Sziasztok!
Boldog egyéves szülinapot Kincsőnek, Matyusnak és Tomikának!
Az Edináknak meg boldog névnapot!
Móki
, Andrisnk nagy gratula az első lépésekhez! Nagyon megható lehetett látni!
Szilvus, örülök, hogy Petike kezdi megszokni a bölcsit. Sokan mondják az ismerőseim közül, hogy a bölcsis gyerekek meg akik később napközibe járnak sokkal önállóbbak és könnyebben beilleszkednek bármilyen új közösségbe.
Na és neked is könnyebb lesz visszamenni dolgozni, nem kell attól tartanod, hogy közben Petike vörösre sírja a szemecskéit.
Zsu, nem akarom elítélni a férjedet, de azért nagyon nem szép tőle, amit veled művel. Elvárja, hogy inkább te menj munkába? Nekem valahogy az tűnik normálisnak, ha a férfi dolgozik, míg az anya otthon neveli a gyerkőcöt. Szerintem Petyának most inkább rád van szüksége. Na és miből gondolja, hogy ő majd jobban tudja neveleni a babót? Próbálj meg vele még elbeszélgetni, ne hagyd, hogy elmérgesedjen a helyzet. Amúgy sem könnyű gyereket nevekni meg háztartást is vezetni, és ha még dolgoznod is kell... Remélem, hogy minél hamarabb megoldódnak a gondjaitok.
Orsi, azt hiszem mindnyájunk párkapcsolata változott egy picit a babók születése óta. Nem rossz irányba, csak mégis mindent a babó után kell igazítani, most már ők dirigálnak.
Ismerős anyukákkal beszélgetva rájöttem, hogy bizony mindannyian átéltek hasonló mélypontokat, de valahogy meg kell tanulnunk kikecmeregni belőlük. Bízom abban, hogy mindannyiunknak sikerülni fog.
Ági, az egyszeri alvás nálnuk is bevált. Nagyon csodálkozom, hogy Edina 3-tól este 10-ig vígan játszadozik, semmi jelét nem adja az álmosságnak. Bevallom, nagyon meghatódtam, amikor feltetted Matyusról a képet, amelyiken egyedül lépeget. Aranyos lehet amint mutogat az úton.
Kata, édes a kis vörös hajú Lili. Edinának is vöröses a haja, most mintha enyhén barnásabb, hátul meg(ahol elhullajtotta
) szőkés. Isten tudja, milyen hajszíne lesz, mikor felnő
Magdi, szerintem se aggódj amiatt, hogy Márk a menéssel próbálkozik. Edina is nagy előszeretettel áll fel mindenütt, és fogózva körbejár a lakásban. Eleinte én is aggódtam, főleg hogy alig 6 hósan felállott az ujjamba kapaszkodva, folyton le akartam ültetni, ő pedig megfeszítette a testét és bömbölve tiltakozott. Olyan boldog és büszke volt, hogy állingál.
Aztán mondták nekem is, hogy nem gond, ha magától csinálja, így nem aggódom.
Karmen, Edina is mindig kikapja a kezemből az ideadott játékot
,aztán megint ideadja. Mostanában ez a sláger, na meg az hogy egy bizonyos állatkát kérek tőle, ő meg keresgél a kosarában, és ideadja. Olyan jó érzés látni, hogy felismer közülük jó néhányat!
Léna, meggyógyult Sára? Szegényke, remélem nem lesz gond a fülecskéjével.
Humi, Krizsó tényleg igazi kis hős!
A lábujjad meggyógyult már? Jó ötlet az új táblicsku az egyéves dadtokkal.
Vágtatok főzni, míg felébredne a kisasszony.
Jó hétvégét: Mely