Új privát üzeneted érkezett!

Zafír! Semmi gond. Egyszerűen már nem tudom mit csináljak, hogy megjöjjön. Eléggé el vagyok keseredve, gondolom ez a sok lila fejből is látszik. Kép Ez alatt az idő alatt normál esetben már a harmadik próbálkozásnál tarthatnák! A gyógyszer mellett pedig védekezni kell. Azt mondta a doki, hogy nem lenne jó emellett teherbe esni.
Mitől lehet, hogy nem reped meg a tüsződ? Vagy mit érzel, ha megreped?
Neked hányadik napon kell elkezdened a peteéréses gyógyszert?

Andi

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Szia Andi!

Én is örülök, h jelentkeztél, igaz, nem túl jó hírekkel! Kép De fel a fejjel! Kép Tényleg érdemes kifaggatnod a dokit, h mitől lehet mindez! És szerintem azt is megkérdezheted (ha el tudja mondani az esetleges okokat), h hogyan tudod ezt legközelebb megelőzni (ha lehetséges). Most nagyon szurkolok, h minél előbb megjöjjön! Kép

Zafír,
Az hogy lehetséges, h a szuritól sem repednek meg a tüszőid?! Ez lehetséges?! (bár én nem értek ehhez...) És nem lehet, h van tüszőrepid, de ez nem olyan, mint a normális, ezért nem is ugyanazt érzed?! Én mindenesetre nagyon-nagyon drukkolok!!! Legalább az egyik repedjen már meg! Kép

Köszi a megnyugtatást a pszichés dologgal kapcsolatban! Azt hittem, ez csak az án "hülyeségem". Mert én most sem aggódtam, h nem fog megjönni (hiszen semmi oka nem volt rá), csak azért szorítottam, h nehogy megjöjjön pontosan (hétfőn), mert ugye aznap jött haza a pasim. Kép És ugye elvileg ma utazott volna és nekem meg pont ma jött meg.

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!!!

Van valaki??

Andi,de jó,hogy jelentkeztél!!!Viszont nem túl jó hírekkel.Sok mindentől lehet,hogy nem reped meg a tüsző.Nekem a előző ciklusnál volt előszőr tüszőrepim,és éreztem.A bal petefészekbe volt 2 tüszi.Eléggé fájdogált,szurkált.Mondta a doki valószínű az volt.Nekem az 5 naptól kell szednem a clostit,5 napig.Nekem ez lesz a második clostis hónap.
csanita

Már azt hittem, hogy csak az én dokim heppje, hogy az 5. naptól kell szedni. Én eddig úgy tudtam, hogy a 2. tól kell. De akkor mindegy. Szeretnék minél előbb csatlakozni a peteérést serkentők táborába! Kép
Úgy látom előbb- utóbb sok ikerbaba lesz a topikban. Kép

Andi

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Már nem is lila a hozzászólásom! Kép
Úgy néz ki többszőr kell benéznem ide!Kép

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Szia Anita!

Én csak azt nem értem, h ha vki kap tüszőrepesztő injekciót, akkor mit csinál az injekció, ha nem repeszt?! Vagy hány százalékos a hatékonysága ennek a szurinak?

Kata
kata1977
Hatvan

Tényleg! Ikerbabánk még egy sincs! Kép
Rajta csajok!!! KépKépKép
kata1977
Hatvan

zért mert nem érezted még lehetett tüszőrepid!!!!Én nagyon drukkolok.Azt viszont nem tudom hány százalékos a hatékonysága.Én csütörtökön megyek dokihoz,kiváncsi vagyok mi lesz.Mindjárt itt a tavasz,meglátjátok mindenki be babázik!!!Már mit meg nem adnék egy babáért!!Nem is nagy kívánság,ugye???
csanita

Sziasztok!

Én is azt hittem, hogy a tüszőrepesztő szuri mellett ez nem kérdés, meg is kédeztem, hogy akkor miért kell ellenőrizni uh-án. A dokim "szakszerű" magyarázata: mert csak a halál a biztos. Szóval nem biztos.
Én is abban bízom, hogy mesterséges repesztés mellett mások a tünetek.

