@mogyoro2017:
És ilyenkor nem csinálnak petevezeték átfújást? Egyik ismerősömnek is volt, és utána rögtön teherbe is esett.
Szerintem csak az járjon a fejedben, hogy most sikerülni fog. Leírok egy példát, ami persze nem olyan horderejű, minthogy sikerül-e a megtermékenyítés, de azért szemléltetésnek jó
Tavaly télen vizsgáztam vezetésből, ami elsőre nem sikerült. Mint minden pánikos (gondolom), rettentő izgulós, stresszes és szorongós vagyok. Ezért nem is ment jól a vezetés, mert szétstresszeltem magam. A második vizsga előtti napokban csak arra gondoltam, hogy sikerülni fog. Ha be akart kúszni a gondolataim közé a negatív gondolat, hogy mi lesz, ha mégsem sikerül, azonnal el is űztem onnan, és nagyon magabiztosan arra gondoltam, hogy sikerülni fog. És persze a végén sikerült is
Kifogtam egy olyan vizsgabiztost, aki nagyon rendes volt, egy parkolást kellett csak csinálnom, és elnézte nekem a lefulladást is
Szóval én azért hiszek benne, hogyha valamit nagyon akarsz, és nagyon arra koncentrálsz, amit akarsz, az előbb-utóbb be fog jönni. Úgyhogy csak arra gondolj most, hogy sikerülni fog, és kész
Mikor lesz a nagy esemény?