@caroline4:
Köszi az üdvözlést és a drukkot is!
Mi tavaly augusztusban voltunk a meddőségi központban, akkor a teljes spermaszám 10-12millió volt....
Azztán 3 hónapig szedett a párom ferulantot (férfivitamin), clostilbegytet, cinket, E-vitamint, Q10-et... Elmentünk az első inszemre, ahol már nem mondtak teljes spermaszámot, csak amit kiválogattak befecskendezésre.. az 1,5 millió volt, mondta is a doki, hogy az tök jó...
Terhes is lettem, de elvetéltem, az inszemtől számított 3.héten..
Ez február elején volt, és március elején mentünk a 2. inszemre (a 2 között már nem szedett semmit a párom, mert elfogytak a vitaminok, illetve nem gondoltuk, hogy 1-2 hónap ennyit számít). A 2. inszemnél 150 ezer volt a kiválogatott spermaszám... nem lettem terhes...
Mivel a lombikra tavaly írtak be minket, és idén júniusra kaptunk időpontot, nem akart várni a doki, hanem egyből megcsinálta a 3. inszemet (persze a ciklust kivárva). Abban a 2 hétben megint szedte a párom a sok vitamint, de a 2 hét arra volt elég, hogy 166 ezer volt a befecskendezett spermaszám...
Most a jófej dokinál voltunk utoljára, ő nagyon normális, bíztat, nem mint a többi doki... de ő is azt mondta, reménykedjünk, mert végülis 1 is elég a megtermékenyítésre... de nem nagy a valószínűsége, hogy sikerül...
Néha szúr a petefészkem.. hol a jobb, hol a bal.. van olyan nap, hogy egész nap semmi...
Nemtudom sose eldönteni, néha azt gondolom, azért van, mert lehet, hogy beágyazódik, néha meg azt, hogy azért van, mert (bocs a kifejezésért), kiürül... Gőzöm sincs.. de próbálom terelni a gondolataimat, és másra koncentrálni...
Amúgy azt mondta még a doki, hogy ez a spermaszám a lombikra már tökéletes... úh. remélem, hogy ha most nem, júniusban összejön a várva várt baby.. <3