Sziaszok!
Nekem Februar 18.-atol 22.-eig volt meg utoljara es naptar szerint Februar 26.-atol Marcius 11.-eig voltam termekeny.
Elmult a mensim es ra kb egy hetre volt egy kb 4 napos "verzesszerusegem". Meg a tisztasagi beteten sem latszodott semmi, de ott belul,amikor megneztem magam, a wv papir vegig a napokban pirosas volt. Elotte voltam pont beteg es szedtem Augmentint, ezert betudtam annak. Hallottam ,hogy az antibiotikum megzavarhatja a dolgokat. Hanyingerem is tobbszor volt, azt viszont annak tudtam be, hogy nem ettem meg aznap. Nem akartam megint beleelni magam, kb 1eve probalkozunk mar a babaval. Nekem mindig nagyon gorcsol a hasam, mar a mensi elott napokkal erzem, hogy " mostmar barmelyik pillanatban" , igy van ez most is. Kb masfel hete faj a hasam, hol csak fajdogal, hol erosen gorcsol. Nekem + - 1-2 nap szokott max lenni a naptarhoz kepest az az ido amikor megjon, egyszer fordult elo az elmult evekben az, hogy 5 napot kesett ( akkor beleeltem magam) , de semmi, azonkivul mindig majdnem teljesen pontos. Tenyleg max 1-2 nap kulonbseg. Az az 5 napot is valoszinuleg a munkahelyem miatt valo allando stresszeles valthatta ki, valoszinuleg a baba is az allando idegeskedes miatt nem jon mar egy eve.
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Most viszont egy honapja felmondtam, azota teljesen megnyugodtam lelkileg, ki vagyok pihenve, parom nem is enged dolgozni, vagy maximum beugrosnak.
Azota egyutt tudunk lenni, (nem ejszaka erek haza, amikor o mar aludt, amikor felkeltem, addigra o mar dolgozott, a szabadnapok sem.kozosek voltak)
sokkal jobb a kapcsolatunk is.
Kenyes tema, de ugy erzem most a napokban ,hogy aranyerem is lett, eletemben 1x volt ezen kivul osszesen, valahol olvastam, hogy ez is elofordulhat terhessegnel. Amugy nem tudom mi valthatja ki, foleg,hogy most itthon vagyok, szoval nem is eroltetem ugymond meg magam. A mellem viszont nem feszul, kb ugyanolyan erzekeny, mint maskor. Faj a hasam, sokszor erzem ezt a tipikus: "na majd most" erzest,mar direkt forro vizbe ultem, tegnap este egyutt voltunk a parommal (ilyenkor kb egybol meg szokott tole jonni) , de meg mindig semmi.
Pont ma 1 hete vasarnap,18.-an kellett volna megjonnie, tegnap, igaz, hogy delutan, de csinaltam 1 tesztet es negativ lett..
Velemenyek? Nem igazan ertem , nem szokott ennyit kesni. Azon hondolkodom, hogy holnap felhivjam e az orvost es kerjek e idopontot, vagy varjak meg es tesztelgessek. Eleg sokszor voltunk egyutt, igy beidoziteni sem tudom, hogy melyik alkalommal eshettem volna teherbe, mert ha esetleg a par napos verezgetes amiatt volt, ami az elozo mensim utan 1 hettel volt, akkor most, 1 hetes kesessel mar igencsak ki kellene mutatnia a teazrnek. Elvileg eros erzekenysegu.. Elore is koszonom a velemenyeket/tapasztalatokat,
nekem elso babatervezesem, sokat olvasgattam, de sajat tapasztalatom nincsen meg ilyen teren.
Ja es allandoan pisilni jarok, pedig ez nem jellemzo ram es nem is iszom sok folyadekot.