Új privát üzeneted érkezett!

@annacska15: Bízzunk benne hogy minden rendben lesz!
nyuszmusz82
Eger

Most hivtak h 28.-an reggel megint flowmetria vizsgálat, meg doki... Na már úgy várom, megint mit fognak mondani xD
annacska15

Lehet hogy lesz NST is... Bár azt nem mondta. :-)
annacska15

Na ok.
Csak annyit mondjanak hogy rendben van Milike,és ne nyaggassanak a szülés indítással.
nyuszmusz82
Eger

Nem a gyereket fogják nézni... Csak az áramlást. Ki írt nap előtt 4 nappal fogják a gyereket vizsgálni... szeptember 4.-én, ha addig még bent marad.
annacska15

Amúgy már 4 alkalommal nézték az áramlást... 4 ből 4x tökéletes volt. Tegnap is tökéletes volt. De mivel nem engedtem inditani, így még 2 uh kell csinálni... Mert ez a protokoll... Szerintem már tök felesleges. Ha panaszom van akkor fogadjon a kórház, és ne küldjön el, illetve próbáljon meg elküldeni... Ezeket mindig ki kell osztani! De tényleg...
annacska15

Istenem... :roll:
nyuszmusz82
Eger

Sziasztok!
Nekem ma hajnalban kicsit sűrűbbek lettek a jóslófájások, de nem voltak erősek.
Azért észrevettem a változást.

Ma megyek a védőnőhöz, holnap az első nstre.
Kíváncsi vagyok hogy mit mutat ki az nst.
nyuszmusz82
Eger

@nyuszmusz82:
Izgi :-) Nekem is volt tegnap reggel. De elmúlt. :-) én 28.-an megyek flowmetriára... 29 meg védőnőhöz. Tököm tele már... :-)
annacska15

Tényleg jó sűrű a programotok csajok :-D
. Nekem még ennyire nem az, 2 hetente védőnő, 36. héten lesz majd doki labor stb. Tegnap voltam egyébként védőnőnél, minden rendben volt. A szívhang alapján lehet hogy még mindig medencevégű, fent volt a leghangosabban hallható... A lényeg, hogy oké volt minden, csak kicsit elszomorit, hogy nem fordult meg be.
knegm

@knegm:
Van még ideje befordulni a picurnak :-D
nyuszmusz82
Eger

Sziasztok! Tegnap este nekem is eléggé sűrűn jöttek a jóslók, többször fel is ébredtem rájuk, sőt egész álmomban szültem... :-D nekem már csak NST-k lesznek, a kenet eredmény is negatív lett, úgyhogy már vizsgálat nem is lesz. A 36. heti UH-n 2700 grammot írtak le... én 152 cm vagyok úgyhogy talán nem viszi túlzásba a nagy hízást :-D a front miatt kicsit be vagyok parázva, hogy megindítja itt a dolgokat... meg úgy összességében is be vagyok parázva :oops:
kispuszedli

Kispuszedli!
Szerintem már mindnyájan izgatottak vagyunk! :-D

Vèdőnőnél minden rendben volt, kérdőjellel még beírt jövő hét péntekre.
A nagy meleg miatt picurkámnak nagyon dobogott most a szívecskéje, ilyenkor a magzatvíz is felmelegszik.
Mondta hogy nedves törölközővel át lehet törölni a pocakot időnként.
nyuszmusz82
Eger

Egész nap főztem... fagyasztóba... Holnap még bolognait kell főzni fagyasztóba... Csináltam rántottnak valót... Sütni valót, levesnek valót. Tán kibírja mig jobban leszek szülés után...
annacska15

Most meg már nem tom mi bajom, fáj mindenem, hányingerem van... A baba mozgás nagyon kellemetlen. Aludni szeretnék, de nagylanyom nem akar...
annacska15

Annácska!
Akkor elfáradtál..
Nekem is van eltéve kaja a fagyóba, bár még nem olyan sok.
nyuszmusz82
Eger

Ahha, el, és még a fülem is fáj... Előbb hapciztam... Auuucs :( remélem begyulladt... Mert az még hiányzik az életemből... így 38 hetes terhesen...
annacska15

Én is kinlodok mostanában, mindig előjön valami "apróság". Most pl a karom fürdés után tiszta vörös lett 2 tenyérnyi területen, és foltos körülötte. Nem viszketett csak enyhén égett. Vérnyomásom jó, nem vízesedek, tegnapi pisi fehérje mentes. A fejem fáj... El is múlt a pirossag, nem tudom ki lehetett. Ötlet esetleg?
knegm

Én nem főztem a fagyora még semmit de fogok! Vennem kell műanyag tarolokat mert nincs olyan méret, ami kellene. Vagy túl nagy és nem fér majd elég be, vagy túl kicsi ami értelmetlen.
knegm

Knegm!
Lehet csak érzékenyebb a bőröd mint szokott.
Nekem is kipirosodott egy ideig, utána megnyugodott és eltűnt a pirosság.
Nekem múlt héten a fogam fájogatott, mondtam én is h szuper pont most fogorvos lesz belőle?
Vettem Listerine szájvizet sokat öblögettem vele, és kopp
nyuszmusz82
Eger

