Sziasztok!
Végre idejutottam a géphez, mert Petim trónolt idáig. Napközben meg a yahoon voltam, és mire ide értem volna addigra hívott a kötelességem
AZ ÉN DRÁGA KICSIFIAM!!!
Ugyanis babonából nem írtam eddig ide. UGYANIS ÖRÖMMEL TUDATOM, HOGY PÉNTEK ÓTA VAN NÁLUNK KAKI,KAKI,KAKI...............!!!!!!!!!!
És megígértem magamnak, hogy várok 3 napot és ha minden jól megy továbbra is, akkor tudatom veletek. Mert eddig még mindig minden úgy történt, hogy kipróbáltunk valamit jónak tünt én nagy dirrel-durral elújságoltam és utána nagy halál, mert még sem volt jó.
Én olyan boldog vagyok. Hogy mitől lehet, hogy most minden tökéletes...Nem tudjuk. Próbálunk saccolgatni, hogy talán az én általam használt injekció volt-e a húnyó, mert mondjuk kéne még adni magamnak, de kipróbáltuk múlthét vasárnap, hogy hátha attól van ez a kalamajka, de végül is nem tudjuk,m ert péntektől van kaki. Peti azt mondja, hogy biztos péntekre ürült ki a szervezetemből. Azért egy kicsi para van bennem, hogy ilyen hirtelen álltam le róla, de remélem nem lesz baj....
Na, elújságolom, hogy hogy történt a kaka. Péntek hajnalban úgy mint a nagykönyvben megvan írva, révetegen nyomott a cicin
Apa szegény megint nem aludt, mert elkezdem hahótázni, hogy kaki van!!! és össszevissza csókolgattam a kis drágámat
Aztán azt figyeltem meg, hogy vagy minden 2. kajcsi után van kaki vagy a 3. kajcsi közben
És tényleg minden tökéletes. Mintha nem is lett volna semmi próbléma. Aztán az is eszembe jutott, hogy még a védőnéni mondta úgy 3 hete, mert akkor volt utoljára és pont belefutott a partyzásba és meglepődött, hogy még mindig hasfájás van és ennyire nálunk, mert lassan már elkéne hagyni, mert nem törvényszerű a 3 hónap, de volt már olyan babája, hogy megkapta a 2. hónapos oltás és másnap kisírta magából a szorongását és mintha elvágtak volna mindent. Na, nálunk úgy néz ki, hogy ez történt. Vagyis nem tudjuk, hogy az oltás volt-e jó hatással rá vagy az hogy elhagytam a szúrit. De el sem hiszitek, hogy milyen boldog vagyok
Így már a köldöksérve is nagyon látványosan javul
És olyan kaka-partykat rendezünk, hogy pl. tegnap este nyomott a cicin akkorát, hogy szerintem a szomszéd is hallotta és felemeltem büfizni és a nyakáig kakás volt ő, én nekem a pizsim úszott a kakiban a szopis párna tocsogott
A mai nap ezt újra megismételtük
De pont az apja ölében ült és úgy trottyolt és most ő lett kakis
Én mondtam is, hogy nem érdekel az sem, hogy nem nagyon jönnek ki a kakifoltok a ruhákból, mert ha kell veszek másik 800 ruhát, csak ússzunk a kakiba...
Így valószínű, hogy a beutalót a kórházba megsemmisítem
Vagy Rékacs, nem kell neked? Hangát nem mutatod meg a dokinak? Vagy leeht, hogy nálatok is az oltás lesz a gyógyír
Már valamikor mostanában lesz, nem?1,5 hét?
Valamennyire visszaolvastam.
Cic! Nehogy húzogasd a babád kukiját!!! Azt majd úgy 1 éves kora körül kell majd! Most még le van tapadva és csak felsértenéd. TILOS!!!
