Új privát üzeneted érkezett!

Jajjjj Proone, most olvasom csak, h még mindig... Kép Hess onnan, ronda hasfájás! Kép
kata1977
Hatvan

Sziasztok csajok,

Kata,
köszi a hiányolást, de manapság átmentem csupán szemlélőbe. Annyi kúpom van még hátra, hogy akár kettőt is feldugok magamnak, csak hogy hamarabb fogyjon...Kép Meg persze szimultán lakásnézőbe is járunk minden reggel, ma reggel az anyakönyvvezetőnél voltunk jegyzőkönyvfelvételre. Megkérdezték, hogyan fogom a nevemet viselni ASSZONYKÉNT (brühühű) és mi lesz a gyermekeink neve. Ma délután is megyek lakást nézni este 5-re, szóval nem egyszerű az életem most.
Veled mi van? Kiszexeltétek magatokat a nagy távollét ijedtségére? Pesid nem lepődött meg, hogy anyatigrisként vetődsz rá egy kis hancúrért? Bár gondolom, őt sem kell félteni...

Proone,
miért pont télen akarsz fürdőruhát venni? Mert még szezon előtt alacsonyabbak az árak? Bár emellett a választék is jóval csekélyebb...
FÁj még a pocid?

na pá, még este, a háztűznéző után jövök
Lola
lolita

Proone,
igyál Te is cickafarkteát. ELmúlt hónapban nem csak, hogy nem kellett Algopyrinnel tömnöm magam, de meg sem éreztem, hogy mikor jött meg, annyira "halkan" indult be. Emellett előtte 2-3 napig barnázás sem volt, pedig mind a görcsök és a barnázás előtte nekem jellemző volt. Emellett a tea a peteérést is elősegíti, és hormonokra is jó hatással van. Szívből ajánlom.

Lola
lolita

Szia Lola! Kép
Azért örülök, h nem tűntél el ténylegesen! Kép
És merre jártok lakásokat nézni? Vagy merre keresgéltek? Én is folyamatosan a lakáshirdetéseket bújom. Ma is kerestem a neten, amikor nem működött a babanet. Lassan egy egész polcnyi anyag összegyűlik csak a lakásokkal és a hülye hitelekkel kapcsolatos papírokból... Kép Nekünk igazából nincs időnk megnézni őket. Vagy legalábbis mostanában nincs... Meg a lányok itt jól megijesztettek, hogy ha nem kapunk annyi hitelt, akkor mi a fenét csinálunk?! Széttépjük az adásvételi szerződést?! ... Vagy mit lehet egyáltalán tenni?!
És végülis milyen asszonynév mellett döntöttél? (most olyat röhögtem, ahogy elolvastam a mondatomat, mert úgy is értelmezhető, h az anyakönyvvezető mutatott egy csomó nevet és abból kellett volna választani Kép) Aaaannyira hülye tudok lenni! Kép
A pasim nem lepődött meg a huncutkodási hajlamomon, mert mi alapjáraton is ilyen szexmániákusok vagyunk KépKépKép
kata1977
Hatvan

Sziasztok!!

Hát nem vagytok valami aktívak ma!!mindenki dolgozik??
Hahóóóóóóóó!!!!
Egyedül vagyok??
csanita

Sziasztok!

Ez egy nagyon vacak hónap, úgy néz ki tényleg zebra nélkül megy el... Kép Anita úgy sajnálom, hogy nem sikerült Kép
Én tartok tőle, hogy a nekünk a mostani se fog, megint elkaptam valami sz..rt, pont most. Kép S holnap kéne mennem tüszőnézőbe.

Z.

Kép
Kép
zafír

<font color="0000ff">Megjöttem! Vettem fürdőrucit! KépKépKépKépKépKép Nem sok esélyt adtam rá, de szerencsére a sportosztályon volt vagy 8 darab... Kép És volt olyan is, ami jó volt rám. Kép 2990 Ft-om bánta. És már a hasam sem fáj! Kép Most már maradhatna így is akár!