* Kopp elmúlt.
nyuszmusz82
Eger

Nekem a tenyeremen van egy vörös folt. Olyan mintha leforráztam volna... De nem. És mióta terhes vagyok az ott van. Elég érdekes. De egy orvos se tudta miért van. Lehet h a babán is rajta lesz??
Annànak a csipőjén meg a szemhéján volt ilyen. A csipőjén még most is látszik. Ami tök érdekes, mert olyan mintha visszér lenne...
annacska15

@annacska15: Érdekes...
Ilyet még nem hallottam.
:shock:
nyuszmusz82
Eger

Kíváncsi leszek... Már úgy sincs sok... 2 hét. :)
annacska15

Lehet, hogy a tusfürdő volt, pár napja használom és ilyet még nem vettem. A fogam nekem is fájdogál, van egy lyukas (csak egy kicsit). 16-18 hétig hánytam úgyhogy akkor nem mentem vissza betömetni, pedig a szándék meg volt azóta pedig mivel nem volt rá panasz ezért hagytam. Most mintha a fejem fájna róla, de se nem dagad az arcom, se nem fáj kifejezetten a fogam. Inkább ilyen érzékeny érzés van benne. Anya is mondta, hogy anno neki is volt piros foltja terhesség alatt, szülés után meg is szűnt. Veszek oblogetot, hátha segít, ha nem akkor fogorvos
knegm

Jaaaaj fogak.... Azt álmodtam h kihullott az összes fogam...de egyiknek sem volt gyökere...
annacska15

Sziasztok!
Megjöttem az nstről.
Először aludt a drágám, de sikerült nekem felkölteni.
Utána mocorgott szépen.
Haskeményedésnek fájásnak semmi nyoma nem volt még.
Jövő héten ugyanígy egy alkalommal mehetek vissza a hét második felében.

Knegm!
Hátha megúszod a fogdokit.
nyuszmusz82
Eger

Így mindenkihez. Nektek mennyit és mikor mozog a baba? Mert nekem, reggel 1-2 órát - olyan 12-2 kötött és 4-6 között aktívabb. Este meg alig vagy egyáltalán nem mozog... eddig mozgott este sokat... Most este nyugodtabb... Remélem ez nem számít vmi változásnak... illetve csökkenésének...
annacska15

Annácska!
Nekem megvan hogy mikor szokott mozogni.
Kora hajnalban, délelőtt, délután három négy óra körül, meg este hét nyolc óra felé.
Plusz még mikor esetleg felkel arra amit eszek.

De nekem is inkább nyújtózkodik, mint mocorog.
nyuszmusz82
Eger

Hát én nem tudom így időre belőni. Szinte folyamatosan érzem, hogy fészkelődik. Vannak csendes pihenők de nekem eléggé aktív. Napi legalább 5x szoktam enni, a jól 2x gyümölcsöt és minden étkezéskor csuklik amire beindul :-D. Szerintem nálatok Annácska már nem gond, hogy csökken, én még ugye nem tartok ott.
knegm

Na beijesztett a gyerek... 2-3-5-8 as fájás... Egy óra alatt elmúlt. Lefeküdtem most, mert Annàval is így kezdődött... Elmúlt vissza jött, elmúlt vissza jött... Aztán már nem múlt el...
annacska15

De olyan buzi nyálkás idő van, h nem is csodálnám ha beindulna. 10 perc napsütés, 15 perc eső. Vagy zápor közbe süt a nap... Egész nap ilyen...
annacska15

Összevissza idő. Fúj.
Itt hétvégére illetve jövő hét elejére mondd hidegfrontot.
Jő tíz fokos különbséget,zivatart.
nyuszmusz82
Eger

Lányok!
Ma kicsit barnás lett a folyásom.
Ez esetleg azt jelentheti hogy lassan tágulási vérzés fog következni?
Doki nem vizsgált, nem lettem "megpiszkálva".
A hasam mensi szerűen fájogat időnként még mindig, de szerintem a baba feje is lentebb lehet kicsit, mert kellemetlenebb.
nyuszmusz82
Eger

@nyuszmusz82:
Lehet az is... :-) Nekem azt mondta a védőnő h hormon változás csinálja... Mikor nekem volt nem volt semmi... Mondjunk korai is lett volna. Hátha neked...
annacska15

Köszi a választ.
Most úgy érzem magam mint mikor próbálkoztunk a babával, akkor égre földre a terhesség tüneteit kerestem magamon, most a szülés jeleit lesem :lol:
nyuszmusz82
Eger

@nyuszmusz82:
Igen, ez ilyen... :-)
annacska15

Sziasztok!