Én a harmadik naptól a nyolcadikig szedtem 12 óránként a clostyt. Érdekes, hogy ez sem egységes.

Kata, akkor nagyon ügyes voltál a mensivel. KépHova ment megint a párod?
Ja én nagyon hajtok az első ikres anyuka címre!!!

Andi, örülök, hogy jobb kedved van. Megértem, hogy nagyon ki vagy borulva, de már biztos közel az a mensi.

Anita nagyon remélem, hogy a következő "közös dolgunk" egy tavaszi zebra lesz!!
Tüszőnézőbe mész csütörtkön?

Z.

Kép
Kép
zafír

Zafír

Igen tüszinézőbe megyek dokihoz.Meg meg beszéljük,hogyan tovább.Mert ha nem jön a baba akkor más úton közelítjük meg a dolgokat.Ezt mondta a doki.De úgy látom nem fogom meg úszni a átjárhatóságit.Ha az nem lesz jó???Hát nem tudom.Azt mondta a doki ezen még ne gondolkozzak,ráérünk akkor.Meg kérdezhetem merre laksz Pesten??Hová jársz dokihoz??
Egyefene át adom az első ikres anyuka címet.De szeretnék én lenni a második.
csanita

Anita ez csak a 2. clostys hónapod lesz? Akkkor még nem korai a későbbiekről gondolkodni?

Én a XI. kerületben lakom, a Budai Skálánál. És Rákosligetre járok dokihoz a világ másik végére, ráadásul nem is vagyok elájulva tőle...
És Te hol laksz? Te elégedett vagy teljesen a dokiddal? MEnnyit fizetsz egy vizsgálatért? Melyik kórházhoz tartozik?

Na jó nekem sem olyan fontos, hogy az első legyek, csakhogy végre anyuka lehessek, és az ikreket se bánnám. Kép

Z.

Kép
Kép
zafír

Sziasztok!

Végre gépközelbe kerültem Kép. Csináltam képeket is, majd berakok egyet-kettőt nektek is.

Andi, ezek szerint a fenyegetés bevált Kép. Sajnálom, hogy nem azt írtad, hogy mostmár igazán odatehetném azt a zebrát Kép. Tényleg fel a fejjel, lesz még jobb is, bár tudom most elég nehéz elképzelni.

Szerintem is lehetséges tudatalatt tologatni a menzit. Azért ez egy elég bonyolult dolog, és szerintem sokban hozzájárulnak a lelki dolgok is.

Zafír, biztos mások a tünetek. Különben sincs két egyforma hónap sem, akkor nem lehet két egyforma tüszőrepi sem, főleg ha ennyre másak a körülmények.

Ma már nincs kedvem táblázni, ugye nem baj, ha csak holnap délelőtt teszem be.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!!!

Andi Ne haragud, hogy azt írtuk, hogy kirakunk a táblából!!!! Tök jó, hogy jelentkeztél!!
Hát én sem gondoltam volna, hogy ilyen sokáig nem jöhet meg! Ráadásul ez a gyogyszer dolog elég rémisztő, addig kell szedni, míg meg nem jön és ráadásul még védekezni is kell mellette, ez szörnyű lehet!!!! Kép

Zafír szerintem az a kis bor még jót is tett Kép miféle buli volt nálatok?? Remélem a repedéssel kapcsolatos megérzéseid nem jók! Én szurkolok neked ,hogy megkezd a ikres időszakot Kép Kép Kép
Hát én is szeretnék már nagyon a kandalló előtt a gyerekeimnek mesélni!! Ha így haladunk lehet hogy a kandalló előtt fog megfoganni Kép

Kata kirándulni, vagy munkaügyben voltatok?? Tegnap tényleg nagyon szép idő volt! Most viszont nálunk szakad a hó! szerintem reggelre k.. nagy lesz! De jó lenne nem menni dolgozni .... Kép

Anita én is héten megyek dokihoz és nekem is a köveetkező lesz a második closty-s hónap Kép
de jó lenne, ha egyszerre....

