Sziasztok!
Félidős kismama vagyok (20.hét) aki sajnos az évben túl esett pár lakóhely váltáson. Nem saját döntésből, hanem mert átvertek minket - albérlet csalás áldozatai lettünk illetve az ezévi ingatlan piac nagyon nem szereti a családokat.... Szerencsére sikerült "fészket raknunk" a XI. kerületben, így most már minden körzeti kapcsolatot fel tudok venni ahhoz, hogy a decemberi Nagy Nap rendben legyen.
Mivel még védőnői átkérésben vagyok, választott orvosom nincs, szívesen fogadok tanácsokat, hogy merre is indulhatnék el. Sajnos exvidéki létemre nincs a környezetemben olyan akinek friss tapasztalata lenne a kórházakkal, így nagyon megörültem amikor megláttam a Szent Imrés topikot! Szinte a szomszédban van, ezért adja is magát.
Ha bármilyen tanácsotok javaslatotok van a kórházzal vagy az ügyintézéssel kapcsolatban, amit megosztanátok egy első babát várónak, nagyon megköszönöm a segítséget.
Talán felkészületlennek találtok, de valahol mindenkinek el kell kezdenie, hogy aztán tovább adhassa a tapasztalatait. A környezetemben én leszek az első anyuka ebben a generációban.
(valószínűleg a "hogyan működik a doki választás folyamata" lenne a legjobb címe ennek a bejegyzésnek..
)
Előre is nagyon köszönöm a visszajelzéseket!