Ennél a dolognál mindig szof.sásom van, ha barátnőimmel erre a témára terelődünk akkor mindig egy könyvnyit mesélek
@marika1212:
Igazából azt olvastam, hogy a palástfű tea annak is jó akiből ömlik a vér és 7 napig tart. Meg tudod értetlenül álltam, hogy nem áztam át éjszaka, egy foltnyi vér volt a betéten. Meg ha már annyira görcsölök mint a fene akkor illene, mondjuk ha jobban jönne a vér
valamit valamiért alapon. Fuuu de azok a görcsök, menstruációnál ilyet soha nem éreztem, volt minden más, de ilyen intenzív és fájdalmas görcsölés... Nem fogom mostanába elfelejteni.
De amúgy olyat is olvastam, hogy jó görcsölésre az a tea... Hát nem tudom, inkább abbahagytam, aztán lehet mindenkinél máshogy fejti ki a hatását. De a kövi próbánál csak a pozitív teszt után fogom inni, nem akarok még egy ilyen napot
@mutymurutty: Sokkolják akkor szépen a szervezetedet, én sem szedtem soha semmi fog.gátlót, én már azon gondolkodom, ha egy év alatt nem sikerül akkor szívesen örökbefogadnék. Én nem biztos, hogy ennyire jól viselném azt amin te átmész, ennyi idő után te megedződtél és erősebb vagy, úgymond a nehezén átestél és tudod hogyan kezeld.
És nem csak a testednek kell a pihi, a lelkednek is. De persze jó, ha ennek az inszemnek lenne már gyümölcse, és ráérsz regenerálódni.
@managua:
Én csak c-vitamint szedtem, de 2 napja nem szedem, elfelejtettem
Én is reménykedtem, hogy baba lesz, megcsináltam a málnalevél teát mert az megnyitja a méhszájat és nem görcsölök annyit, na de eszembe jutott, hogy ha terhes vagyok akkor gyorsan kell egy teszt, szerencsére volt a postás reggel és hozta a csomagom, sajna negatív lett szóval nyugodt szívvel megittam a teát.
Meg nekem csak pisilésnél jött inkább a vér ...
Te szedsz valamit?