Hülyéskedik az egér itt a kezemben, biztos fogy belőle az elem (infra érzékelős) Néha egyik helyről a másikra ugrik, vagy 'nyom' egy jobb gombot...

Lolita! Nem olvastál vissza biztos... Hévízre megyek szombaton egy hétre. Oda vettem úszódresszt. Kép Köszi a cickafarktea tippet, megnézem a gyógszertárban, bár most jövök onnan, férjemnek vettem köptetőt.</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="ff0000">Lolita! Mikor és mennyi cickafarkteát kell inni???

KépTettem fel egy új képet a profilomba... Kép

Jó kedvem van! Kép
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Proone, a számból vetted ki a szótKép Már egy hete gondolkozom,hogy ki is írhatta a cickafark teát,hogy itta és nem görcsölt stb. Vettem is, csak meg akartam kérdezni, meddig itta és mikor az a Valaki---Lola, jó,hogy jelentkeztél és épp jókorKép
Proone, tök jó lesz nektek hétvégén! Már én is úgy mennék vhova kettesben. Kitaláltam,hogy vmi motelben akarok aludniKép Zséda száma ihletett megKép A babaváró-honlapon már én is gondolkodtam, csak én nem értek hozzá, hogy kell csinálni, de nagyon hasznos lenne.Kép

Lola, koncentráljatok a háztűznézőkre és majdcsak elmegy az a sok kúpos nap. Mikor kell menni a dokihoz?

Juca, Bálint továbbra is ennivalóKép De ezt a képet mintha nálunk csináltátok volnaKép Uilyen még a színe is a padlónknak, meg a lámpa(alja is ilyen)Kép Csak még kiságyunk nincsKép , de mától aktívan teszünk az ügy érdekében.
nolina

Zafír, mit kaptál el? Kép Gyorsan szedj egy kis C vitamint, meg sok gyümölcsöt. A tüszőnéző után azonnal gyere légyszi, annyira kíváncsi vagyok - hátha kettő is lesz belőlükKép
nolina

Zafír!!

Hát még én,hogy sajnálom.Kész is vagyok teljesen!
Tessék sok vitamint szedni!!!nehogy itt megbetegedjél!!!

Beu

merre vagy??Dolgozol még???
csanita

Ma elkezdtem hőmérőzni megint... 36,3-mal kezdtem ma reggel. Szóval mikor kéne akcióba lépni? Mikor egy kicsit leesik a hőmérséklet??? Azt kéne eltalálni, mielőtt nagyon megemelkedik a görbe? Erősítsetek meg, lányok!

KépKépKépKép
proone

Proone, Nolina

a cickafarktea adagolása:
1.) Végy cickafarkot (mellesleg vegyetek hozzá palástfüvet is, az is jó hatással van a nőcikre) Ne gyógyszertárban vegyétek. Pl. az Oktogonon van egy Biosziget, ott ma vettem 1 zacskó cickafarkot 75 Ft-ért, de van 109-ért is, mert Herbária. Igaz, az jóval tisztább, nincs annyi szemét, töredék benne.

2.) Minden reggel és este 2-2 dl teát kell meginni.

3.) Tea: Mikróban melegítesz 2 dl vizet és mikor már jó forró belekeversz 1 teáskanál cickafarkot és 1 teáskanál palástfüvet. 5-10 percig hagyod állni, lefedve. (Én nem nagyon bírom ezt a kesernyés ízt, ezért szoktam belepottyantani 2 db édesítőszert) Viszont mást ne nagyon tegyetek bele (cukor vagy citrom, mert ez (pl. citromsav) módosíthatja a hatásfokát a löttynek.)

4.) Ennyi. Volt, hogy előre lefőztem reggel az egész napi adagot, csak ezzel meg az a gond, hogy estére bebarnult vagy még keserűbb lett. Frissen jobb. Még melegen kell elkortyolgatni, lassan meginni. Pl. reggeli vagy vacsi mellé.

