Sziasztok!
Tegnap írtam, de úgy jártam, mint mindenki, elküldeni nem tudtam. Úgyhogy kezdem elölről.
Ági,
Mátyusnak boldog névnapot!
A fluortabletta neve, amit én tudok: Zymafluor. Svájci készítmény, 1/4-ed mg-os kell, napi 1 tabletta. 100 db van egy dobozban, nem észes az ára. Magyar is van, de elfelejtettem a nevét.
Zsu,
sajnálom a bébit! Úgy van a GYES, ahogy Humi írta. Annyira kicsi a különbség, hogy én a pénz miatt bizti nem mennék dolgozni. Vagy a társaság, vagy maga a munka miatt is szeretnél menni?
Orsi,
ez bizony nagyon sok kiadás havonta. Nem értem az embereket, miért álltatják a másikat vagy magukat- ha komolyra fordul a vétel, visszakoznak. Sajnálom.
Timi,
látom Bencére is kár ráadni az előkét! Nagyon édi a dobozban az ajándék! Levinek nagyon tetszett!
Mely,
Hát mondd meg Edinának, hogy anya fáradt, tessék hagyni őt aludni! Ezek a csöppségek miért bírják így az éjszakázást, mi meg kipurcanunk mellettük.
Humi,
miért kellett a kis hősön ilyen beavatkozást végrehajtani? Melyik oltásnál jártok? Jaj, gyógyuljatok már meg gyorsan! Ismerem ezt, nálam február vége mindig kritikus, most is úgy érzem, hogy kerülget valami. De nemsokára itt a tavasz! Az meg olyan jó hír, hogy gyorsan kijött 3 fogacska.
Magdi,
Ne aggódj Márk miatt, örülj, hogy elindult! Ő tudja, hogy mennyire erős és már nem olyan nagyon korai a lépegetés.
Edina,
a fényképezés nálunk is hasonlóan zajlik, ha meglátja a gépet, máris rohan oda. Ha meg nem tud, mert a hintában vagy az etetőszékben ül, bevágja a mosolygós fényképarcot. Annnnyira aranyos! Én is láttam az Aktívban ezt, de nem végig. A hideg futkosott a hátamon, amióta Levi van, annyira megviselnek ezek a dolgok.
Sly,
sok jó havat és nagy síelést! Vigyázzatok magatokra, Biának meg jobbulást!
Humi, Móki!
Hagytam már Levit sírni, de hiába. Ha kell egy óráig is üvölt. A múltkor annyira bepipult, hogy kis híján magára rántotta az egész baldachint. Kipattan a szeme, gügyög, nézelődik, hiába hagytam sírni, hiába tettem cicre, hiába vittem magam mellé az ágyba, csak fönn akart lenni, vigyorgott. Reménykedek, hogy csak átmeneti időről van szó, talán a foga miatt nem tudott aludni.
Látom lázas lakáskeresgélésben van mindenki. Nem könnyű, sok kitartás kell hozzá és leginkább money. Iszonyatos árak vannak. Egy ikerépítésban én is benne lennék. Már mondtam a múltkor, hogy Újpesten, szerintem nem rossz helyen árulnak telkeket, amire ikerhzat lehet építeni. Csakhát 1 telek 15 milla, kb 500 nm. Valakit érdekel?
De jó, hogy sorra jönnek a szülinaposok! Milyen hamar elszaladt ez az egy év! Hogy vártam, hogy megszülessen Levi és milyen semmihez sem hasonlítható érzés volt, mikor a karomban tarthattam az én kis csöppségemet! Egész elérzékenyültem.
Ma elkényeztetett Levi, fél 7-ig aludt és nem ébredt fel éjszaka. Pedig féltem, mert folyik az orra, szóval minket is elért valami kórság. Remélem komolyabb nem lesz. Persze égen-földön nem találom az orrszívó kúpos végét, a másikkal meg félek, hogy felsértem a nóziját. Úgyhogy szegény barátnőmet ugrasztottam vásárlás ügyben.
Megyek ebédet főzni. Moncsi