjel megy Hódmezővásármelyre ott alszik (amennyire tud), és holnap Kunszentvártonban kezd!!Szegény csak el ne aludjon utközben!!KépKép
Ilyenkor ugy aggodom!!
nicola79

Nicola,
Mit jelent az, h otthon nem tudnál felhőtlenül élni? A szüleidnél?!

Kata
kata1977
Hatvan

Pedig nagy a házunk otthon, de egyszerüen még sexelni sem tudnék...De ez komoly, meg öreganyám is ott lakik és mindenbe beledszól, én nagyon szeretem a szüleimet,de nem menne már...
nicola79

Nicola, nem csodálom hogy aggódsz.
Különben én sem tudok anyuéknál felhőtlenül boldog lenni, sőt a párom is egyre agresszívebb. Mondtam is neki, hogy biztos megnőtt a tesztoszteron szintje Kép.

Én meg jó hírt kaptam ma. Jött a levél, hogy eltörölték a telekadót Kép. Úgy örültem neki. Ha az önkormányztattól kapunk levelet, mindig görcsben van a gyormom. Végre most jó hír Kép

Kép

Kép
vkhajni

OK, Hajni, szólok majd! Kép
Tetszik ez a keresztbecsíkos tábla! Kép

Nicola,
Próbálj meg nem aggódni! (mondom én, aki ugyanígy aggódik...) Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Akkor úgy látom ez a jó hírek napja!!!Nekünk az illeték hivatalból jött papír megkaptuk a részlet fizetést.270.000 kellett volna fizetni illetéket a megvásárolt lakás után.Jó nem?Nem elég,hogy kellett kölcsönt is felvenni,azt nyögni évekig,meg még ez is.
Én is imádom a szüleimet de nem élnék már velük.Pedig tök jó fejek,nem maradiak,lazák meg minden de nem menne már.Egészségesebb külön.

Hajni,elfelejtettem írni jó ez a mai tábla.Bár eléggé hátul kullogok,de ez még lesz jobb is.
csanita

Örülök, hogy tetszik nektek.

Én nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz visszajönni anyuékhoz. Már alig várom hogy elmenjünk. Pedig úgy hagytam itt a szobámat, hogy itt már csak a gyerekem fog aludni, én soha többet. Erre tessék.

Képzeljétek, Angyalkám annyit dolgozik kint a telken, hogy tegnap 4-től fél 9-ig kint volt. Pedig mondtam neki, hogy ebben a hidegben ne maradjon sokáig, mert beteg lesz, és akkor még kicsit sem tud kimenni, de nem foglalkozik velem. Meséli, hogy a szomszéd vitt át neki forró teát, hogy meg ne fagyjon. Azért örülök, hogy ilyen édes szomszédunk van Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Neked valami csodás angyalkád van!!!Mindent az ügy érdekébe.A jó szomszéd sose rossz.Jó jóba lenni velük.Ezt jól meg fogalmaztam.
csanita

A tesom vett lakást tavaly illetéket kell fizetni 300.000 Ft-ot!!A lakás 8,6 és ennek a 6 vagy 8 százaléka.3 millioig kell venni 2 %-ot vagy valahogy igy van,de ezen akarnak változtatni!!Szoval szemét banda.
Anita hol vettetek lakést??
nicola79

veeni=fizetni, csak már nem itt jár az eszem
nicola79

Nicola,
Furi, én is sokkal kellemetlenebbül érzem magam otthon, a szülői házban, mint a pasiméknál. Sokkal kevésbé zavar náluk, h tudják, h mi most éppen szexelünk, vagy ilyesmi. Pedig nem vagyok prűd, de mégis... Otthon ezér sokkal halkabban csináljuk! Kép

De jó Nektek, h mindenki jó hírt kap ma! Írhatna nekünk is pl. az Apeh, h mégis elengedik a pasim tartozását! Kép

Hajni,
Milyen rendes szomszédotok van! És milyen ranyos Angyalkád! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Most azt hallottam lehet eltörlik az illetéket.Jó lenne.Igen valahogy így van nem tudom pontosan,mert at ügyvéd kiszámolta,de az jött ki az illetékhivatalnak is.Az utólsó bőrt is lehúznák rólunk.Én Pesti vagyok,azon belül csepelen lakunk.Nagyon jó hely,4 em a ház,jók a szomszédok.Fel kellett újítani,de már készen vagyunk vele.Serintem szép lett.Járólapoztattunk,új konyhabútort csináltattunk,parkettásak a szobák.Te merre is laksz???
csanita

Lányok én elköszönök tőletek, mert tegnap is futnom kellett a buszhoz Kép. Legyetek jó kislányok és írjatok sokat. Remélem ma már visszajön a délutános műszak is és sok jó hírt hoz.