Kata,
leginkább a XIII., XIV. kerületben nézünk lakásokat. Ma a két végletben voltam: egy Hegedűs Gyula-Balzac utca sarkán levő földszinti, utcai lakásban meg egy Bosnyák téri 4. emeleti tetőtériben. Mindekettő siralmas volt. Dehát eddig ér a takarónk... És Ti melyik kerületet preferáljátok? A nevemhez kötőjellel kapcsolom majd a Párom családnevét. Én ragaszkodtam a családom nevéhez.

Na pusza, még gyüvök
Lola
lolita

Sziasztok!!!
Proone! örülök hogy jobban vagy és jó a kedved!!KépKép
Tök jó lesz Nektek hétvégén, irigyellek de nekünk sem lesz rossz program!!
Az egyik barátnőm akikkel nászuton voltunk tegnap telefonált hogy tehes!!!KépKép
Ők is jönnek hozzánt!
Ja és tök jó a kép!!Hol vaoltatok nászúton??
nicola79

Kata!Hajni!
Én is hasonló cipőben járok mint Ti!!
A párocskám elment hétfőn tegnap este 9-kor jött haza, akkor én már nagyjából aludtam...
Ma én reggel eljöttem, és ő 3-kor indul és csak éjjel jön haza...KépJa és én fél négykor megyek csak haza...
Szóval egy képet kitettem róla, hogy néha lássam is!!!
nicola79

Sziasztok!

Proone,
Milyen fürdőrucit vettél?! Esetleg kép róla?! Kép
Örülök, h már jobb a kedved és a hasad sem fáj! Kép
És akkor most mi egy hétig nélkülözni fogunk Téged?! Kép Óóóó... De biztos nagyon jó lesz! Kép

Jajjj, Zafír,
Azért én nagyon-nagyon szorítok, h ne legyél beteg! És persze remélem, h a tüszőnéző is jól sikerül! Kép

Lola,
Mi Dél-Pestet nézegetjük (főként Kispest, Kőbánya). Én szeretnék ugyanis egy kis zöldet... Kép Nekünk még eddig sem ér a takarónk... Kép Ti is hitelt vesztek fel?

Nicola,
Nem irigyellek! Én is fényképnézegetéssel töltöm a pasim nélküli estéket... És már most kezdem érezni, h ooooolyan rossz lesz, ha vasárnap megint elutazik. Mondtam is tegnap este, h olyan keveset vagyunk együtt, és ez egy kicsit rossz... Kicsit negatív voltam tegnap este... Kép De aztán összebújtunk és sokat beszélgettünk. Ez mindig használ! Kép

Hajni,
Mi van Veled? Beszippantott a munka örvénye?!

Kata
kata1977
Hatvan

<font color="0000ff">Fürdőruciról majd biztos lesz kép a "nyaralás" után, majd akkor felrakok. Kép

Nászút Olaszországban volt Lido di Jesoloban. Egy napot átutaztunk Velencébe is. Kép</font>

KépKépKépKép
proone

OTT MÁR ÉN IS VOLTAM..Többször is mivel keresztanyámnak utazási irodája van...KépKép
Mi Horváth-ban voltunk Krk sziget, gyönyörű volt...Kép
nicola79

<font color="0000ff">Na végre..! Működik... Kép

Ma reggel 36,1 volt a hőm. Ilyen alacsony nem szokott lenni... Bár eddig nem sokszor mértem még...
Megyek legyalulom a lábam... Muszáj, így Hévíz előtt... Kép</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Nászút előtti évben meg mi is Horvátországban voltunk, a Vir szigeten. Olyan furcsa nevek vannak ott, nem is tudom, melyik ott a legközelebbi nagyobb város. Egyetlen kellemetlenség az volt, hogy azon a kis szigeten nem volt vezetékes víz. Lajtoskocsin hozták az ivóvizet (de állítólag azt sem volt ajánlott inni), a csapból pedig kútvíz folyt, ami enyhén sós volt. Én első nap belázasodtam, utána pedig egész héten ment a hasam és piritóson éltem... Az volt az első tengerpati nyaralásom. Kép
Jesoloban pedig a végére megfáztam a légkonditól... Kép Kép
Úgy látszik, velem mindig történik valami. KépKépKép</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Nincs itt senki? Kép Biztos meguntátok a próbálkozást...