Nyuszmusz, szerintem nem jelez tágulási vérzést. Nálam a nyákdugó távozott így darabokban, de tudjuk, hogy ez nem feltétlen jelenti a szülés beindulását.
A tágulási vérzés, normál menzis szerű, színű, nálam reggel jelentkezett ahogy mentünk a kórházba.
A fájás nekem is enyhe menzis szerű volt, elég sokáig, úgy érzem napokon keresztül éreztem. De a szülés reggelén olyan erős görcsölés, hogy nem nevezhető fájdogálásnak. Az már rendesen FÁJ. Hidd el észre fogod venni köztük a különbséget.

Kisfiúnk jó baba, eszik és alszik. 3-4 óránként ébred, de ha tele a pocak csendesség van.
Kislányom nagyon szereti, puszilgatná, simogatná állandóan. Úgy szeretem Őket...

Kitartást kívánok mindenkinek lányok!
napsugar22

Köszönöm szépen mindenkinek a jókívánságokat! Ne haragudjatok bamba voltam, mert most nézem, hogy Hunor születése óta még nem is írtam.
napsugar22

@napsugar22:
Örülök hogy jól vagytok!
További jó egészséget, Hunorka továbbra is legyen jó kisfiú. :-D
nyuszmusz82
Eger

@napsugar22:

Szerintem mindenki megértő :-) nem biztos h van idő, meg energia minden nap írni. :-) én se írok minden nap.

Amúgy nagyon durva volt tegnap éjjel a joslóim. Miután írtam h lefeküdtem, elmúlt kb 1.5 órára... Ja aztán vissza jött... Éjjel kettőig nem tudtam elaludni... A derekam fájt, alul a hasam majd ki szakadt... Már azt hittem menni kell... De éjjel elmúlt... Azóta nem volt... Mondjunk már bármikor jöhet kifelé.
annacska15

Hú Annácska!
Nem könnyű eldönteni hogy mikor lesz itt az idő hogy menjünk a kórházba.
Mondjuk neked már van tapasztalatod hogy a kistesó érkezik.
nyuszmusz82
Eger

Igen, van... Csak nemsokat ér... Mert Annàt is " ez csak biztos josló " -ra szültem.
De akkor nem volt bennem ez a bizonytalanság... Most a joslótól is megijedek...mert Anna is így jött...
annacska15

A tudatlanság néha áldásos...
annacska15

Sziasztok!

Ki hogy van?
Részemről örülök a hűvösebb időnek (kivételesen), sokkal jobban érzem magam hogy nincs annyira melegem és nem szakad rólam a víz.
Energikusabb is vagyok.
nyuszmusz82
Eger

Sziasztok!
Nekem is megváltás ez az idő, imádom olyan pihentetően alszom éjszaka, nem arra kelek hogy folyik rólam a víz és ki vagyok tikkadva. Ti már mostatok, vasalatok ruhákat? Bár ti jóval előrébb vagytok, de mikor csináltatok meg? Így érzem már kellene de túl hamar sem szeretném... Most vagyok 35+3 :-)
knegm

Itt már rég nincs meleg, sőt elég hideg van. Holnap megyek megint UH-ra holnapután meg védőnőhöz.
annacska15

Kb én is 35 héten mostam vasaltam. Áldom h nem hagytam utoljára... már se energiám nincs, se kedvem semmihez. Örülök ha elmennek a napok egymás után. Ma majd ha össze kapartam magam romjaimból port kell törölni a szobába. Még porszívózni. A hasam mindennap keményedik, de főleg este és éjszaka. Alig tudok aludni.
Most is fájdogál a hasam... Már lennék túl rajta... 38+2 de már nagyon unom.
annacska15

Sziasztok! Én egy elég nehéz időszakon megyek most keresztül. Nincs tető a házon, le van fóliázva, de egy két helyen beáztunk. Férjecském elméletileg javította ezeket a hibákat, de aggódom. Ő ma hajnalban elutazott Törökországba, majd csak péntek éjszaka jön haza. Rám parancsolt, hogy pihenjek, eltiltott a takarítástól, megfosztott az autótól, mindentől ami megterhelő, vagy esetleg felidegesíthet. A jóslóim nagyon erősek, tegnap meg is ijedtem, mert a derekamban is éreztem a fájdalmat de végül elmúlt. Én szerdán töltöm a 38 hetet, már időben vagyok de meg kell várnom Istvánt, nélküle nem megyek szülni

Mindent előkészítettem már. A táskám feltöltve, a babaruhák kivasalva, az ágya összeszerelve, berendezve. Minden készen áll a fogadására.

Az időjárás most enyhébb, bár most is van vagy 28 fok kint, de bent a lakásban csak 24. Ideális. Sokkal jobban alszom én is, megváltás
timcsimimcsi

Köszi annacska, be is tettem egy adagot :-) ti más mososzerrel mostátok, mint magatoknak? Én vasalni is fogom, gőzölőssel de nem vettem babás mosószert, csak az öblítő az. Annyira nagyon túlzásba sem szeretném vinni az ilyenektől való óvást, de nyilván nem akarom hogy valami baja legyen a kis bőrének. Vélemények lányok?
Nekem még mindig nem volt jóslóm, a WC dolog nehéz, eddig nem volt vele probléma. Mindent úgy eszek rengetek rost és folyadék de szenvedek tőle...
knegm

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?