Sziasztok,
én ma vagyok 7+1 naptár szerint, de múlt heti UH alaján 3 nappal le vagyok maradva, de volt szívhang, ami csodálatos élmény volt!!! Volt/van így valaki, hogy nem azonos az UH és a naptár szerint?
Amúgy sajnos pontosan 1 évvel ezelőtt volt egy vetélésem, sosem lett szívhang, de csak 11 héten volt műtét, mert vártunk hátha... Sajnos akkor nem jött össze, most nagyon bízunk a párommal! Szóval kicsit talán jobban aggódom, mint ti
Még egy kérdés, nekem nem igazán vannak erős terhességi tüneteim, pedig még a vetélés miatt progeszteront is írtak fel, így ezért is aggódom egy picit... Kicsit fájdigál a mellem, de még feküdni is tudok rajta, mert annyira nem vészes, illetve sűrűn kell pisilnem és persze folyamatosan tudnék aludni, de ez mindig is jellemzett engem, csak minimálisan fokozódott. Szóval van akinek kevés a tünete? Ez normális? Jelent valamit?
Na és még egy dolog, sajnos beteg vagyok... Hőemelkedés, és különböző légúti panaszok jönnek mennek hónapok óta, dokik értetlenül állnak a dologhoz... Antibiotikumot írtak fel, de nem merem beszedni. Van valakinek ilyen tapasztalat, nyilván inkább korábbi várandósságból?
Bocs, hogy ilyen hosszú lett, remélem nem lesz okom később már rá