Hajni de jó, hogy máris válaszoltál, köszi!! rögtön meg is nézem! Bocsi én már el is felejtettem, hogy még nincsenek ablakok Kép úgy tényleg hideg lehetett!! De mi van Veled, megfáztál???

Kép
Kép
beuka

Zafír

Igen a 2 hónapom,de már 1 év sikertelen próbálkozás!!Én csepelen lakom,orvoshoz pedig az István krt-ra járok.A sote 2-n dolgozik.Én szerintem nagyon jó doki.Merem ajánlani.Nagyon figyelmes,el magyaráz mindent.7000 a vizsgálat,terhesgondozás 6000.De ha a kórházba megyek hozzá akkor nem szokott pénzt elfogadni.Szoktam a Budai skála felé járni reggelente arra megyek dolgozni.
csanita

Szia Beu!!

Igen jó lenne!!!De mi van veled??Nagyon szép a kandalló.Nem csodálkoznék ha most jönne össze a baba.Ilyen szupi kandalló!!!Hát??Bár még nem tudjátok használni.Mikor tudtok költözni??

Tegnap voltunk a barátnőmnél,már hatalmas a pocija.3 hete van még.De már nagyon fáradt,sehogy se jó neki.Nagyon szép baldahinos az ágyikó,meg van sok szép ruhácskájuk.Szóval kicsit irigy vagyok.De csAK tényleg kicsit.

Miért mész dokihoz???
csanita

Bea, neked is holnap küldöm a képeket. Annyria nincs kedvem semmihez ma már. Igen megfáztam, vagy elkaptam valami megfázásszerűt.
Szerintem már soha nem leszek a régi, pedig hétvégén az én Angyalkám, hozta nekem a citromot, meg a cukrot, hogy nyalogassam C-vitaminnak, meg a vajas mézes kenyert, meg volt forró tea is, de nem lett jobb a dolog. Már teljesen kivagyok. Nem tudok én beteg lenni. Nem is szoktam, és ilyenkor meg olyan vagyok mint egy három éves gyerek.

Megyek is aludni, majd holnap reggel jövök. Kihasználom még a maradék hétvégét, és nyafogok még egy kicsit a páromnak KépKépKép.

Jó éjszakát mindenkinek.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Beu,
Felavattátok már a kandalló(elejé)t?! Kép
Kirándulni és munkaügyben voltunk. Elsősorban munka miatt, de hazafelé egy jót sétáltuk egy havas erdőben és a befagyott Balatonnál is. Kép

Hajni,
De jó fej a pasid, h így körülugrálja a beteg kis madarát! Kép

Zafír,
Még nem ment el a pasim, mert ugrott az angliai út. Oda ment volna ma. Így csak jövő pénteken indul Kanadába.

Kata
kata1977
Hatvan

Anita merre dolgozol? S amúgy mit?
Én meg pont az ellenkező irányba járok dolgozni, Erzsébet felé..Kép

Akkor nemsokára keresztanya leszel! Ez is tök jó lehet azért! Igen nekem néha olyan nehéz nem irigykedni, nem is mindig jön össze.Kép
Lehet, hogy majd elkérem a dokid elérhetőségét. A három hónap clostit kivárom itt, bár remélem ennyire nem is lesz szükség.Kép

Beuka, a kandalló előtti fogantatás se hallatszik rosszul.Kép
Kollégáink, barátaink voltak itt. A legtöbben már tartottak bulit és gondoltuk egyszer illik visszahívni őket. Amúgy nagy bulikat nálunk nem lehet tartani, borzasztó a hangszigetelés és nagyon agresszív a szomszédunk. Pár éve ököllel ütötte az egyik vendégünket, amikor ment el...meg lecsapta a biztosítékot. Azóta csak "csendes ülős" bulikat merünk tartani.
Erre hajnali fél háromkor, az egyik kollégám a lépcsőházban a villanykapcsoló helyett az ő csengőjüket nyomta meg véletlenül...KépRemélem az elkövetkező pár napban nem futok velük össze..

