Sziasztok!!!!
Most lett csak netünk megint
Most bepótolom az elmaradásaimat: Boldog Karácsonyt,és B.U.É.K. mindenkinek! Remélem húsvét előtt még jövök,bár ha ilyen tempóban haladok akkor nem biztos,mert idén korán lesz húsvét
Egyébként sem tudom mi van velem? nagyon "elkényesedtem" gondolom én mert incs időm semmire. Azon kapom magam folyton,hogy még ezt is megkéne,na meg még azt is megkéne csinállni,és lám már este van. Ráadásul Dominikot 11 óra előtt nem lehet lelóni,mármint éjjel 11 előtt,és másnap 7-kor kel. Most új dolgot találltam ki,kegyetlenül 1 óra délelőtti alvás után felkelltem
Így legalább fél10 felé beájul
Én nem értem mi van vele. Ez az egy óra kevés mindenre,így többek közt a net is kárát fogja látni. Ha viszont nem alszik,akkor nem engedi,hogy netezzek
A helyzet válltozatlan. beszéd: semmi
,bölcsi: semmi
Szóval semmi új nem történt velünk,de nálunk már ez is új
Az ünnepek szupik voltak,sajnos gyorsan eltelltek. Nekünk már az is ünnep volt hogy apánk 2 hétig csak fél napot dolgozott
A szenteste nagyon meghittre sikerült,már szinte "mesébe illő volt" Minden jól sikerült mindenki,örüllt mindennek,de nem is ez volt a lényeg,hanem maga az a megfoghatatlan "karácsony"érzés,szinte mint gyerekkoromban
Szóval tényleg nagyon jól telltek az ünnepek. Szilveszter: tul.képp jó volt de nem a hely,meg a zene miatt,az közép szintű volt,hanem a barátaim miatt. Döllt a hülyeség,meg a jó kedv
Most pedíg itt vannak a hétköznapok,Dominik egyre aranyosabb,most már csak minden 2.,3. órában bosszant fel,segítőkész jis pasi. Tényleg,ez ma történt,el is mesélem: Pakolltam valamit a szekrénybe,és felálltam egy székre. Kérdeztem tőle: Dominkám segítessz anyának? Erre ő nagy boldogan,bólogatva,fülig érő szájjal odajött kitára a kis kezeit,és le akart emelni.Azt hitte leszállni kell segíteni
Azt hittem megzabálom olyan édes volt. Közben csak meg szerettem volna kérni,hogy adogassa fel a ruhákat
Judy!
Megkaptam az sms-t,rögtön össze is szedtem magam és jöttem
a héten bőrgyogyi járaton vagyok a kezem miatt. 3 napos allergia vizsgálat,stb.. Remélem most már helyre hozzák. Most már tényleg összehozzuk valamikor a talit. Nem felejtettem el,csak az ünnepek,most meg ez,szóval összehozzuk
Skacokat puszilom,meg persze téged is! Szobatisztaság: Dominál is volt egy kis vissza esés. Mikor már nagyon biztosan ment a dolog,akkor nagyfiúskodott,és már annyira kivárta az idejét,hogy mire odaértünk bepisilt.
De kiszúrtam vele,és óránként vittem pisilni,így nem maradt ideje bepisilni
Kaki helyzet válltozatlan
Xsara!
Örülök,hogy bekölltöztek,és irígykedem is
Na mesélj,milyen újra külön lenni? Munka? Bölcsi: már mennénk,de még mindíg nem tudunk,ráadásul nem is tudom mi lesz,ha végre mehetünk,mert Dominik nagyon anyás lett. Pénteken vittem az új mintát a 3. kerületbe,mert megszűnt az Ulászló utcai,és a Váci uti ÁNTSZ. Már nem is reménykedem
A barátnőm kislányát ma tanácsolták el a bölcsiből,mert az immúnrendszere,nem erősödött,hanem gyengüllt,a sok elkapott betegségtől.Az lett a vége,hogy folyamatosan köhögött,és allergia vizsg.ra külldték. Na és itt derüllt mind ez ki,így nem tanácsolják a bölcsödét neki
Sajnálom a barátnőmet,mert így fuccs a munkának,de "egyik szemem sír a másik nevet",mert így újra többet talizhatunk
Bocs ezt most nem rémiztgetés képpen írtam. Dani még mindíg szeret járni?
Na puszi csajok,nem ígérem mikor jövök,mert nem tudom,mikor tudok jönni. Lehet,hogy már holna,de lehet,hogy csak jövő héten.
Sziasztok!
Noémi