Ja, elfelejtettem,hogy ti tudtáttok hogy a Humana-nak van olyan teája, hopgy terhes és szoptatós mamáknak való? A Corában vettem. De nem tejserkentő elvileg, hanem ha megiszol belőle napi 1 pohárral, akkor minden vitamint beviszel a testetbe
amit utána a kis gézengúz leszívhat
Rékacs! ÉN TUTI, HOGY MEGYEK A TALIRA!!! Mit vigyek? Kocsival megyek. Ja, nem is tudom a címet. És tök jó, hogy legalább nálatok bevált a bogyó meg a szirup. Mi is a cammomillát használtuk, de örjöngöt tőle.
Járókát rendelsz? Honnan?
Vigyek valakit? Én Csepelen, Kispesten keresztül megyek Rékacshoz(Kőbányára). Kispesten a metrót érintve.Na?
Katy! Próbáltad már az idomított
szopit, hogy ne egye magát túl babóka? És lehet, hogy valamennyire enyhítenéd a pocifájást. Látod nálunk sem szüntette meg teljessen, de azért az nem mindegy, hogy a reális 110 eszi-e vagy 180-at. Az rengeteg. Az én kis Benikém mostanra állt be úgy, hogy 6x eszik egy nap és átlag 140-et.
És képzeljétek, most mértem ruhában kerek 5kg!!!
És olyan jó, hogy már beállt a cicim a keres-kínálra mert így már nem kell figyelnem az órát, hogy csak 20 perc legyen, mert érzem, hogy már 15 percnél elfogyot a manna
és nyugodtan rajta hagyhatom, hogy majszizzon(olyna jól megnyugtatja és elaltatja).
Kikocs! Örülök, hogy segítettem abban, hogy sexi lányod még sexibb legyen(harisnya)
Vas: Nekem ugyna semmi bajom nincs a vasammal, de már pocakossan is ittam a Dr. Steimberger(így kell?) Kék szőlő italát. Abban van a legtőbb vas. Szerintem természetesebb, mint tablettákat szopogatni. Ugyan nem egy olcsó, 1200.- Ft kkörül van a paatikában, de nagyon jó. Hátha akinek kell, beválik, mert tudtok tőle kakilni.
Már megint a kaki a témám
Már szinte kaki-lali-királynnak is hívhatnátok
hogy másról nem is tudok beszélni
Aura! Nagyon édes akis ribizlid
A pelussal, meg nem próbálod meg a Helen Harper-nek van, ilyen pici babának való. Mi is azt használtuk úgy 3 hetes koráig, mert minden pelus(pampers newborn, libero, Dm babylove, huggies) nagy volt és már nem tudtam hová trincselni és kidörzsölte Benike lábát. Ez a koraszülőtt pelus( mert így hívják elvileg, de kár hogy boltban nem lehet kapni) tökéletes volt. Hiszen Benike is ilyen kicsi súllyal (2700kg) született mint Erababa. Sőt ő még kisebb, mert lányka.... Nem próbálod meg? Törökbálinton van a nagyker ahol lehet venni. De a kismama újságban hirdeti a cég. Azóta nálunk vegyesben van pampers is és libero meg huggies is, mert amikor veszem akkor sohasem tudom eldönteni, ogy melyik legyen mert nálunk mindegyik tökéletes.
Katinka! Elalvással nálunk már nincsen gond, de amikor volt akkor mi is csináltuk azt, hogy cicire raktam és beájult és amásik ami mindig beválik , hogy kicsit paskolom a fenekét ütemesen, monotonon és ettől teljessen megnyugszik. Szoktam is mondani, hogy a fiam tiszta szado-mazó
mert állandóan a fenekét kell ütlegelni, azt szereti
Na, megyek húnyok, mert most nézem, hogy menniy az idő. És egyébként is már anniyt írtam, hogy beájultok a sok betűtől
Pusszancs. Márti és Benike 10+3
Ja, és elkezdtünk iszonyúan nyáladzani. számíthatunk rá, hogy hamar lesz fogunk