Z.

Kép
Kép
zafír

Jó éjszakát mindenkinek!!Megyek mert holnap dolgozom.Majd kedden jövök,írjatok sokat!!!

Pussz
csanita

Hajni küldök neked így NEten keresztül akácmézet, hogy gyógyuljál!!! Nekünk abból elég sok van Kép Sajna nem kaptam e-mailt, holnap várom!!!

Kata még sajna nem avattuk fel, annyira azért még nincs jó idő, meg a föld is keménye lenne Kép

Anitaha jó dő lenne, már áprilisban bekültöznénk! Azért megyek dokihoz, mert szedtem a clostyt és meg kell nézni, hogy nincs e cisztám. aaz előző clostys hónapban elmulasztottuk. meg felírja a köv havit és megkérdezem tőle a tüszőnézést is!

Most már én is megyek, mert már kicsit elegem lett a böjtből.....

Jó éj, és jó ... mindenkinek!!!!!

Kép
Kép
beuka

Zafír

A Mom parkba dolgozom egy kávézóba felszólgáló vagyok.Igen nehéz nem irigykedni,apa mondja mindi nem szép dolog.Hiszen tudom!!Na most már megyek!!!
Sziasztok!!!
csanita

Na sziasztok!!
Én is megjöttem!!
Andi örülök hogy jöttél, de mintha csak magamat látnám...Tavaly nekem is volt ilyen akcióm hogy iszonyat sokáig nem jött meg.

Beuka!!Miért utálod a Suzuki Swiftet??Mi is voltunk nyilt hétvégén és nekünk tetszik sőt nekünk a régi van...

Proone!
Akkor tévedtem csak majdnem hasonló vagy, bár a mell méret nem stimmel!!Kép
Milyen volt Hévizen??
nicola79

Kata, ugye nem haragudtál meg rám??
A mi cégünk is kandallóeladással foglalkozik és s fönököm is épített ben magának egy kandallót eléje meg egy medvebőrt rakott, és mindig azt mondja hogy ott csinálják, és minden vevőnek ezt el is mondja...KépKép
nicola79

Sziasztok!

Bea, a tegnap délelőttit nem kaptad meg? Kép. Mindjárt küldöm a képeket.

Köszönöm a mézet, de nekünk is van egy csomó, bár most nem tudom milyet eszünk. Nálunk apu keresztszüleinek van egy csomó méhe és időnként kapunk tőlük. Már azt sem tudom milyen a bolti méz Kép.
Tényleg nagyon édes az Angyalkám. Bár fordítva is így működik, ha ő beteg, akkor én ugrálok. Nálunk ez bevált, mert én nagyon szeretek nyafogni, meg anyáskodni is Kép. Szóval kölcsönös adolog Kép.

Na megyek csinálom a táblát meg nézek nektek képet aztán jövök.

Kép

Kép
vkhajni

Képzeljétek én a menzit már le is tudtam, pedig 6-7 napig szokott tartani. Mi van velem?!!!

Na, tessék a tábla
Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Nekem ma nagyon jó kedvem van! Kép Nem tudom, miért, de olyan jókedvűen ébredtem! Kép És olyan szépen süt a nap! Igaz, baromi hideg van, de azt már észre sem veszem! Kép
A barátnőm ma dolgozik utoljára (április végén születik majd a kisfia). Egy kicsit emiatt szomorú vagyok, de boldog is! Kép
Amúgy furi ez az irigykedősdi. Egy csomó emberre én is irigy vagyok, aztán amikor majdnem két évvel ezelőtt megszületett a keresztlányom, akkor majd kiugrottam a bőrömből! Még magam is meglepődtem, h egy szemernyi irigység sincs bennem, csak felhőtlen ÖRÖM! Kép És most a bnőm kisfia iránt ugyanígy érzek. Kép