Végeztem az epilálással, bizsereg a lábam... Kép
Meg szeretném kérdezni, hogy milyen tapasztalatok vannak szőrtelenítő krémmel kapcsolatban. Tovább 'hat', mint a borotválás? Erősíti a szőrzetet? Semmit nem tudok róla, csak hogy hogyan kell használni... Itt van egy tubus, de még nem próbáltam soha. Felvilágosítanátok? Kép</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Mindjárt hazaér a férjem! KépKépKépKépKépKép Előbb hívott, hogy elindult már a munkahelyéről!

Mostanában nagyon elmentem offtopic témában, de úgy látom, ez senkit nem zavar, mások is írogatnak mindenfélét... Azért felvetnék egy témát, ami engem érdekel. A Ti férjeitek, párjaitok hogy állnak hozzá az apás szüléshez? Szeretnének ott lenni? És Ti hogy szeretnáétek?</font>

KépKépKépKép
proone

<center>Na! Mindenki elmenekült innen? Kép</center>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!!!
úgy látom jót szórakozik velünk ez az oldal Kép
Ez a hónap valóban nem hozott nekünk semmi jót Kép de még van pár nap! lányok ott a tábla tetején, HAJRÁ!!!

Anita néha itt voltam olvasgattam de nem tudtam beírni, meg időm se nagyon volt!
olyan jó érzés, hogy hiányoztam Neked! Hogy vagy?

Én most vagyok a 4. closty-s napomon. A "dolog" vége is barna lett sajna (kb 6 napot volt meg abból 4 barnázás ?!?!?!?!?!?) jövő héten készülök a dokihoz.
Amúgy rengeteg a munkám, szombaton megint dolgozom, vasárnapra szabit kell kivennem, mert munkanapot rendeltek el az egyik üzemnek, de nekünk szabi Kép
A háziónk szépen alakul, ma végeztek a festők a benti festéssel.
Már elég régóta voltam, nem emlékszem mindenre, ha kihagyok valakit, bocsi Kép

Juca iszonyatosan aranyos a kisfiad!!!!!!!!!! olyan édesek a szemei, meg minden Kép Kép

PRoone tök jó, hogy ilyne jó lett a kedved! Akkor ezekszerint minden jól alakul. Nagyon rátok fér már ez a hét pihi!!!! Jó szórakozást. A Honlap, pedig nagyon jó ötlet!!!

HAjni MI van Veled? hogy vagy?? megkaptam mailt, köszi, hogy válaszoltál!! A háló nem sárga, hanem barack szinű a fénykép nagyon sokat csalt. és csak egyszer volt akkor lefestve. Most egészen más képet mutat.

Nicolamikor és hol voltatok a Krk szigeten?? Mi 2003 és 2004 nyarán Punat-ban voltunk!!

Kép
Kép
beuka

Proone én most úgy gondolom, hogy szeretném, ha ott lenne velem a párom a szülésnél. Egyenlőre még Ő is így akarja!

Kép
Kép
beuka

Zafír ez tényleg szörnyű, hoyg pont most vagy beteg!! De azért tudtok akciózni ugye?!?!?!
Jobbulást!!!

Lolita még mindig van azonkból a rohadt kúpokból?!?!?! Kitartás! Asszem a cickafarkot én is kipróbálom, kösz a tippet!! És sok szerencsét a háznázáshez!!

