Köszönöm Melinda!!
Csütörtökön megyek genetikushoz, kíváncsi vagyok nagyon..
A háziorvosom viszont ma teljesen lebeszélt a baba vállalásról a gyógyszerek mellett.
Persze könnyen beszél a letevésröl aki nem szedi..mintha hobbybol szednék..
Elolvastam már az összes kommentet itt, tegnap éjjel. Tudom, hogy vannak amiket lehet pl -sedu xen. De én sajnos a RIVOTRILON vagyok és a pszichiáterem nem cserélte le, mert most jól vagyok. Gondolom ö is várja a genetikus mit mond.
Egy fórumozót láttam itt, aki végig szedte a rivotrilt, írta is hogy nem akar felállni a kisfia 22 hónaposan. És olvastam olyat is, akinek emiatt terhességmegszakítást mondtak..
Persze van sok -pozitív is
de én felfigyelek a negatívra is. Tudom, h a RIVOTRIL durva, ezért is szégyellem szinte mindenhol bevallani h szedem, illetve ahol tudom eltitkolom, mert nem egy orvos volt már szánakozó stílusban felém
a nödokim is igyekszik kimaradni a dologból, legközelebb rákérdezek konkrétan és ha hárít, kénytelen leszek mást keresni
Csak úgy vagyok vele, hogy miért hárítanak??ennyire nagy a kockázat? Ledöbbentem amikor valakinek emiatt terhesség megszakítást mondtak..
Arról nem is beszélve, hogy simán elküldtek a genetikai tanácsadóból mondván h még nincs magzat. Hiába mondtam, h aggódom és szeretném ha lenne, mondták nem.foglalkoznak velem.
több napi neten kutatás után találtam egyet és csurgótokon megyek.
Egyébként tudtok olyan nőgyógyászról aki bevállal így is?
Hálás köszönet minden jó szóért!!!