Nicola,
Már nem is emlékszem, miért is kellett megharagudnom?! Kép

Hajni,
Az vicces lehet! Kép Nálunk csak én anyásodok, és én jó beteg vagyok (ráadásul nagyon ritkán...). Kép

Beuka,
Valld be, h Ti is csak a jobb időd várjátok, h végre felavathassátok a kandalló előterét! KépKépKép Aztán majd tessék ám beszámolni róla! Kép

Nekünk is angyon tetszik az új Swift. Kép Beszéltük is, h milyen jó lenne nekem. Kép Nem tiltakoztam. Kép Mi a bajotok vele?! Nicola, hol voltatok nyílt hétvégén? Mert én Pesten nem hallottam róla... Kép Pedig szívesen kipróbálnám! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

angyon=nagyon Kép
kata1977
Hatvan

Na rakok be egyet kettőt nektek is Kép

Füddő-WC
Kép

Toló-bukó erkélyajtóhely, nappali Kép
Kép

Bejárat
Kép

Kép

Kép
vkhajni

Kata, nem vicces. Olyan kis cukorfalat. Én is ritkán vagyok beteg, de akkor nagyon tudok szenvedni Kép. Mióta együtt vagyunk ez a 2. alkalom, hogy beteg vagyok. Ennyit meg kibír, nem?
Különben én is egész jókedvűen ébredtem, nem is éreztem hogy köhögni kell. Aztán mikor felkeltem már igen, azóta időnként majd kiköpöm a tüdőmet Kép. De most valahogy nem zavar. Jó kedvem van, süt a nap, töltődöm energiával KépKépKép

Kép

Kép
vkhajni

Ja, még azt akartam kérdezni mindenkitől, hogy ugye tetszik a mi falszínünk is? KépKépKép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
Mármint úgy vicces, h aranyos! Kép
Így gondoltam! KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Hajni,
Szuper ez a szín! Kép Hogy sikerült ilyet kikeverni?! KépKépKép
kata1977
Hatvan

Itt Veszprémben láttuk, de nem probáltuk mert sokat kellett volna várni!!
A mellméret miatt kellene haragudni, de akkor azt hiszem kezet foghatunk, minket sajnos orrbavág a lengőajtó...KépKépKép
nicola79

Nicola, ez a lengőajtós dolog nagyon tetszik.
A mellméretről annyit, hogy én a páromnak nem hittem el hogy a kismellű lányokat szereti, gondoltam ez hülyeség, és csak azt mondja, amit hallani akarok. Erre valamelyik nap, dumiztunk a fiúkkal melóban, és az egyik közölte hogy ő is inkább a kismellűeket szereti Kép. Furi volt Kép

Kép

Kép
vkhajni

Helló!

Hajni szépen alakultok!!! Tetszik az Ytong!!
Az e-mail most nem tudiom megnézni, mert necces.

Mondtam, hogy a Swift kinézetével semmi bajom, csak a munkám miatt elég sokat (és akkor még enyhe voltam) szívok vele!!!!

Csak, hogy megnyugtasak mindenkit tegnap a kandalló elé képzeltük magunkat.... Kép

Kép
Kép
beuka

Beuka!!
Én még mindig nem értem!!Te gyártod az uj Swiftet??
nicola79

Képzeljétek, a hitelügyintézőnk elküldte a szerződéseket, hogy olvassuk át. Még csak a másodiknál tartok és semmit nem értek belőle. Miért nem lehet ezeket magyarul leírni KépKépKép. De legalább már haladunk valamerre Kép.

Kép

Kép
vkhajni

igen ezekből smmit nem lehet érteni!!!
Jó ha valakinek(Beuka) tudnak kölcsön adni, mondjuk nem kell olyan sok már nekeik!!
Mikor költöztök Ti?
Hajni!Mikor van a házassági évfordulotok???

