Hali lányok!
Hát én nem bánnám, ha vissza cuccolnánk, ha működik, mert most is háromszor mentem be az ötletekhez, meg ki utánna, mert rájöttem nem ott vagyunk
Egész este gipszeztem. Lessz már alkotni valóm!
Jubi!
Nekem is csak most először sikerült a felülrepesztés.Eddig ecsettel kentem rá a lakkot, és olyan kis nyamvadt pici repedések voltak csak. Na de most rálöttyintettem, és az ujjacskámmal szétkencéztem!
Fúúú a levendulásod nagyon tecces nekem! Az kissebb valamivel mint egy gipszkeret igaz?
Jaj az a kis tatyó nekem is nagyon teccik, valami ágytakaróféléből készült, egyiptomból hozták az anyagot, állitólag nagyon filléres cucc ez ott, pedig gyapjú, még egy szoknyát varrtam a lánynak belőlle. Bálozhat már a kisbugyorral
Bocs hogy itt offolok.
Kopasz Abby!
Én is ígyjártam már egy párszor! Bühühü
A végén már bemásolgattam amit írok, egy levélbe és elküldtem magamnak, mire sikerült volna elküldeni, a fele sem volt aktuális...
Édik az ajtóakasztók! A feliratot ráfested szabadkézzel?
én olyan rondán írok....
Dreri!
Látom ezüst korszakodat éled!
Olyan édik azok a katicásak! Azthiszem a tökösnél, meg a kávésnál láttam, hogy bemegy a keretszín a szali alá, ha csak nem direkt csináltad olyanra (akkor bocsi) szóval, most nemrég tanáltam fel a spanyolvigaszt, hogy a keret belsőrészét puha ecsettel festem. Így egész türhetően megúszom a bekenéseket, de ha mégis, akkor rámegyek megint fehérrel, és akkor nem olyan feltünő..
Különben a kávésnál nem tudtam eldönteni, hogy nem-é direkt úgy csináltad, mert azon meg jól néz ki
No megyek benézek a régibe is