Kép
Kép
beuka

<font color="0000ff">Jó reggelt mindenkinek! Kép

<center></center>

Jó nekem, mi? Kép Ez az utolsó tíntási nap, és utána elhúzok innen. Csak 2 órám van, aztán egy megbeszélés... Ma 36,3 volt a reggeli hőm.
Írjatok sokat! Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!!
Teszt!!
nicola79

De jó Neked Proone!!!Én is veletek mehetnék??KépKép

Beuka mi 2004. szep. -ben voltunk nászuton Horváthba...
De Olaszba már vagy 4-szer de mindig csak Lido di jesoloban, és 3-szor voltam Görögben, réáadásul mindig ugyanabban az apartmanban és ugyanabban a szobában...nagyon komoly volt...
Ma elég sok melom lesz de talán tudok irni is...
Hajni!!Élsz még??
nicola79

Gyere csak, Nicola, de nem baj, hogy csak a csomagtartóban lesz hely...? :-P Kép

KépKépKépKép
proone

Igérem nem fogok zavarkolodni!!!KépKép
Lehet még egy baba is összejön.....KépKép
nicola79

<font color="0000ff">Szóval akkor jössz? KépKép Az sem baj, hogy köztünk kell aludni? Kép Na jó, én alszok középen... Kép
Hú, ez kezd durva lenni, inkább abbahagyom. KépKépKép

Egyébként egy két szintes apartmanban leszünk, fent lesznek bátyámék a két gyerekkel (3 és 5 évesek), mi pedig lent alszunk. Olyan izgi! Úgy várom már!!! KépKépKépKép

Mennem kell, mert szétszedik a gyerekek a termet nélkülem... Kép Bár ha ott vagyok se mindig zavartatják magukat.
Úgy szét tudnak pakolni, hogy vagy negyed óra, mire rendet raknak...

Pá!</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Proone, szerintem is nagyon jó neked Kép.
Nekem a párom nem nagyon szeretne bent lenni, de még nem döntötte el. Sajna van is még ideje. Én szeretném ha fogná a kezem, de ha úgy dönt akkor nem eröltetem. Megleszek én egyedül is Kép.

Bea, teljesen sárgának láttam.

Megvagyok még, csak már iszonyat kakiul érzem magam. Ma már nagyon görcsöl a pocakom, meg nagyon kijött a megfázás is. Szóval ha jön a baj.....

Ma már remélem tudok nektek táblát küldeni

Kép

Kép
vkhajni

Na nem szüttyögtem a táblával, mert most tudok írni, úgyhogy gyorsan küldöm. Magamat már leestettem, bár még nem jött meg, de szerintem percek kérdése.

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Örülök, h újra lehet írni is, nem csak olvasni! Kép

Proone,
Én használtam szőrtelenítő krémet, de ha erős a szőr, akkor szerintem semmivel nem jobb, mint a borotválás. Sőt, még a bőrödnek sem tesz jót... Nekem csak a gyanta és az epilátor, ami hosszabb távon megoldja a szőrös problémáimat... Kép

És az én pasim 100 %, h nem lesz bent majd annak idején a szülőszobában... Kép Bár lehet, h nem is bánom. Nem nagyon szeretem, ha vki látja, h szenvedek. Ő meg nem igazán bírja az ilyen véres-szenvedős dolgokat. Kép Sőt, EGYÁLTALÁN nem bírja! KépKépKép Én meg úgy vagyok vele, h ha már segíteni nem tud, akkor inkább ne hátráltasson. Kép Szép lenne, h az apuka fellocsolásával törődnének azok, akik azért vannak ott, h nekem segítsenek. Kép

Tényleg tök jó lesz Nektek biztosan Hévízen! Fotózz sokat, aztán oszd meg velünk az élményt (legalább vizuálisan...)! Kép

Beuka,
De legaláb a férjed is otthon lesz vasárnap?! Mert úgy már nem is hangzik olyan rosszul! Kép

Hajni,
Remélem, nem valami vírusos-fertőzős dolgot szedtél össze! Kép Gyógyulj meg gyorsan! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Jajjj, azt el is felejtettem írni, hogy vasárnap mégsem uatzik Angliába. KépKépKép Ugyanis hívták, h ott is le vannak fagyva a pályák és elmaradnak az edzőmeccsek, így teljesen fölöslegesen vinné most ki a srácot. Szóval majd valamikor később mennek. Kép Legalább most velem lesz! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