Proone!!Mikor jössz??
nicola79

Nicola,
Engem amúgy nem zavar, h nem nagyok a melleim. Hiszen így legalább nem lógnak és nyugodtan tudok hason aludni! Kép És a pasim is azt mondta, h pont akkora, amekkora belefér a tenyerébe és Ő így szereti. Kép Akkor meg?! KépKépKép

Hajni,
Nem irigyellek! Én csak a neten olvasgatok ilyeneket, de én is mindig azt hiszem, h elfelejtették lefordítani... Kép

Beuka,
És hol történt az odaképzelés?! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Engem sem zavar, hogy kicsik, pont akkora amekkora kell!!Kép
Na jó hagyjuk ezt a mell témát!!
Majd tehesség alatt menőnek!!KépKép
nicola79

A házassági évfordulónk július 13-án van Kép. Nem annyra valószínű, hogy bejön a költözés, főleg, hogy ilyen sokáig húzza a tél Kép. Már a 8. oldalon tartok a 17-ből KépKép. Eddig annyit jegyeztem meg, hogy bele kell húznunk, mert max. 13 éven belül kell két gyerek KépKépKép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
Micsodaaa?! Nektek 13 évet adtak a két gyerekre?! Ez milyen elbírálás?! Nem úgy van, h ha 2-t bevállalsz (a semennyire),akkor az elsőt 4 éven belül, a másodikat meg 8 éven belül kell megcsinálni?! Én eddig így tudtam... Nnnna, mesélj, Ti ezt hogy intéztétek! Kép

Nicola,
OK, befejeztem a témát! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Én is úgy tudtam ahogy a Kata mondja....
Kata!Ti hogy álltok a lakással??
A multkor volt a tv-ben Pesten milyen drágák a lakások!!
Ti milyenben gondolkodtok és hol??
nicola79

Nekünk is nyolc év, de a lakhatásitól. Szerintem nektek is onnan. Bár nem tudom hogy jön ki nekik, mert a szerződés aláírásától számítva 18 hónapon belül meg kell lennie a lakhatásninak. De az van benne, hogy "Tekintettel arra, hogy a használatbavételi engedélyt a szerződésben írt határidőn belül kell bemutatni, a használatbavételi engedély kiadása előtt folyósított kölcsönök esetében a megelőlegezési időszak 2 gyermek vállalása esetén legfeljebb 13 évig, 1 gyermek vállalásánál maximum 9 évig terjedhet."

Kép

Kép
vkhajni

Na, végigolvastam. A következő 21 oldalt ma már nem vagyok hajlandó Kép. Majd holnap. Ennyi infótol kidurran a pici bucim KépKép. Ráadásul még semmit nem csináltam itthon, pedig nemsokára indulnom kell. Megyek is mosogatni Kép

Kép

Kép
vkhajni

Nicola,
Most sehogy sem állunk éppen. A múltkor töltöttem le a netről lakásokat (márminta alaprajz és egyéb paraméterek), meg a hitelekről infókat, de az előbbieket nem angyon volt időnk megnézni (ugye a pasim alig volt itthon), az utóbbiakhoz meg nincs energiám hozzáfogni és végigolvasni... Aaaaannnyira utálom hülyének érezni magam! Kép

Hajni,
És mi lesz ma az ebéd?! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

A hétvégi maradék. Borsóleves, meg pörkölt, nokedlivel. A szomszédbácsi hozott még halászlét, úgyhogy van maradék bőven. Amíg el nem fogy, nem főzök, mert megint nem férek el a hűtőben KépKép.

Kép

Kép
vkhajni

Kata!Én a multkor nézegettem Pesten uj lakásokat és azt hittem dobok egy hátast!!!Iszonyat!!!Marha drága, és el nem hiszem hogy a fizetések ennyivel nagyobbak ott mint vidéken, de lehet nem igy van csak én vagyok ilyen tudatlan...Kép
nicola79

Na én elmentem. Mindenkinek további kellemes napot. Holnap veletek ugyanitt Kép

Puszi
Hajni

Ui: Bea, azért majd jelezz vissza hogy megkaptad e az emilt Kép

Kép

Kép
vkhajni

Nicola,
Sajna az én fizum nem olyan magas... Kép És a pasimé sem... Már amikor megkapja. Kép

Hajni,
Aztán ügyesen! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?