Sziasztok!
@nicika35: a hőm ma reggel 36.6, azt hiszem ez jó jel. Szerinted? Megtettünk mindent a baba érdekében, mostmár várok. Este 8 körül is csináltam tesztet, az is halványabb már. De a délutáni tesztsorozatomban van erős csíkos is. Még jó, hogy volt itthon annyi tesztem, igaz egy kalap sz@rt sem ért. Épp ezért nem sajnáltam elhasználni. Legközelebb azt veszem amit ajánlottál.
Te mikorra nem várod?
@moni25: csodálatos érzés ugye látni a Picit és hallani a szívhangját. De szuper! Örülök, hogy minden rendben volt. Vigyázz Magatokra!
@marika1212: tesóm is elkövette azt a hibát, hogy 4D előtt elment pisilni. Hát mondanom sem kell, hogy alig tudták megnézni a Picit. Szerencsére a szonográfus iszonyat rendes és türelmes volt. Hogy állsz a tesztekkel? Hődet is mérted? Mostanában vannak Neked is a termékeny napok, ugye?
@aminaaa: mikor tesztelsz? Fejfájás jobb már? Amúgy igen, Panadolt lehet szedni várandósan is. Tesóm rettenetesen meg volt fázva az elején és fájt a feje és neki is azt ajánlották.
@mexinda: ne aggódj ez a fájdalom "természetes" és jól mondja a dokid. Nekem is volt anno de elmúlt. Mozogj sokat ha tudsz és meglásd könnyebb lesz a szülés is.
Mutymurutty: hogy vagy? Közeledik lassan a nem várt napja. Mikor csinálsz majd tesztet?