Szia nikolettafuchs! Én még új vagyok a fórumon, és gondoltam írok ha máshogy nem talán lelkiekben segíthetek! Tegnap töltöttem a 21. Hetet. Mi is sokáig próbálkoztunk, semmi eredménnyel. Állandóan ovu teszteltem, hőt mértem, tökéletesen működött minden mégsem jött a baba! Bennem megfordullt a gondolat mi van ha mégis baj van velem. Márciusban már nem érdekelt az egész,nem görcsöltem ezen. Elkezdtem szedni a Trimeszter kismama vitamint mert sok jót hallottam róla + bejelentkeztem magándokihoz kivizsgálásra, április 11re kaptam időpontot. Abban a hónapban már ovu tesztet sem csináltam, se hőt nem mértem., mert úgy gondoltam majd az orvos kideríti mi a bajom. 28-30 naposak voltak a ciklusaim. Márc 28ra vártam a menstruációt. Hát nem jött meg! Hanem helyette a húsvéti nyuszi hozott 2 pozitív terhességi tesztet. Szóval annyit tudok tanácsolni, hogy ne görcsölj rá, tudom hogy sablon duma, de használ. Sikerülni fog. Sajnos nem olyan könnyű összehozni egy babát erre
én is rájöttem és sokszor csalódtam. De mikor sikerülni fog annál boldogabb leszel, és hidd el, eljön a ti időtök is, csak élj a mának, ne feszengj ezen, mert lehet épp amiatt nem sikerül. A hormonháztartásunkra sajnos nagy befolyással van a lelkiállapotunk, stressz stb. Drukkolok Nektek!! Ne keseredj el, örülj hogy egészségesek vagytok a pároddal!