Na akkor sorban, mert egész nap alig jutottam a géphez.
Matkatia, Gataboa: nem írom, hogy sajnálom, mert a fene egye meg ezt a hülye szót, ilyenkor mindig csak ezt halljuk.
Gataaaaa: "hideg és üres méh" - nagyon költői volt...
De ne lásd a saját testedet ilyennek, egy jó puha meleg fészek az, csak még nem talált oda a picur. Bízz magadban!! És emlékezzetek amit mondtam: minden egyes nappal előrébb vagyunk.
Andi, sehogy sem lehet azt megcsinálni, hogy valahol vki, mondjuk a párod beszkenneli a babafotót a gépére és e-mailben átküldi neked? Akkor fel is tudnád tenni. Naaaa....
Kisegér, nekem ez a mensi bődületes. Szép kis mennyiség lett tegnapról mára, tisztára mint kamaszkoromban. Úgyhogy én a pé-t meg sem kérdőjelezem. Viszont szöget ütött a fejembe, miért nem görcsöltem veszettül. Két megoldás van: vagy a Premens, vagy a reflexológia segített. Különben meg ez a talpmasszírozás nagyon furi dolog, 4 hete mikor kezdtük, a lábamban egy csomó végződés nagyon fájt meg érzékeny volt, most meg már alig. Azt mondja a nő, hogy lazulok elfelé. Ja! És a bal lábam nagyon érzékeny, a saroknál a külső oldalon. Gabi kérdezte is, mi a csudának sokkal érzékenyebb ott, az a petefészkem a cisztásabb? (Mert az a nemi szervek területe). Mondom, nem... ott volt a méhenkívüli terhességem... És már ott sem fáj.
Emeseanyu: leírnád nekem ide a 3.napi hormonképedet? Én hiszek a dokidnak, de azért mégiscsak kíváncsi vagyok. Valami csak okozza azt, hogy nincs peteérésed és cisztásodsz. Az inzulint hogyan nézte? Terheléses vizsgálattal?Önmagában az éhgyomri nem elég. És ha az Adimetről nem is hallott... háááát....
Én azt olvastam Szendei doktornőtől (hazipatika.hu) és külföldi oldalakon is, hogy az atípusos, nem kimutathatóan inzulinrezisztens PCO-soknak is segít a metformin. Ha nem hajlandó felírni, akkor keresd meg Ács Nándort itt Pesten, ő felírja. (Biztos infó.) Valahol rá lehet keresni a magánrendelésére.
Na, voltam ma a varrónőnél.Hát hogy az milyen ügyes!
Annyira fellelkesültem, hogy az esti bulizós szerkómat is vele csináltatom meg, mélybordó anyagból. A ruhámat úgy kell elképzelni, hogy 2 részes. Felül V alakban pántos, tehát kicsit a vállam széléhez húzódik fel a pánt, viszont a V csücske a cicim alatt végződik a gyomorszájnál, olyan mély a kivágás (kicsit szexi, no). A cicirészt két oldalt, mivel elég mély a kivágás, egy vékony lánc összeköti közvetlenül a mell alatt. A hasrésze merevített, passzos, hátul pedig csak fűzős rész van, a hátam majdnem szabad ( a pánt persze lefut hátul, de eléggé a szélén). A szoknyarész A vonalú, lefelé bővül, fenekemnél még passzos, és van kis uszálya. Kicsit olyan Hófehérkés az egész...
Egér, ha az a sminkes nagyon ügyes, és próbasminket is csinál, akkor érdekelne! Email címe nincs esetleg? Mert amúgy persze vannak profi sminkesek, de borzalom áron dolgoznak, háznál, próbával együtt 15-20ezer Ft.