OK, okos vagyok! .... Csak az alanyt felejtettem ki a mondatomból... Kép
Szóval a pasim nem utazik (és nem uatzik... Kép). De gondolom, azért kitaláltátok! KépKépKép
kata1977
Hatvan

Én is pont tegnap éjjel kérdeztem meg az uracskámat(mivel akkor ért haza), hogy benn lesz-e a szülésnél, és ő egyszerre rávágta hogy persze hogy benn lesz!!KépKép
De valaki az anyukáját hivja be...
nicola79

Nem tudom, de szerintem vagy a férj legyen bent vagy senki. Nekem olyan furi, hogy valamelyik szülő megy be.

Kata, én is remélem. Ennyire nem szokott megviselni a dolog, szerintem a menzi miatt van az egész. Ilyenkor sokkal gyengébb vagyok.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
Egyetértek! Mármint vagy apa, vagy senki témában. Bár, lehet, h örülök is egy kicsit, h az én pasim nem akar bent lenni. Lehet, h nekem sem tenne jót... Én sem tudom elképzelni, h akár az anyukám, akár a tesóm bejöjjön. Nekem elég lesz a szülésznő, meg a doki! Kép
kata1977
Hatvan

Hajni!!
Hogy birod a munkát???Igy betegen??
Én mindjárt lefordulok a székről olyan almos vagyok, a párocskám éjjel jött haza és beszélgettünk vagy 3-ig.Illetve csak én beszéltem ő hallgatott majd a végén bealudt...KépKép
nicola79

Nagyon nehezen bírom, alig tudok koncentrálni. Időnként azt sem tudom épp mit csinálok. Vége lehetne már ennek a napnak. És még éjszaka is alig fogok aludni, mert ilyenkor mindig görcsölök. Asszem már picikét kezd elegem lenni magamból. Ráadásul tegnap vacsiztam, sülthusos kenyeret tejcsivel, utánna elnyalogattam egy fél citromot Kép. Most meg szaladgálok Kép. Szóval egy kicsit nem vagyok normális Kép

Kép

Kép
vkhajni

MOST VÉGÜL IS MEGJÖTT??
Vagy csak ugy érzed??
nicola79

Hajni,
Amúgy tegnap én is olyan "hülyén" éreztem magam, h azt hittem, h elkaptam vmi vírust. Olyan fáradt voltam, mint akit kimostak gépben. Hazaértünk, megvacsiztunk, majd én elaludtam... Még 7 óra sem volt! Kép Aztán 9 körül felébredtem, és sokkal jobban éreztem magam a bőrömben! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!

Gigi! Az e-mail: ehencz@freemail.hu! Kép
Tegnap írtam volna, de nem küldte el az üzeneteimet! Kép Remélem ez most elmegy!

Köszönöm

Anide

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

Most jött meg. Már be is vettem egy adag Flectort. Bocsi, hogy másról nem tudok írni, de nagyon-nagyon szenvedek.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni
Kép
kata1977
Hatvan

<font color="0000ff">Most értem haza. A 8-as létszámú osztályomból 2-en hiányoztak, tehát hatan voltunk. Inkább az a döbbenetes, hogy egy 22-es létszámú osztályban is 6-an jelentek ma meg... Járvány van??? Nem akarok benne részt venni! Végre meggyógyultam!
Az osztályba bekerült egy hőmérő, mert egyik gyerek rosszul érezte magát. annak 37 volt a hője, erre egy másik is gyorsan rosszul lett, akinek szintén addig felment. (A második játékos csak 36,6-ra tudta feltornázni a hőmérőt. Kép)

Megyek vasalni és pakolni, aztán ma este egy heti kaját kell vásárolni 4 felnőttre és 2 gyerekre... Nem lesz semmi! Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Proone!!Te milyen magas vagy és hány kilo????Kép
nicola79

Nicola,
Ez olyan aranyos, h mindenkitől érdeklődsz a cm és a kilo után. KépKépKép Mi ennek az oka?!
kata1977
Hatvan

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?