Puszi mindenkinek
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Anita én Győr közelében lakom...

kata!Milyen tartozása van a pasidnak??Kép
nicola79

Nicola,
Hol jár az eszed?! Kép
kata1977
Hatvan

Pusz-pusz Hajni! Kép

Nicola,
Még a régi munkahelyén vállalkozóként kellett dolgoznia. Fizut nem kapott (... Kép), így nem fizette maga után a járulékokat, stb. (nem volt ugye miből...). Rosszul tette, mert kellett volna! Kép Így most szépen megbüntették. Vagyi asszem nem is büntették, csak be kell fizetni azt az összeget, meg persze a kamatokat. De nagyon "rendesek" voltak, mert 12 havi részletfizetési lehetőséget adtak. Kép (Amúgy tök vicc, mert a havi 8 eFt-ot 4 (!!!) csekken kell befizetni).

Kata
kata1977
Hatvan

Hát nem is tudom hol, talán otthon..A párocskám mellett...
De majd csak pénteken...Jövő hétvégén megyünk Szentesra ott lakik a párom...5 nap szünet...Kép
Szegény párod, az én páromnak is volt ilyen...
nicola79

Nicola,
Hogy jön ki az 5 nap?! Én csak négyig jutottam... Kép
Én is igazából azért megyek most, mert most lesz a szülinapom, és ha már a pasim nincs itthon, akkor legalább az anyukámat boldoggá tudom tenni, h face-to-face fel tud köszönteni pontosan a napján (nagyon régen volt utoljára ilyen) Kép.
De Ti is szépen átutazzátok a fél országot! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Hát én beleszámoltam a pénteket is...Kép
Már nagyon várom!!KépKép
nicola79

Kata!Fel sem fogtam,mikor van Neked szülinapod??Hanyadik is???
nicola79

Nicola,
Jaaa, így már értem a számolást! Kép Azt hittem már, h valahol van egy plusz nap szabi, csak én nem vettem észre! Kép

Szombaton a 28. ... KépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Nnnna, lassan megyek. Asszem, úgyis egyedül maradtam.
Puszi az éjszakai műszaknak is! (ha jön vki!) Kép

Kata
kata1977
Hatvan

hahóóóóó!!!

Nincs senki???Merre vagytok csajszik???Mindenki lustizik???
csanita

Sziasztok!

Megszűnt a délutános műszak? Én itt vagyok!

Jó Haninak és Anitának, hogy jó hírt kaptak, én kevésbé. Ma voltam az egyetemen beíratkozni és egyben be kellett fizetnem a tandíjat.Kép Az előző félévben két részletben kellett és baromira ráért, most meg be se iratkozhatsz a befizetett csekk nélkül. Nagyon szívás! 500 ft-om maradt és pesrze máskor ilyenkor már mindig kapunk fizetést, de most valamiért nem.Kép

Amúgy ma beszélgettem egy csoporttársammal, elmesélte, hogy ők 11 évet vártak a gyerekeikre. És egy elcseszett lombikból sikerültek, mire visszament a tüszőleszívásra megrepedtek, és természetes úton lett két babájuk. Kép
Ilyenkor mindig elszörnyedek, ki tudja, hogy még mi áll előttünk. De a végén a baba vár az biztos.
Amúgy ő azt mondta, hogy az ikrek nagy buli, ő mindenféle szempontból nagyon örül nekik. És dupla gyes jár rájuk! Én ezt nem is tudtam (pedig kellene..)

Z.

Kép
Kép
zafír

Zafír

Én is úgy látom megszűnt a délutános műszak.Nem tudom hol vannak.
Nem semmi a sulid!!Még nem is tanulsz de már fizetni kell.Jó!!
Hát ez a 11 év elég durva.Nem lettem volna a helyükbe.Na pontosan ezen szoktam gondolkodni,hogy mi hol vagyunk az 1 évünkel!!!Csütörtökön megyek dokihoz,remélem valami kitalál,már kezdem unni ezt a sehol semmit!!Igen dupla gyes jár,meg anyasági támogatás azt hiszem fejenként 600000e.De ebbe nem vagyok biztos.Amúgy jól vagy???
csanita

Hát megvagyok, kicsit el vagyok kenődve, nem értem, hogy miért nincs tüszőrepim. Eddig mindig volt, most meg három hónapja semmi Kép
Én is csütötökön megyek dokihoz, ultrahangra..(újabb hasonlóságKép) Remélem utána mindkettőnknek jobb kedve lesz...majd mindenképp gyere!!!

Kép
Kép
zafír

Sziasztok!

Gondolom, Hajni megint sokáig lustálkodik... Kép
De hol van Nicola?! Kép És Beuka?
Tényleg nagy itt a pangás mostanában.

Kata
kata1977
Hatvan

Én itt vagyok, csak azt vártam valaki irjon!!
Akkor most én irok!

Zafir? Neked a mensid rendszeres-??Szorítok Neked!
Kata! A párom nem aludt egyátalán!!Kép
4-kor indult hajnalban Győrből addig dolgoztak és már ott van Kunsz.-mártonban!!
Szegény olyan fáradt!!Nem tudom mikor és hogy fog összejönni egy baba!Kép
nicola79

Halihó!

Itt vagyok Kép.

Berakom a kaját a sütőbe és már repülök is vissza hozzátok. Addig írjatok nekem Kép

Kép

Kép
vkhajni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?