![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Történetem az első babámmal kezdődik. Sosem volt rendszeres a menstruációm,akármilyen gyógyszerrel is próbálkoztak az orvosok,csak fogamzásgátlónál rendszeres. Tehát mikor először akartunk babát negyedik hónapban sikerült,akkor is azt hittem késik, ultrahang nem mutatta,terhességi teszt negatív volt,visszagondolva akkor voltam 4 hetes terhes. Kaptam orvosságot,ismét nem jött meg,ugye érthető okokból,tehát 10 hét és 6 napos magzatnál tudtam meg,hogy érkezik a trónörökös
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Na és a jelen...rendszertelen menziszem miatt,ismét fogamzásgátlót szedtem,abbahagytam,és emiatt csak első hónapban tudom beosztani,kb mikor van peteérés (segitséggel a Ciklus.hu naptár ) és várható menstruáció. Na most utoljára szept.29-én jött meg. beosztottuk mikor is lépjünk akcióba,és rá egy héttel 3 napig tartó alhasi fájdalmam volt,szédelegni a nap bármelyik szakában szoktam,és nem hányinger,hanem inkább összeszalad a nyál a számban mégis ki vagyok száradva érzésem van,pár napja pisilni is sűrűbben pisilek... pénteken kellene megjönnie. Szerintetek bizhatok a kistesóban?
Elnézést a hosszú leírásért!